• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025 By Mikkel Bækgaard

I løbet af 2027 åbner Sticks’n’Sushi sin første lufthavnsrestaurant som en del af udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Med panoramaudsigt over landingsbanen, en ny bar og et specialdesignet koncept for rejsende kan både faste gæster og førstegangsbesøgende se frem til et nyt sted, hvor de kan se frem til sake, sushi og sticks der også kan tages med på rejsen.

Genrefoto: Freepik.com

For første gang åbner Sticks’n’Sushi en restaurant i en lufthavn, hvilket markerer en stor milepæl for den dansk-japanske restaurantkæde.

Den nye restaurant, der åbner i løbet af 2027, vil være placeret i den nye udvidede Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Beliggende i hjertet af Københavns Lufthavn kan rejsende tage en pause for at spise på Sticks’n’Sushi på vej til gaten eller tage det med og nyde det på flyet. Med panoramaudsigt over landingsbanen kan gæsterne også kigge forbi baren for at få en drink eller nyde et let måltid inden afrejse.

“Københavns Lufthavn har været på vores ønskeliste i mange år, både for mig personligt og for Sticks’n’Sushi. Jeg husker, at Kim Rahbek, medstifter og første CEO af Sticks’n’Sushi, og jeg tilbragte timer i disse terminaler, inspireret af det, der var omkring os, og forestillede os, hvad der kunne blive. Denne åbning føles som en hjemkomst. Jeg er stolt af vores team i København for at have gjort det muligt, og jeg glæder mig til at byde både nye gæster og vores loyale ’Frequent Fishers’ velkommen til et sted, der utvivlsomt er vores,” siger Andreas Karlsson, CEO for Sticks’n’Sushi.

I Københavns Lufthavn deler man begejstringen over den kommende restaurantåbning:

“Vi er stolte af at byde Sticks’n’Sushi, en lokal succes og et internationalt brand, velkommen som en del af vores udvidelse af Terminal 3, hvor vi udvider vores lufthavn under ét tag med 60.000 m². Deres stærke brand, høje kvalitet og særprægede koncept passer perfekt til vores ambition om at tilbyde rejsende madoplevelser i verdensklasse – serveret hurtigt, fuld af smag og med øje for detaljen. Placeringen er virkelig unik med panoramaudsigt og tæt på en ny udendørs have, der bringer dagslys og den skandinaviske natur ind i terminalen,” siger Michael Hertz Clausen, vicepræsident i Københavns Lufthavn.

Skræddersyet menu og nyt bar-koncept for rejsende

Den nye restaurant med 174 pladser vil have en dedikeret bar, der vil være det ideelle sted at mødes over et glas sake, øl, vin eller en cocktail, ledsaget af lette retter designet til tidsbevidste rejsende.

Menuen vil indeholde populære favoritter såsom signatur-maki, grillsticks og snacks til deling, sammen med kompakte nye menuformater og specialudviklede takeaway-muligheder. Gæster, der ankommer tidligt, vil også finde et udvalg af retter inspireret af Sticks’n’Sunrise, så de er klar til dagens første flyvninger.

Restauranten vil omfatte en række teknologibaserede løsninger, herunder digitale bestillings- og selvbetjeningsfunktioner, der sikrer hurtig og problemfri service uden at gå på kompromis med kvaliteten.

”Vi ser også åbningen i lufthavnen som en oplagt mulighed for at udvikle vores koncept til en ny type gæster og introducere passagerer fra hele verden til vores brand. I vores forberedende arbejde har vi gentænkt både teknologi, design og menu, og vi kan næsten ikke vente med at præsentere resultatet for de mange rejsende, der passerer gennem lufthavnen hver dag,” siger Andreas Karlsson.

Med denne åbning styrker Sticks’n’Sushi sin tilstedeværelse i Danmark, hvor koncernen åbnede sin første restaurant på Nansensgade i København tilbage i 1994. I dag har Sticks’n’Sushi over 30 restauranter i Danmark, Tyskland og Storbritannien, og der er planer om flere åbninger.

Sticks’n’Sushi åbner i Glasgow i december, hvilket bliver den 16. restaurant i Storbritannien, tæt efterfulgt af en åbning i Manchester i foråret 2026.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice, Kød, fisk og fjerkræ

Seneste nyt fra redaktionen

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og dens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere

Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Tang har længe været hyldet som en bæredygtig superingrediens – men dens “fiskede” smag er en barriere for mange vestlige forbrugere. Nu viser et nyt studie fra Københavns Universitet, at fermentering med mælkesyrebakterier kan være nøglen til at få tangen til at glide ned. Det kan være

Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

AktueltFødevareproduktionLandbrugMarkedsføringMesser og konferencerMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at eksporten af danske økologiske varer i 2024 steg til 3,6 milliarder kroner. Det er fjerde år i træk, at økoeksporten stiger. Dansk økologieksport steg i 2024 med fire procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der netop er offentliggjort. I

Fødevareminister Jacob Jensen

Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) har taget initiativ til at luge ud i regler, der spænder ben for donation af fødevarer. En ændret fortolkning af reglerne for donation af overskudsmad skal skabe bedre og mere enkle rammer for fødevarevirksomheder i Danmark og samtidig styrke kampen mod

Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

Detailhandel og en grosPolitik og eksportTop09. 12. 2025

Fødevarepriser er blevet et afgørende vælgertema, hvor næsten to ud af tre danskere svarer, at de stigende fødevarepriser i større eller mindre grad kan påvirke deres stemme ved næste folketingsvalg. Det viser en ny befolkningsundersøgelse foretaget af Norstat for De Samvirkende Købmænd

Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. For nylig åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på dit

Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhed04. 12. 2025

Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der udvikler en virusbaseret teknologi, som kan anvendes som et bæredygtigt og målrettet alternativ til antibiotika i produktionen

Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltDrikkevarer04. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene. Bad Seed Brewing løb med hver femte stemme, da medlemmerne af forbrugerorganisationen

Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ04. 12. 2025

Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant og hører mere om forædling af fisk, der ikke altid behøves at være pivfrisk. Samme budskab får vi også fra en fiskeopdrætter i

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

Miljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

I forrige uge samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, skulle

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

  • Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

    02.12.2025

  • Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

    02.12.2025

  • Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

    02.12.2025

  • Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

    02.12.2025

  • FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

    02.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik