• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFødevaresikkerhedMesser og konferencer13. 10. 2019 | Peter Friis

Se på alt om rengøring i Odense

AktueltFødevaresikkerhedMesser og konferencer13. 10. 2019 By Peter Friis

Dansk Rengøringsmesse byder på både produktpræsentationer, kurser, konference og konkurrencer i Odense Congress Center den 20. og 21. november.

Den tredje udgave af Dansk Rengøringsmesse afholdes den 20. og 21. november 2019 i Odense Congress Center og vil have både nye og velkendte udstillere indenfor mange kategorier.
Der vil være grossister som leverer alt til rengøring og vask, samt producenter indenfor et bredt udvalg af kategorier, fra børster, spande og mopper, til gulvvaskerobotter, støvsugere og rengøringsvogne. I tidens ånd vil der være masser af miljøvenlige og bæredygtige produkter og løsninger, som man kan opleve på nært hold på standene og i nogle tilfælde også på lidt længere afstand, når en del af udstillerne præsenterer deres produkter på Eventscenen, som er en integreret del af messehallen, som i år er en del større og kan huse 65 udstillere, hvoraf der i skrivende stund er en god håndfuld ledige stande tilbage.

Den nyeste viden
På Eventscenen vil der foruden produktpræsentationer, være fagligt relevante indlæg af forskellig art. Fx kan nævnes Michael Fink fra DHI, som vil gennemgå status for biocidforordningen, Peter Riise Rengøringsleder i CAS CAS Gruppen og Peter Væggemose Nielsen, som er skimmelekspert hos fødevareproducenten Chr. Hansen og som vil fortælle om skimmels indvirkning på bygninger og inventar.
Desuden vil der på scenen kunne opleves konkurrencer samt uddelingen af Rengøringsprisen 2019 til en person eller en organisation, som på den ene eller den anden måde har udmærket sig indenfor rengøringskvalitet, arbejdsmiljø og innovation indenfor rengøringsbranchen.
Som noget nyt vil der desuden være mulighed for enhver, som har faglige og saglige, ikke-kommercielle budskaber til branchen, at få op til 10 minutter på scenen.

Netværk er vigtigt

Er du medlem af et netværk med relevans for rengøringsbranchen, er DRM Netværksområdet interessant. Dette er en åben platform hvor faglige netværk i branchen frit kan stille frit op, for at se om de kan finde nye emner til deres medlemskartotek.
Her finder man blandt andet Netværket Bæredygtig Rengøring, som vil blive sat i søen ved samme lejlighed. Dette netværk vil have fokus på at medlemmerne hjælper hinanden med at få rengøringsfunktionerne til at gå op i en højere og mere bæredygtig enhed.
Der er allerede en del organisationer som har meldt sig ind i netværket, som skal drives af Hygiejnefokus, der også er messens arrangør. De tilmeldte netværk kan desuden låne et lokale i op til 50 minutter, uden beregning.
Messens hovedsponsor er den danske virksomhed BioSan Nordic, som har en bred portefølge af effektive og biologisk nedbrydelige produkter til rengøring og desinfektion.
Direktør Jan Arvid Mandelid, der har drevet rengøringsvirksomhed i 40 år, fortæller, at det ikke er tilfældigt, man har valgt at indtræde som hovedsponsor:
– Naturligvis er Dansk Rengøringsmesse først og fremmest et salgsvindue, det er jo vigtigt at få vore miljøvenlige alternativer på landkortet. For hvis folk ikke ved hvad vi har på hylderne, så er det jo heller ikke nemt at vælge dem til.
– Men som gammel rotte i faget, ved jeg også hvor vigtigt det er for helbred hos de ansatte og ikke mindst resultatet af rengøringen, at man altid er opdateret på de metoder man anvender og derfor er det vigtigt at have en lokal messe, som forhåbentlig kan noget andet end de store udenlandske messer og kan være med til at give inspiration til branchen, og den slags støtter vi gerne!

Forhåndsregistrering er en fordel
Dansk Rengøringsmesse er rengøringsbranchens mødested i Odense Congress Center den 20. og 21. november.
Messen byder på både produktpræsentationer, kurser, konference og konkurrencer. Man kan med fordel forhåndsregistre sig på hjemmesiden http://www.renmesse.dk. Forhåndsregistrering er gratis frem til den 1. november, hvorefter det koster kr. 160,- ex moms at melde sig til ved registrering inden 19. november. Billetter ved indgangen koster 400 kr.
Program for eventscene samt udstillerliste, standplan og øvrig information om messen, findes ligeledes på http://www.renmesse.dk.

Skrevet i: Aktuelt, Fødevaresikkerhed, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

  • DENIOS ApS

    Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

  • Spirax Sarco Danmark

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

  • DENIOS ApS

    Sikker tøndehåndtering starter her

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik