Innovationsnetværket for Miljøteknologi inviterer til gratis seminar om muligheder og udfordringer omkring madspild i fødevareindustrien og detailhandlen. ”Teknologiske perspektiver på reducering af madspild” afholdes de 27. november kl. 13.00 – 16.30 på FORCE Technology i Brøndby.
Fokus omkring madspild i Danmark rettes i stigende grad mod det madspild, der disponeres for i, og hvilke virkemidler der kan benyttes for at komme det til livs.
Dette seminar vil fokusere på at forstå den praksis i fødevareindustrien og detailhandlen, der leder til madspild, og forsøge at afdække og diskutere barrierer og problemer for teknologiske løsninger, der kan reducere madspild. I seminaret lægges der op til en fælles diskussion blandt de forskellige aktører i fødevarekæden om teknologiske løsninger inden for blandt andet logistik, køling, konservering, emballering, måling og it-systemer.
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding på innovationsnetværkets hjemmeside inno-mt.dk.