
Krogmodnet velfærdsgris, New York-cheesecake og østers med chili. Det er blot nogle af de mange retter, der bliver sat på bordet, når Tivoli gentager succesen med Tivoli Dining Week. Fra den 1. – 7. februar byder 15 af Havens spisesteder på gourmetmad til priser, hvor alle kan være med. Billetter kan købes fra 11. januar, men du kan skrive dig op i billetkøen allerede nu.
Fra d. 1. til 7. februar kan gæsterne i Tivoli nyde et lækkert gourmetmåltid til fast pris i unikke rammer, når Tivoli gentager sidste års succes med Tivoli Dining Week under den nyeste sæson Vinter i Tivoli. 15 restauranter er med i Tivoli Dining Week, så der er noget for alle, uanset om man foretrækker det danske, franske eller italienske køkken, masser af grøntsager, en saftigt stykke kød eller noget helt andet. Udvalget er stort, da Tivoli er Københavns største udbyder af spisesteder.
Man skal være hurtig på tasterne
– Tivoli Dining Week var en succes sidste år, så man skal være hurtig for at få de attraktive billetter. Der var stor opbakning til Tivolis nye madfestival, så det giver god mening at gentage succesen, siger Bjørn Beyer CEO / Founder of Dining Week/ Food MoversUnder Tivoli Dining Week byder Havens spisesteder på mangfoldige madoplevelser med helt særlige menuer til en fast pris. Der er rift om pladserne til Tivoli Dining Week, så man skal være hurtig. Billetter kan købes fra 8. januar. Tivoli Dining Week-menuen koster 215 kr. plus gebyr (eksklusiv Tivoli-entré).
3-retters menuer med noget for alle
Med 15 restauranter er der nok at vælge imellem under Tivoli Dining Week, hvor man får både forret, hovedret og dessert for sin Tivoli Dining Week-billet til en pris, hvor alle kan være med. Skal menuen helst være grøn i det nye år, er der mulighed for en menu med fokus på grønt hos Biergarten, Grøften og Gemyse, som med Mette Dahlgaard i spidsen blev nævnt blandt de mest mindeværdige restauranter i 2018 i Børsen. Kødelskere kan få skinkeschnitzel hos Biergarten, svinefilet på Paafuglen, bøf af sydamerikansk oksefilet hos A Hereford Beefstouw og klassisk kalvespidsbryst i peberrodssauce hos Brdr. Price. Gemyse supplerer det grønne med krogmodnet velfærdsgris til kødspiserne. På italienske Mazzoli’s er der sprød svinekæbe i risottoen, og Nimb Bar’n’Grill smider spicy spareribs på grillen.
Dessertklassikere klædt i hvidt
Desserterne er klassiske favoritter med et hvidt vinter-twist hos flere af restauranterne som fx hvid chokolademousse med citronskum og crumble hos Brdr. Price, New York-cheesecake hos Prices Diner, hvid chokolade panna cotta hos Paafuglen, vanilje-créme brûlée hos Nimb Brasserie, doughnut med vaniljecreme hos Mazzoli’s og ananas med kokos, verbena og vanilje hos Nimb Bar’n’Grill.
Vinotek åbner under Tivoli Dining Week
Nimb Vinotek åbner ekstraordinært under Tivoli Dining Week med en menu, der består af hummerbisque til forret, kalvekæbe til hovedret og gateau marcel til dessert. Restauranten har ellers kun åbnet for private arrangementer.
Se oversigt over alle menuer her: https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/tivoli+dining+week