Magasinet Food&Drink er endnu engang på gaden. Denne gang med fokus på mel og brød. Mød blandt andet pizzabager Guiseppe Oliva, der nørder surdej og tænker som en blanding mellem en bager og en kok. Og mød Årets Kok, der arbejder i kantine.

Magasinet er femte udgave i 2023, hvor kokke, kantinemedarbejdere og lignende fra foodservicebranchen kan blive klogere på tendenser, produkter og alt godt fra leverandørerne.
Vi møder blandt andet Mikkel Højbjerg Olsen fra Social Cantina i Brønshøj, der vandt kokkekonkurencen Årets Kok, og som blandt andet kun har én ret på menuen hver dag i kantinen. Mød også pizzabageren Guiseppe Oliva, der arbejder intenst med meltyper og surdej for at lave sin egen personlige pizza. Læs også om en italiensk pastaproducent, der dyrker sin egen hvede og tænker som en vinproducent.
Eller kontakt abonnement@techmedia.dk, hvis du er interesseret i at modtage magasinet.