Holdet bag årets største øl- og whiskybegivenhed Copenhagen Beer & Whisky Festival er i fuld gang med forberedelserne til Danmarks mest unikke smagseventyr.
Festivalen afvikles i Forum Copenhagen i weekenden den 14. – 16. september 2017.
Her forkæles sanserne med udsøgt specialøl, akkompagneret af de fineste destillater af whisky, rom og gin. Og festivalgæsterne kommer på en helt særlig opdagelsesrejse med tungen, når øllet kobles med mad.
I kølvandet på det nye nordiske køkken, der lægger vægt på at benytte danske og gerne lokale råvarer i retterne, er også en ny nordisk øl-trend skyllet ind over landet. Rigtig mange mikrobryggerier stræber i dag efter, at deres øl ligesom maden skal være fremstillet af ingredienser fra nærområdets flora.
Byggen kommer måske fra naboens mark, og brygget kan få smagsnuancer af egnens bær, porse, æbler, vild merian eller andre lokale urter og frugter.
På den måde vil festivalgæsterne med lidt hjælp kunne smage, om øllet kommer fra Møn, Bornholm, Odsherred, Vestfyn, Fanø, Fur eller et helt syvende sted.
I løbet af festivallen vil der også være fokus på øl-menuer, som vinder indpas i restaurationsbranchen.
Udstillerne glæder sig til at være guider på en forrygende opdagelsesrejse med smagssansen.