• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice31. 10. 2024 | Mikkel Bækgaard

World of Mouth åbner deres Restaurants Lovers’ Club i København

AktueltFoodservice31. 10. 2024 By Mikkel Bækgaard

Den hurtigt voksende globale restaurantguide World of Mouth, som bygger på anbefalinger fra topkokke, sommelierer og madskribenter, lancerer deres premiumtjeneste for restaurantentusiaster i København i slutningen af oktober. Lige fra begyndelsen vil den byde på mange af byens bedste restauranter såsom Sanchez, Baest, Koan, Kadeau, Alouette, Selma, Popl, Barabba og Diamond Slice.

Idéen bag World of Mouth og dens premiumtjeneste World of Mouth Plus er enkel. Appen World of Mouth, der er gratis, giver brugerne mulighed for at udforske yndlingsrestauranterne hos verdens førende restauranteksperter – fra fine dining og streetfood til caféer og vinbarer.

Ved at opgradere til Plus-tjenesten for kr. 79,00 pr. måned får medlemmer interessant information direkte fra restauranterne samt glæde af medlemsfordele på alle restauranter, der er omfattet af WoM Plus-tjenesten. Fordelene kan variere fra vinopgraderinger og gratis cocktails til særlige retter, bordreservationsmuligheder samt deltagelse i eksklusive arrangementer såsom restaurantåbninger, sushi-workshops og vinsmagninger. World of Mouth Plus vil også tilbyde borde til den unikke pop-up restaurant på Nimb af den berømte slovenske kok Ana Ros den 29. november.

“Der sker så meget i store madbyer, at det kan være vanskeligt at holde sig opdateret. Vores mission går på at forbinde ambitiøse lokale restauranter med madelskere og skabe en inspirerende kommunikationskanal mellem dem. Vi kunne ikke forestille os et bedre sted at gøre dette end København – en af verdens kulinariske hovedstæder”, siger World of Mouths adm. direktør Saku Tuominen.

Den gratis version af World of Mouth har allerede dækket København i årevis og har i øjeblikket over 170 restaurantanbefalinger. Blandt de lokale eksperter er velkendte kulinariske navne som Rosio Sanchez, Christian Puglisi, Rasmus Kofoed, Kristian Baumann, Jonathan Tam, Beau Clugston og mange flere.

“Vi sætter pris på, hvad World of Mouth har gjort i årevis: at give fantastiske steder den synlighed, de fortjener – uden bindinger. Vi kan fornemme, at de virkelig forstår vores hverdag og deler en kærlighed til branchen”, siger Christian F. B. Puglisi fra Miraelle og Bæst, der også er blandt tjenestens eksperter i København.

“Der er mange aktører på markedet, som dikterer betingelser til restauranter og opkræver gebyrer for deres tjenester. Vores tilgang er den modsatte. Vi udvikler World of Mouth Plus i samarbejde med ambitiøse restauranter og lytter nøje til deres feedback og ønsker. Vi blander os ikke i, hvilke slags fordele restauranterne tilbyder, men lader disse beslutninger være op til dem”, fortsætter World of Mouths kreative direktør Kenneth Nars.

World of Mouth Plus-tjenesten blev lanceret i Helsinki i slutningen af maj og er blevet godt modtaget af både restaurantmiljøet og de lokale foodies. Efter blot et par måneder er der allerede mere end 1.500 aktive brugere og 50 deltagende restauranter – alle håndplukket af det lokale ekspertmiljø i Helsinki. Premiumtjenesten er designet til at være international. Fra dag ét kan københavnske brugere gå glæde af fordelene i Helsinki og omvendt. WoM Plus har planer om at udvide og snart dække en håndfuld byer rundt omkring i Europa.

“Vi har allerede tusindvis af interessante restaurantanbefalinger i hundredvis af byer i hele verden. Vi åbner flere nye Plus-byer ud over Helsinki og København i den nærmeste fremtid og honorerer dermed vores vision om at forbinde madelskere med fantastiske steder over hele verden – uanset om det er i din hjemby eller på dine rejser”, siger Kenneth Nars.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Norrlyst Koncernen køber de resterende ejerandele i Cadence Group og ejer nu 100%

Foodservice18. 12. 2025

Norrlyst Koncernen tager næste store skridt i sin vækstrejse og opkøber de resterende ejerandele i Cadence Group, hvilket betyder, at koncernen nu ejer 100% af det populære brunch- og bagerikoncept. Cadence Group driver i dag fire restauranter samt en fabrik i Herlev og er kendt for at levere

100 millioner kroner til nye grønne fødevareprojekter

FødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed18. 12. 2025

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram har åbnet en ny ansøgningsrunde til en pulje med 100 millioner kroner. De 100 millioner kroner skal gå til projekter, der kan styrke den grønne omstilling af den danske fødevaresektor. Puljen kan søges frem til 19. februar 2026. Godt grønt nyt til de

Food Nations Visitor Centre åbnede i nye rammer

AktueltPolitik og eksport18. 12. 2025

Food Nation markerede den 15. december 2025 den officielle åbning af fødevareklyngens Visitor Centre i København i nye fysiske rammer. Det opdaterede og udvidede udstillingsvindue præsenterer det ypperste inden for danske fødevareløsninger, bæredygtig innovation og globalt samarbejde. Ved

Landbrugets Økonomi 2025: Et rekordår med en usikker fremtid

AktueltFødevareproduktionLandbrug18. 12. 2025

For dansk landbrug har 2025 været et fremragende år drevet af husdyrproduktion og en god høst. Men begyndende prisfald og strammere politiske krav kan hurtigt skubbe til balancen. Fremtiden kræver heftige investeringer og tilpasninger, hvis dansk landbrug skal fastholde sin stærke

Skolemad er kommet godt fra start i Guldborgsund Kommune

FoodserviceForskning og uddannelseMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed18. 12. 2025

I juni blev Sundskolen i Nykøbing Falster den eneste folkeskole på Lolland-Falster, som kom med i det nationale skolemadsforsøg, hvor 191 skoler over hele landet afprøver skolemad. Skolemadsforsøget blev sat i gang i november og har indtil nu været en stor succes. Formålet med skolemadsforsøget

Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Med en ny AI-metode har forskere fra Københavns Universitet genopdaget 51 gamle ærtesorter, som ikke længere bruges i landbruget, men som kan vise sig lovende til produktion af plantebaserede fødevarer. Metoden er en genvej til at finde nye ressourcer i de grønne skatkamre, som genbankers enorme

Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

FødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Brancheorganisationen FødevareDanmark frygter konsekvenserne af den nye kvælstofaftale. Sammen med seks andre organisationer fra landbrugs- og fødevareerhvervene opfordrer organisationen til, at den grønne trepart sættes på pause, indtil konsekvenserne er fuldt belyst. Det er stort set umuligt

Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

AktueltDrikkevarerPolitik og eksport16. 12. 2025

Det danske pant- og retursystem bliver undergravet af EU-krav om genpåfyldelige emballager, der vil lukke størstedelen af Danmarks mikrobryggerier, mener Bryggeriforeningen. Fra 2030 pålægger EU alle supermarkeder og barer at sikre, at mindst 10% af deres emballager til øl, sodavand og

Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

AktueltDetailhandel og en grosMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Lidl Danmark har forpligtet sig til Science Based Targets Initiative (SBTi) og har validerede Net Zero-mål for 2050 – foruden validerede FLAG- og E&I-mål for 2034. Som Europas største dagligvarekæde er ambitionen, at Lidl vil være med til at vise vejen mod en verden, hvor der bliver tænkt på

CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

Brød og kagerTop16. 12. 2025

CBP fra Vejle, leverandør af råvarer til produktion af brød og kager, udvider nu sit hovedsæde med et topmoderne innovationscenter og fuldt udstyret bageri. Hvor brød dufter, finder mennesker hinanden – og nye ideer opstår for morgendagens brød og kager. Med det afsæt har CBP lavet et 250

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Nemco Machinery A/S

    Kendt leverandør til bagerier fusionerer med Nemco

  • Ardo NV Denmark Office

    En klassiker med rødder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Et tilbageblik på året der gik

  • DENIOS ApS

    Gemmer dit løfteudstyr på skjulte farer?

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Norrlyst Koncernen køber de resterende ejerandele i Cadence Group og ejer nu 100%

    18.12.2025

  • 100 millioner kroner til nye grønne fødevareprojekter

    18.12.2025

  • Food Nations Visitor Centre åbnede i nye rammer

    18.12.2025

  • Landbrugets Økonomi 2025: Et rekordår med en usikker fremtid

    18.12.2025

  • Skolemad er kommet godt fra start i Guldborgsund Kommune

    18.12.2025

  • Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

    16.12.2025

  • Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

    16.12.2025

  • Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

    16.12.2025

  • Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

    16.12.2025

  • CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

    16.12.2025

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik