• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice08. 11. 2017 | Kasper Mundt-Nielsen

Nu åbner Tivolis kæmpesatsning

Foodservice08. 11. 2017 By Kasper Mundt-Nielsen

For Gorm har Tivoli altid været lidt af en drengedrøm, og den er endelig gået i opfyldelse i Tivolis nye food hall. Foto: Kasper Mundt-Nielsen

Det har kostet Tivoli et trecifret millionbeløb og har været 14 år undervejs, men nu er det nye Tivoli Corner, med food hall, restauranter, café og butik klar til at byde gæsterne inden for.

Den 10. november åbner dørene til Tivoli Food Hall, som består af 15 forskellige madsteder, nøje håndplukket og sammensat, for at give gæsterne et bredt udvalg af spisesteder, der inkluderer alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island. Food Hall’en er ifølge Tivoli sket med et ønske om at bidrage til den store gastronomiske udvikling, København fortsat går igennem og så er der naturligvis adgang fra gaden uden køb af billet.
– Tivoli Food Hall bliver vores bidrag til den imponerende madscene, København har fået. Samtidig bliver den et supplement til Tivolis øvrige madudbud, forklarer Tivolis underdirektør, Annette Juhl.
For, at Tivoli kan levere den optimale sammensætning af madsteder, har man allieret sig med rådgivningsvirksomheden Copenhagen Windows.
– Vi har sammen med Copenhagen Windows håndplukket de enkelte stadeholdere ud fra devisen, at vi ville sammensætte en hyggelig og intim food hall, hvor maden udstråler omtake og kvalitet, og hvor pris og hastighed giver rum til alle, uddyber Annette Juhl.

Samlingspunkt for madglade
Den officielle åbning finder sted d. 17. november, men Tivoli ønsker, at give stadeholderne en løbende start, så de er helt oppe i omdrejninger, til den officielle åbning. For efter 14 års arbejde, og heriblandt de sidste to års byggeri, er det meget vigtigt, for Tivoli, at alle parter kommer bedst fra land og det bliver et samlingspunkt for både havens gæster, men også for folk der ikke er på vej til eller fra Tivoli.
– Jeg forventer, at Tivoli Food Hall bliver et nyt samlingspunkt for alle os, der elsker dejlig mad – uanset om det er til en hurtig arbejdsfrokost, en aften før eller efter en forestilling, eller for at hente brød og morgenkaffe. Tivoli får nu en ekstra dimension til glæde for alle året rundt – også når Tivoli-Haven er lukket, siger Annette Juhl.

Zócalo er nye på det danske marked og specielt håndplukket af Copenhagen Window og Tivoli, efter en fælles studietur til Stockholm, hvor food halls er meget udbredte. Foto: Kasper Mundt-Nielsen

Drengedrøm at servere for Tivolis gæster
Blandt dem, der skal være med til at sørge for glade gæster med fyldte maver, er bornholmske Gorm og hans pizzabageri Gorm’s
– Det er lidt af en drengedrøm, at få lov til åbne et spisested i Tivoli, og vi var hurtige til at takke ja. Den nye food hall er et ambitiøst projekt, der er skabt til at give gode oplevelser og det vil vi være med til. At de så har valgt, at ligge os over for en anden bornholmsk stade er noget af et sats, for hvem har ikke været til bornholmsk havnefest – det kan blive dyrt i rom, spøger Gorm og henviser til Kadeaus nye grillbarssatsning BobbaBella, som de har et særdeles venskabeligt forhold til.
BobbaBella, bornholmsk for troldebørn, er michelinrestauranten Kadeaus første grillbar og er helt i Tivolis ånd, både for store og små. Der serveres både kebab og fadøl – et noget andet menukort end på deres michelinrestauranter på Bornholm og Christianshavn.

Udover Gorm’s og BobbaBella, kan du finde følgende madboder i food
hall’en:
Brødflov
Chick’s by Chicks
Cock’s & Cows
Gló
Hallernes Smørrebrød
Kung Fu Street Food
Le Petit Vinbar
Letz Sushi
Retreat
Riccos
Tapa del Toro
The Bird & Kissmeyer
Zócalo

Desuden rummer Tivoli Corner også Espresso House, Vapiano, Sticks’n’Sushi, designbutikken Illums Bolighus og 21 nye NIMB hotelværelser.

 


Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    NYHED: Her er fremtidens opbevaring af farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    MRPC modtager “Innovation in Vacuum Busch Award”

  • DENIOS ApS

    Hvilket batteriskab er det rigtige for dig?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

  • DENIOS ApS

    Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

  • Spirax Sarco Danmark

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik