I løbet af 2027 åbner Sticks’n’Sushi sin første lufthavnsrestaurant som en del af udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Med panoramaudsigt over landingsbanen, en ny bar og et specialdesignet koncept for rejsende kan både faste gæster og førstegangsbesøgende se frem til et nyt sted, hvor de kan se frem til sake, sushi og sticks der også kan tages med på rejsen.

For første gang åbner Sticks’n’Sushi en restaurant i en lufthavn, hvilket markerer en stor milepæl for den dansk-japanske restaurantkæde.
Den nye restaurant, der åbner i løbet af 2027, vil være placeret i den nye udvidede Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Beliggende i hjertet af Københavns Lufthavn kan rejsende tage en pause for at spise på Sticks’n’Sushi på vej til gaten eller tage det med og nyde det på flyet. Med panoramaudsigt over landingsbanen kan gæsterne også kigge forbi baren for at få en drink eller nyde et let måltid inden afrejse.
“Københavns Lufthavn har været på vores ønskeliste i mange år, både for mig personligt og for Sticks’n’Sushi. Jeg husker, at Kim Rahbek, medstifter og første CEO af Sticks’n’Sushi, og jeg tilbragte timer i disse terminaler, inspireret af det, der var omkring os, og forestillede os, hvad der kunne blive. Denne åbning føles som en hjemkomst. Jeg er stolt af vores team i København for at have gjort det muligt, og jeg glæder mig til at byde både nye gæster og vores loyale ’Frequent Fishers’ velkommen til et sted, der utvivlsomt er vores,” siger Andreas Karlsson, CEO for Sticks’n’Sushi.
I Københavns Lufthavn deler man begejstringen over den kommende restaurantåbning:
“Vi er stolte af at byde Sticks’n’Sushi, en lokal succes og et internationalt brand, velkommen som en del af vores udvidelse af Terminal 3, hvor vi udvider vores lufthavn under ét tag med 60.000 m². Deres stærke brand, høje kvalitet og særprægede koncept passer perfekt til vores ambition om at tilbyde rejsende madoplevelser i verdensklasse – serveret hurtigt, fuld af smag og med øje for detaljen. Placeringen er virkelig unik med panoramaudsigt og tæt på en ny udendørs have, der bringer dagslys og den skandinaviske natur ind i terminalen,” siger Michael Hertz Clausen, vicepræsident i Københavns Lufthavn.
Skræddersyet menu og nyt bar-koncept for rejsende
Den nye restaurant med 174 pladser vil have en dedikeret bar, der vil være det ideelle sted at mødes over et glas sake, øl, vin eller en cocktail, ledsaget af lette retter designet til tidsbevidste rejsende.
Menuen vil indeholde populære favoritter såsom signatur-maki, grillsticks og snacks til deling, sammen med kompakte nye menuformater og specialudviklede takeaway-muligheder. Gæster, der ankommer tidligt, vil også finde et udvalg af retter inspireret af Sticks’n’Sunrise, så de er klar til dagens første flyvninger.
Restauranten vil omfatte en række teknologibaserede løsninger, herunder digitale bestillings- og selvbetjeningsfunktioner, der sikrer hurtig og problemfri service uden at gå på kompromis med kvaliteten.
”Vi ser også åbningen i lufthavnen som en oplagt mulighed for at udvikle vores koncept til en ny type gæster og introducere passagerer fra hele verden til vores brand. I vores forberedende arbejde har vi gentænkt både teknologi, design og menu, og vi kan næsten ikke vente med at præsentere resultatet for de mange rejsende, der passerer gennem lufthavnen hver dag,” siger Andreas Karlsson.
Med denne åbning styrker Sticks’n’Sushi sin tilstedeværelse i Danmark, hvor koncernen åbnede sin første restaurant på Nansensgade i København tilbage i 1994. I dag har Sticks’n’Sushi over 30 restauranter i Danmark, Tyskland og Storbritannien, og der er planer om flere åbninger.
Sticks’n’Sushi åbner i Glasgow i december, hvilket bliver den 16. restaurant i Storbritannien, tæt efterfulgt af en åbning i Manchester i foråret 2026.



