• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice15. 10. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

Ny digital platform for firmafrokost

Foodservice15. 10. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Brugervenlighed, fleksibilitet og tilgængelighed – det har været udgangspunktet for den nye digitale frokostportal fra Meyers. Med lanceringen samles al daglig håndtering og justering på én platform, ligesom man som ny kunde kan bestille sin næste frokostordning online

I dag er frokostleverandører for mange virksomheder en helstøbt samarbejdspartner, der også varetager andre forplejningsopgaver og sikrer de gode madoplevelser både til møder, fester og events. Det stiller krav om udvalg, valgfrihed og variation, ligesom det skal være nemt at håndtere i dagligdagen. Med lanceringen af Meyers Frokostportal samles al daglig håndtering og justering på én platform, ligesom man som ny kunde kan bestille sin næste frokostordning online. Hvad der før skulle håndteres i langvarige mailkorrespondancer og bestillingsprocesser, kan nu klares med få klik på ét og samme sted.

– Med et skarpt digitalt fokus, er det vores ambition med Meyers Frokostportal at forbedre kunderejsen og brugeroplevelsen ved netop at tilbyde en fleksibel og tidsbesparende platform til bestilling af frokostmåltider og mødeforplejning fra Meyers, siger Jesper Lykke Wacherhausen, direktør for Business Development & Digital i Løgismose Meyers, og han forsætter:

– Med Meyers Frokostportal giver vi kunden frihed til selv at styre bestillingen hurtigt online. En personlig kontakt kan og skal naturligvis ikke erstattes med en digital løsning, men det er vores oplevelse, at håndteringen af frokostordninger på for eksempel mindre og mellemstore arbejdspladser i dag kræver en langt større fleksibilitet i dagligdagen, hvilket vi forsøger at imødekomme med Meyers Frokostportal, fortsætter han.

Lanceringen af den digitale frokostportal er dermed udtryk for en generel digital opprioritering, men også et ønske om at styrke relationen til kunderne. Via portalen kan kunderne bestille firmafrokost og mødeforplejning såvel som teambuildings, madkurser og særarrangementer og holde sig opdateret via nyheder om nye koncepter og menuer.

Den nye onlineløsning er således både en styrkelse af kommunikationen og et generelt løft af gæsteoplevelsen som frokostkunde hos Meyers.

Variation og nærværende kunderelationer

Meyers har i dag nogle af markedets længste kunderelationer, men netop ønsket om fornyelse i den daglige frokost har været en gentagende årsag til at skifte leverandør. Det har fået Meyers til at udvide antallet af frokosttilbud med flere individuelle køkkener og løsninger, ligesom det er tanken, at der i fremtiden skal skyde flere nye initiativer og samarbejder op. 

På den måde sikres variation ved frokostbordet, idet Meyers tilbyder både en 100 procent plantebaseret frokost, velkendte livretter med tilbehør, smørrebrød og portionspakket frokost. Via frokostportalen kan den ansvarlige nemt skifte mellem de forskellige frokostløsninger fra dag til dag og justere menuen efter særlige behov. Dette ses også som en mulighed for at mindske madspild, da det bliver nemmere at tilpasse antal kuverter.

– Målet er, at vi med Meyers Frokostportal kommer til at levere en bedre og mere fleksibel service i kraft af en hurtig og brugervenlig digital løsning, der gør det muligt for Meyers i højere grad at indtage værtsrollen og imødekomme kundernes individuelle behov, siger Carl Johan Paulsen, direktør for Meyers Køkken.

• Meyers Frokostportal er udviklet af Meyers i samarbejde med udviklingspartner Struct og designbureauet Spring/Summer.

• Meyers Køkken leverer frokost til Storkøbenhavn samt i flere større byer i Jylland, f.eks. Aarhus, Kolding, Vejle og Silkeborg, Randers, Skanderborg og Horsens.

• Frokostordninger og forplejning leveres dagligt og helt ned til 10 kuverter.

• Link til Meyers Frokostportal: https://meyers.dk/erhverv/bestil-frokost/.

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

  • DENIOS ApS

    Sikker tøndehåndtering starter her

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik