• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMesser og konferencerTop05. 12. 2024 | Mikkel Bækgaard

Rising Star 2025: Fremtidens gastronomiske stjerner er valgt

FoodserviceMesser og konferencerTop05. 12. 2024 By Mikkel Bækgaard

For femte år i træk hylder Danmarks største kokkekonkurrence – Sol over Gudhjem – fremtidens gastronomiske stjerner med talentkonkurrencen Rising Star. De fire finalister er nøje udvalgt og forbereder sig nu på en nervepirrende konkurrence, der vil sætte skub i deres karrierer og åbne døre til den gastronomiske verdenselite.

Bornholm sætter scenen for fremtidens gastronomi. Den 15. januar 2025 danner det idylliske Melstedgård nær Gudhjem således rammen om en intens kulinarisk dyst. Her skal fire af landets mest lovende unge kokke konkurrere om titlen som Rising Star 2025.Sol over Gudhjem har afholdt Danmarks største kokkekonkurrence de sidste 15 år og etableret sig som en afgørende platform for dansk gastronomi. Mikkel Marschall, tidligere Michelin-kok og stifter af Sol over Gudhjem, ser en særlig opgave og stort ansvar i at fremme den næste generation af kulinariske talenter:”Vi ønsker at anerkende og udvikle den kommende generation, som skal definere fremtiden for dansk gastronomi. Rising Star er lige så seriøs og ambitiøs som hovedkonkurrencen i juni. Vi tilbyder deltagerne de bedste råvarer og faciliteter for at skabe en arena, der inspirerer dem til at finpudse deres håndværk. Sammen kan vi løfte dansk gastronomi til nye højder – og som altid udfordre, hvad vi tror er muligt.”Årets finalisterDe fire finalister repræsenterer nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter, og flere har allerede erfaring fra kokkelandsholdet og anerkendte konkurrencer. Med deltagelse i Rising Star tager de et afgørende skridt i karrieren:

  • Cille Bunk Pedersen // Bistro BohemeKristoffer Madsen // MolskroenPeter Gyldenkærne // Svinkløv BadehotelAndreas Kéke Thorvaldsen // Fakkelgården 
  • Mystery Box og udfordrende råvarerFinalisterne skal imponere dommerne med to serveringer: en hovedret baseret på råvarer fra en Mystery Box, der afsløres på dagen, og en dessert med kendte og utraditionelle ingredienser. Desserten skal blandt andet indeholde kaffe, chokolade, rørsukker, kefirfløde, Bornholmske Ingrid ærter og caviar.Der gives bonuspoint for kreativt at inddrage elementer fra Bornholm – enten gennem ingredienser, teknikker eller en opsigtsvækkende historiefortælling.Vinderen belønnes med den prestigefyldte titel som Rising Star 2025, en måned bag rattet i en Audi Q6 e-tron, en inspirationstur til Italien sponsoreret af Lavazza samt en præmiecheck på 20.000 kroner.Dommerpanel med stor erfaringDe unge talenter bedømmes af et dommerpanel bestående af nogle af branchens mest prominente profiler:
  • Artur Kazaritski, Vinder af Sol over Gudhjem 2024Brian Mark Hansen, Søllerød Kro og Bocuse d’Or guldvinderDaniel Kruse, Det Røde Pakhus Jakob de Neergaard, Tidligere Søllerød Kro
  • Skrevet i: Foodservice, Messer og konferencer, Top

    Seneste nyt fra redaktionen

    Charcuteri kan også være grønt

    FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

    Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

    Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    Messer og konferencer26. 06. 2025

    Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

    To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

    Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

    Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

    Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

    Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

    Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

    Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

    Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

    Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

    Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

    Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

    Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

    De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

    Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

    AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

    Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

    Tilmeld Nyhedsbrev

    Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

     
     
     
     
    Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

    /Nyheder

    • DENIOS ApS

      NYHED: Her er fremtidens opbevaring af farlige stoffer

    • Busch Vakuumteknik A/S

      MRPC modtager “Innovation in Vacuum Busch Award”

    • DENIOS ApS

      Hvilket batteriskab er det rigtige for dig?

    • Busch Vakuumteknik A/S

      Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

    • DENIOS ApS

      Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

    • Spirax Sarco Danmark

      Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

    • Busch Vakuumteknik A/S

      Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

    • DENIOS ApS

      Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

    • DENIOS ApS

      Så er det sidste chance

    • Busch Vakuumteknik A/S

      Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

    Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

    Seneste Nyheder

    • Charcuteri kan også være grønt

      26.06.2025

    • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

      26.06.2025

    • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

      26.06.2025

    • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

      26.06.2025

    • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

      26.06.2025

    • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

      24.06.2025

    • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

      24.06.2025

    • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

      24.06.2025

    • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

      24.06.2025

    • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

      24.06.2025

    • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

      19.06.2025

    • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

      19.06.2025

    • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

      19.06.2025

    • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

      19.06.2025

    • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

      19.06.2025

    Alle nyheder ›

    Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

    Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

    KONTAKT

    TechMedia A/S
    Naverland 35
    DK – 2600 Glostrup
    www.techmedia.dk
    Telefon: +45 43 24 26 28
    E-mail: info@techmedia.dk
    Privatlivspolitik
    Cookiepolitik