En 1. plads i kategorien Frugt- og Grønt til købmand Uffe Larsen fra MENY i Fredericia samt en 1. plads i kategorien Slagteriprisen til slagtermester Christian Balle fra Meny Domus Vista var, hvad Dagrofa, kunne glæde sig over ved Landbrug og Fødevarers Fødevaredag på Hindsgavl Slot på Fyn. Dermed bygger Meny videre på sidste års succes, hvor kæden tog 1. pladsen i alle tre kategorier.
Foruden de to sejrherrer var også mejeriansvarlig i Meny Rotunden, Mette Hostrup Iversen, nomineret, og selv om det ikke blev tre MENY-vindere i år, var glæden efterfølgende stor hos kædedirektøren.
– At vi i MENY er nomineret i alle tre kategorier og vinder to priser er en stor cadeau til vores kompetente og faguddannede medarbejdere. Deres faglighed er en afgørende del af Menys DNA. I en tid, hvor antallet af faglærte medarbejdere i dagligvarebranchen er nedadgående, er jeg rigtig glad for, at vores kompetente medarbejdere nu får et fortjent skulderklap, siger kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen.
Mejeriprisen i kategorien for Super- og hypermarkeder gik i stedet til mejeriansvarlig Lise Salomonsen fra Salling Super i Aarhus.