• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMarkedsføring07. 01. 2019 | Kasper Mundt-Nielsen

Tivoli er klar til Dining Week

FoodserviceMarkedsføring07. 01. 2019 By Kasper Mundt-Nielsen

Der er mulighed for at smage østers med grøn chili og bergamotte på Tivoli Dining Week-menuen hos Nimb Bar’n’Grill. Her får man også jomfruhummer med yam, koriander og miago, spareribs med spicy glace og til dessert ananas med kokos, verbana og vanilje. Foto: Lina Ahnoff

Krogmodnet velfærdsgris, New York-cheesecake og østers med chili. Det er blot nogle af de mange retter, der bliver sat på bordet, når Tivoli gentager succesen med Tivoli Dining Week. Fra den 1. – 7. februar byder 15 af Havens spisesteder på gourmetmad til priser, hvor alle kan være med. Billetter kan købes fra 11. januar, men du kan skrive dig op i billetkøen allerede nu.

Fra d. 1. til 7. februar kan gæsterne i Tivoli nyde et lækkert gourmetmåltid til fast pris i unikke rammer, når Tivoli gentager sidste års succes med Tivoli Dining Week under den nyeste sæson Vinter i Tivoli. 15 restauranter er med i Tivoli Dining Week, så der er noget for alle, uanset om man foretrækker det danske, franske eller italienske køkken, masser af grøntsager, en saftigt stykke kød eller noget helt andet. Udvalget er stort, da Tivoli er Københavns største udbyder af spisesteder.

Man skal være hurtig på tasterne
– Tivoli Dining Week var en succes sidste år, så man skal være hurtig for at få de attraktive billetter. Der var stor opbakning til Tivolis nye madfestival, så det giver god mening at gentage succesen, siger Bjørn Beyer CEO / Founder of Dining Week/ Food MoversUnder Tivoli Dining Week byder Havens spisesteder på mangfoldige madoplevelser med helt særlige menuer til en fast pris. Der er rift om pladserne til Tivoli Dining Week, så man skal være hurtig. Billetter kan købes fra 8. januar. Tivoli Dining Week-menuen koster 215 kr. plus gebyr (eksklusiv Tivoli-entré).

3-retters menuer med noget for alle
Med 15 restauranter er der nok at vælge imellem under Tivoli Dining Week, hvor man får både forret, hovedret og dessert for sin Tivoli Dining Week-billet til en pris, hvor alle kan være med. Skal menuen helst være grøn i det nye år, er der mulighed for en menu med fokus på grønt hos Biergarten, Grøften og Gemyse, som med Mette Dahlgaard i spidsen blev nævnt blandt de mest mindeværdige restauranter i 2018 i Børsen. Kødelskere kan få skinkeschnitzel hos Biergarten, svinefilet på Paafuglen, bøf af sydamerikansk oksefilet hos A Hereford Beefstouw og klassisk kalvespidsbryst i peberrodssauce hos Brdr. Price. Gemyse supplerer det grønne med krogmodnet velfærdsgris til kødspiserne. På italienske Mazzoli’s er der sprød svinekæbe i risottoen, og Nimb Bar’n’Grill smider spicy spareribs på grillen.

Dessertklassikere klædt i hvidt
Desserterne er klassiske favoritter med et hvidt vinter-twist hos flere af restauranterne som fx hvid chokolademousse med citronskum og crumble hos Brdr. Price, New York-cheesecake hos Prices Diner, hvid chokolade panna cotta hos Paafuglen, vanilje-créme brûlée hos Nimb Brasserie, doughnut med vaniljecreme hos Mazzoli’s og ananas med kokos, verbena og vanilje hos Nimb Bar’n’Grill.

Vinotek åbner under Tivoli Dining Week
Nimb Vinotek åbner ekstraordinært under Tivoli Dining Week med en menu, der består af hummerbisque til forret, kalvekæbe til hovedret og gateau marcel til dessert. Restauranten har ellers kun åbnet for private arrangementer.

Se oversigt over alle menuer her: https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/tivoli+dining+week

Skrevet i: Foodservice, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    NYHED: Her er fremtidens opbevaring af farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    MRPC modtager “Innovation in Vacuum Busch Award”

  • DENIOS ApS

    Hvilket batteriskab er det rigtige for dig?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

  • DENIOS ApS

    Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

  • Spirax Sarco Danmark

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik