Det Danske Kokkelandshold har allerede høstet tre guldmedaljer til Danmark efter de første konkurrencedage.
Det danske junior hold vandt guld i disciplinen edible buffet, som består af 2 kolde og 2 varme fingerfoods, fiskefad, 3 fisketerriner med garniture, 2 kolde saucer, en salat, en hovedret og en dessert.
Og det danske seniorhold fulgte trop med en flot guld medalje i disciplinen varmt køkken, som bestod af en 3-retters menu på tid til 60 personer. Menuen bestod af laks, oksetyksteg og hindbærchokolade.
Det danske catering landshold sluttede den sejrrige dag af ved OL i Erfurt med en sikker guldmedalje i disciplinen mad til 150 personer, hvor holdet bl.a. skulle lave suppe, hovedretter, vegetar ret, dessert, mv.
De tre Kokkelandshold – junior, senior og catering har et stort følge med sig til OL i Erfurt. I alt er 50 personer fra Danmark med til OL – udover holddeltagerne er der også teamledere, bestyrelse, opvaskere, chauffører og hjælpere. Kortegen består af landsholdets 15 ton udstyr, 3 ton råvarer og 5 minibusser. Landsholdet har lejet en lokal kokkeskole i nærheden af konkurrenceområdet, hvor de forskellige hold forbereder deres deltagelse i konkurrencerne. De har egen kok med, som sørger for forplejning til hele holdet i den uge, de er afsted. Så alle sejl er sat for at sørge for toppræstationer for alle hold.