• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice31. 10. 2024 | Mikkel Bækgaard

World of Mouth åbner deres Restaurants Lovers’ Club i København

AktueltFoodservice31. 10. 2024 By Mikkel Bækgaard

Den hurtigt voksende globale restaurantguide World of Mouth, som bygger på anbefalinger fra topkokke, sommelierer og madskribenter, lancerer deres premiumtjeneste for restaurantentusiaster i København i slutningen af oktober. Lige fra begyndelsen vil den byde på mange af byens bedste restauranter såsom Sanchez, Baest, Koan, Kadeau, Alouette, Selma, Popl, Barabba og Diamond Slice.

Idéen bag World of Mouth og dens premiumtjeneste World of Mouth Plus er enkel. Appen World of Mouth, der er gratis, giver brugerne mulighed for at udforske yndlingsrestauranterne hos verdens førende restauranteksperter – fra fine dining og streetfood til caféer og vinbarer.

Ved at opgradere til Plus-tjenesten for kr. 79,00 pr. måned får medlemmer interessant information direkte fra restauranterne samt glæde af medlemsfordele på alle restauranter, der er omfattet af WoM Plus-tjenesten. Fordelene kan variere fra vinopgraderinger og gratis cocktails til særlige retter, bordreservationsmuligheder samt deltagelse i eksklusive arrangementer såsom restaurantåbninger, sushi-workshops og vinsmagninger. World of Mouth Plus vil også tilbyde borde til den unikke pop-up restaurant på Nimb af den berømte slovenske kok Ana Ros den 29. november.

“Der sker så meget i store madbyer, at det kan være vanskeligt at holde sig opdateret. Vores mission går på at forbinde ambitiøse lokale restauranter med madelskere og skabe en inspirerende kommunikationskanal mellem dem. Vi kunne ikke forestille os et bedre sted at gøre dette end København – en af verdens kulinariske hovedstæder”, siger World of Mouths adm. direktør Saku Tuominen.

Den gratis version af World of Mouth har allerede dækket København i årevis og har i øjeblikket over 170 restaurantanbefalinger. Blandt de lokale eksperter er velkendte kulinariske navne som Rosio Sanchez, Christian Puglisi, Rasmus Kofoed, Kristian Baumann, Jonathan Tam, Beau Clugston og mange flere.

“Vi sætter pris på, hvad World of Mouth har gjort i årevis: at give fantastiske steder den synlighed, de fortjener – uden bindinger. Vi kan fornemme, at de virkelig forstår vores hverdag og deler en kærlighed til branchen”, siger Christian F. B. Puglisi fra Miraelle og Bæst, der også er blandt tjenestens eksperter i København.

“Der er mange aktører på markedet, som dikterer betingelser til restauranter og opkræver gebyrer for deres tjenester. Vores tilgang er den modsatte. Vi udvikler World of Mouth Plus i samarbejde med ambitiøse restauranter og lytter nøje til deres feedback og ønsker. Vi blander os ikke i, hvilke slags fordele restauranterne tilbyder, men lader disse beslutninger være op til dem”, fortsætter World of Mouths kreative direktør Kenneth Nars.

World of Mouth Plus-tjenesten blev lanceret i Helsinki i slutningen af maj og er blevet godt modtaget af både restaurantmiljøet og de lokale foodies. Efter blot et par måneder er der allerede mere end 1.500 aktive brugere og 50 deltagende restauranter – alle håndplukket af det lokale ekspertmiljø i Helsinki. Premiumtjenesten er designet til at være international. Fra dag ét kan københavnske brugere gå glæde af fordelene i Helsinki og omvendt. WoM Plus har planer om at udvide og snart dække en håndfuld byer rundt omkring i Europa.

“Vi har allerede tusindvis af interessante restaurantanbefalinger i hundredvis af byer i hele verden. Vi åbner flere nye Plus-byer ud over Helsinki og København i den nærmeste fremtid og honorerer dermed vores vision om at forbinde madelskere med fantastiske steder over hele verden – uanset om det er i din hjemby eller på dine rejser”, siger Kenneth Nars.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

Messer og konferencer11. 12. 2025

Kød, klima og grøn kost er alt sammen på tallerkenen, når Foodexpo samler fødevarebranchen til tre horisontudvidende dage spækket med spændende oplevelsesuniverser og fremsynede events. Nordens største faglige mødested for alle, der lever for og arbejder med mad, finder sted i MCH Messecenter

Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

Mejeri11. 12. 2025

Der er masser af erfaring fra både Arla og resten af verden med i bagagen, når Henrik Jessen nu overtager ledelsen af Arla i Nr. Vium 350 medarbejdere hos Arla i Nr. Vium har nu fået vished om, hvem der fremover skal stå i spidsen for mejeriet. Det bliver 60-årige Henrik Jessen, der i

Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

AktueltFoodservice11. 12. 2025

2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000 gæster og passerer en vigtig milepæl: ti restauranter på det danske marked. Udviklingen afspejler både en stigende efterspørgsel og en solid

Rekord i antal julebryg

AktueltDrikkevarer11. 12. 2025

Aldrig før har der været så mange forskellige julebryg at vælge imellem som denne jul. Desuden er paletten af julebryg i 2025 den mest farverige. Danske øl-nydere kan glæde sig over, at de har rekordmange julebryg at vælge imellem i december 2025. Hele 219 forskellige julebryg står på

NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

KonfektureTop11. 12. 2025

Fra d. 10. december kan kunderne i alma madmarked smage på fremtidens fødevarer fra innovationscenteret Spora, grundlagt af kokken Rasmus Munk. Det første projekt, der bliver præsenteret, er chokoladealternativet NOTCH, udviklet af mask, et restprodukt fra ølbrygning. Rasmus Munk lancerede i

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og dens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere

Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Tang har længe været hyldet som en bæredygtig superingrediens – men dens “fiskede” smag er en barriere for mange vestlige forbrugere. Nu viser et nyt studie fra Københavns Universitet, at fermentering med mælkesyrebakterier kan være nøglen til at få tangen til at glide ned. Det kan være

Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

AktueltFødevareproduktionLandbrugMarkedsføringMesser og konferencerMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at eksporten af danske økologiske varer i 2024 steg til 3,6 milliarder kroner. Det er fjerde år i træk, at økoeksporten stiger. Dansk økologieksport steg i 2024 med fire procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der netop er offentliggjort. I

Fødevareminister Jacob Jensen

Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) har taget initiativ til at luge ud i regler, der spænder ben for donation af fødevarer. En ændret fortolkning af reglerne for donation af overskudsmad skal skabe bedre og mere enkle rammer for fødevarevirksomheder i Danmark og samtidig styrke kampen mod

Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

Detailhandel og en grosPolitik og eksportTop09. 12. 2025

Fødevarepriser er blevet et afgørende vælgertema, hvor næsten to ud af tre danskere svarer, at de stigende fødevarepriser i større eller mindre grad kan påvirke deres stemme ved næste folketingsvalg. Det viser en ny befolkningsundersøgelse foretaget af Norstat for De Samvirkende Købmænd

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Gemmer dit løfteudstyr på skjulte farer?

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik