• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice15. 10. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

Ny digital platform for firmafrokost

Foodservice15. 10. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Brugervenlighed, fleksibilitet og tilgængelighed – det har været udgangspunktet for den nye digitale frokostportal fra Meyers. Med lanceringen samles al daglig håndtering og justering på én platform, ligesom man som ny kunde kan bestille sin næste frokostordning online

I dag er frokostleverandører for mange virksomheder en helstøbt samarbejdspartner, der også varetager andre forplejningsopgaver og sikrer de gode madoplevelser både til møder, fester og events. Det stiller krav om udvalg, valgfrihed og variation, ligesom det skal være nemt at håndtere i dagligdagen. Med lanceringen af Meyers Frokostportal samles al daglig håndtering og justering på én platform, ligesom man som ny kunde kan bestille sin næste frokostordning online. Hvad der før skulle håndteres i langvarige mailkorrespondancer og bestillingsprocesser, kan nu klares med få klik på ét og samme sted.

– Med et skarpt digitalt fokus, er det vores ambition med Meyers Frokostportal at forbedre kunderejsen og brugeroplevelsen ved netop at tilbyde en fleksibel og tidsbesparende platform til bestilling af frokostmåltider og mødeforplejning fra Meyers, siger Jesper Lykke Wacherhausen, direktør for Business Development & Digital i Løgismose Meyers, og han forsætter:

– Med Meyers Frokostportal giver vi kunden frihed til selv at styre bestillingen hurtigt online. En personlig kontakt kan og skal naturligvis ikke erstattes med en digital løsning, men det er vores oplevelse, at håndteringen af frokostordninger på for eksempel mindre og mellemstore arbejdspladser i dag kræver en langt større fleksibilitet i dagligdagen, hvilket vi forsøger at imødekomme med Meyers Frokostportal, fortsætter han.

Lanceringen af den digitale frokostportal er dermed udtryk for en generel digital opprioritering, men også et ønske om at styrke relationen til kunderne. Via portalen kan kunderne bestille firmafrokost og mødeforplejning såvel som teambuildings, madkurser og særarrangementer og holde sig opdateret via nyheder om nye koncepter og menuer.

Den nye onlineløsning er således både en styrkelse af kommunikationen og et generelt løft af gæsteoplevelsen som frokostkunde hos Meyers.

Variation og nærværende kunderelationer

Meyers har i dag nogle af markedets længste kunderelationer, men netop ønsket om fornyelse i den daglige frokost har været en gentagende årsag til at skifte leverandør. Det har fået Meyers til at udvide antallet af frokosttilbud med flere individuelle køkkener og løsninger, ligesom det er tanken, at der i fremtiden skal skyde flere nye initiativer og samarbejder op. 

På den måde sikres variation ved frokostbordet, idet Meyers tilbyder både en 100 procent plantebaseret frokost, velkendte livretter med tilbehør, smørrebrød og portionspakket frokost. Via frokostportalen kan den ansvarlige nemt skifte mellem de forskellige frokostløsninger fra dag til dag og justere menuen efter særlige behov. Dette ses også som en mulighed for at mindske madspild, da det bliver nemmere at tilpasse antal kuverter.

– Målet er, at vi med Meyers Frokostportal kommer til at levere en bedre og mere fleksibel service i kraft af en hurtig og brugervenlig digital løsning, der gør det muligt for Meyers i højere grad at indtage værtsrollen og imødekomme kundernes individuelle behov, siger Carl Johan Paulsen, direktør for Meyers Køkken.

• Meyers Frokostportal er udviklet af Meyers i samarbejde med udviklingspartner Struct og designbureauet Spring/Summer.

• Meyers Køkken leverer frokost til Storkøbenhavn samt i flere større byer i Jylland, f.eks. Aarhus, Kolding, Vejle og Silkeborg, Randers, Skanderborg og Horsens.

• Frokostordninger og forplejning leveres dagligt og helt ned til 10 kuverter.

• Link til Meyers Frokostportal: https://meyers.dk/erhverv/bestil-frokost/.

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

Brød og kagerMarkedsføring05. 06. 2025

Sarah Harris tiltræder som ny Chief Marketing Officer hos Lagkagehuset. Hun kommer fra en stilling som Marketing Director hos Starbucks UK, og med indgående kendskab til digital marketing og ESG-strategi skal hun styrke bagerkædens kommercielle profil i ind- og udland. Sarah Harris har de

Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

Frugt og grøntMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rune-Christoffer Dragsdahl, der er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), er blevet valgt til forperson for den internationale

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

AktueltBrød og kager05. 06. 2025

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer deres valg? Tre omfattende undersøgelser tegner et billede af en generation, der gerne vil spise sundere, blive mætte og hygge sig over maden, men som

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

AktueltFødevareproduktionMejeri05. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det

Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

DrikkevarerFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby Foods lancering af Dagmar-serien tapper direkte ned i den tendens. Produkterne er skabt til den moderne forbruger, der træffer bevidste valg og efterspørger naturlige,

Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

Emballage03. 06. 2025

Nemco opfordrer virksomhederne til at søge rådgivning og medlemskab af en kollektiv ordning. Den 31. maj var der deadline for indberetning af emballagemængder til Dansk Producentansvar. Både fødevarevirksomheder og andre virksomheder med producentansvar for emballage skulle sikre, at deres

Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

FoodserviceForskning og uddannelseMiljø og sundhed03. 06. 2025

Danskernes madfærdigheder bliver dårligere og dårligere, og det får nu Danmarks største fødevarevirksomhed Arla til at slå alarm. Madfærdigheder er nemlig afgørende, når det kommer til danskernes sundhed, klimaet og det sociale samvær. 42 pct. af danske børn og unge siger, at de ikke kan koge

Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

AktueltFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed03. 06. 2025

For sjette år i træk sætter Landbrug & Fødevarer fokus på de offentlige køkkener, der gør en forskel. Med Køkkenprisen 2025 hyldes de madhåndværkere, der kombinerer faglighed, smag og bæredygtighed i hverdagen - og viser vejen for fremtidens offentlige måltider. Hver dag serveres mere end

Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

AktueltMesser og konferencer03. 06. 2025

15.-24. august bliver Københavns gader igen fyldt med langborde og leben, når årets Copenhagen Cooking løber af stablen. I år kan gæsterne glæde sig til 100 oplevelser på tværs af hele byen: Fra petanqueturneringer til pizzakonkurrence, en ny version af Smørrebrødets Dag og middag midt på Kongens

Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

Detailhandel og en grosKonfektureMejeriTop03. 06. 2025

De seneste år har danskerne oplevet prisstigninger på mange varer. Nye tal viser, at danskerne ændrer forbrug på nogle varer, mens andre må koste, hvad de koster. Prisen på chokolade har gennem de seneste år været på himmelflugt. Ifølge nye tal fra analysevirksomheden YouGov er kiloprisen for

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

  • DENIOS ApS

    Her er den oversete vej til et sundere arbejdsmiljø

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

    05.06.2025

  • Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

    05.06.2025

  • Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

    05.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    05.06.2025

  • Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

    05.06.2025

  • Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

    03.06.2025

  • Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

    03.06.2025

  • Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

    03.06.2025

  • Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

    03.06.2025

  • Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

    03.06.2025

  • Online dagligvarehandel løfter sløret for omkostningerne ved friskhedsgaranti

    27.05.2025

  • 150-årig familievirksomhed rykker til Aarhus: Oluf Brønnum & Co A/S åbner nyt domicil på Runetoften

    27.05.2025

  • Dansk vinproduktion træder ind i SMVdanmark

    27.05.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på kød

    27.05.2025

  • Premiere på Roskilde Festical: Ny øl brygget på juicerester og øko-boller

    27.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik