Festivalen ‘Haven Festival’ starter festivalsæsonen med at åbne en permanent bar i den gamle færge- og vandflyver-terminal, Custom House, på havnefronten for enden af Nyhavn. Baren åbner her på fredag den 17. marts. Det skriver Politiken i dag.
Torsten Vildgaard, den prisvindende køkkenchef på Studio, har konstrueret barens menukort, der bl.a. kommer til at byde på en lang række snacks såsom dybstegte kartoffelbrød med røget laks, fish ’n’ chips, små dampede boller med krydrede oksekæber, kyllingelever-mousse anrettet med sprødstegt kyllingeskind på grillet brød med syltede grønne jordbær, varme doughnuts og meget mere.
Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller står for barens øludvalg, og han har sørget for 10 faste fadølshaner med et roterende øludvalg. Derudover har han samlet et udvalg af mere end 120 forskellige flaskeøl fra forskellige mikrobryggerier rundt omkring på kloden.
Claus Meyer skaffer desuden et udvalg af ciderprodukter og vin fra Lilleø i Smålandsfarvandet nord for Lolland.
Kilde: Politiken.



