• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice08. 11. 2017 | Kasper Mundt-Nielsen

Nu åbner Tivolis kæmpesatsning

Foodservice08. 11. 2017 By Kasper Mundt-Nielsen

For Gorm har Tivoli altid været lidt af en drengedrøm, og den er endelig gået i opfyldelse i Tivolis nye food hall. Foto: Kasper Mundt-Nielsen

Det har kostet Tivoli et trecifret millionbeløb og har været 14 år undervejs, men nu er det nye Tivoli Corner, med food hall, restauranter, café og butik klar til at byde gæsterne inden for.

Den 10. november åbner dørene til Tivoli Food Hall, som består af 15 forskellige madsteder, nøje håndplukket og sammensat, for at give gæsterne et bredt udvalg af spisesteder, der inkluderer alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island. Food Hall’en er ifølge Tivoli sket med et ønske om at bidrage til den store gastronomiske udvikling, København fortsat går igennem og så er der naturligvis adgang fra gaden uden køb af billet.
– Tivoli Food Hall bliver vores bidrag til den imponerende madscene, København har fået. Samtidig bliver den et supplement til Tivolis øvrige madudbud, forklarer Tivolis underdirektør, Annette Juhl.
For, at Tivoli kan levere den optimale sammensætning af madsteder, har man allieret sig med rådgivningsvirksomheden Copenhagen Windows.
– Vi har sammen med Copenhagen Windows håndplukket de enkelte stadeholdere ud fra devisen, at vi ville sammensætte en hyggelig og intim food hall, hvor maden udstråler omtake og kvalitet, og hvor pris og hastighed giver rum til alle, uddyber Annette Juhl.

Samlingspunkt for madglade
Den officielle åbning finder sted d. 17. november, men Tivoli ønsker, at give stadeholderne en løbende start, så de er helt oppe i omdrejninger, til den officielle åbning. For efter 14 års arbejde, og heriblandt de sidste to års byggeri, er det meget vigtigt, for Tivoli, at alle parter kommer bedst fra land og det bliver et samlingspunkt for både havens gæster, men også for folk der ikke er på vej til eller fra Tivoli.
– Jeg forventer, at Tivoli Food Hall bliver et nyt samlingspunkt for alle os, der elsker dejlig mad – uanset om det er til en hurtig arbejdsfrokost, en aften før eller efter en forestilling, eller for at hente brød og morgenkaffe. Tivoli får nu en ekstra dimension til glæde for alle året rundt – også når Tivoli-Haven er lukket, siger Annette Juhl.

Zócalo er nye på det danske marked og specielt håndplukket af Copenhagen Window og Tivoli, efter en fælles studietur til Stockholm, hvor food halls er meget udbredte. Foto: Kasper Mundt-Nielsen

Drengedrøm at servere for Tivolis gæster
Blandt dem, der skal være med til at sørge for glade gæster med fyldte maver, er bornholmske Gorm og hans pizzabageri Gorm’s
– Det er lidt af en drengedrøm, at få lov til åbne et spisested i Tivoli, og vi var hurtige til at takke ja. Den nye food hall er et ambitiøst projekt, der er skabt til at give gode oplevelser og det vil vi være med til. At de så har valgt, at ligge os over for en anden bornholmsk stade er noget af et sats, for hvem har ikke været til bornholmsk havnefest – det kan blive dyrt i rom, spøger Gorm og henviser til Kadeaus nye grillbarssatsning BobbaBella, som de har et særdeles venskabeligt forhold til.
BobbaBella, bornholmsk for troldebørn, er michelinrestauranten Kadeaus første grillbar og er helt i Tivolis ånd, både for store og små. Der serveres både kebab og fadøl – et noget andet menukort end på deres michelinrestauranter på Bornholm og Christianshavn.

Udover Gorm’s og BobbaBella, kan du finde følgende madboder i food
hall’en:
Brødflov
Chick’s by Chicks
Cock’s & Cows
Gló
Hallernes Smørrebrød
Kung Fu Street Food
Le Petit Vinbar
Letz Sushi
Retreat
Riccos
Tapa del Toro
The Bird & Kissmeyer
Zócalo

Desuden rummer Tivoli Corner også Espresso House, Vapiano, Sticks’n’Sushi, designbutikken Illums Bolighus og 21 nye NIMB hotelværelser.

 


Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Dansk teknologi garanterer fødevaresikkerhed i hollandsk råmælksost

FødevareproduktionFødevaresikkerhedMejeri12. 06. 2025

Nu kan råmælksost sikres mod uønskede bakterier, samtidig med at den unikke smag bevares. Det hollandske gårdmejeri Novelle Kaas bruger den energi- og vandbesparende teknologi raslysering fra danske Lyras. Det giver både høj fødevaresikkerhed og en god smag, da ostens naturlige vitaminer, enzymer og

Videnskabsfolk fra alle kontinenter: Havet er ved et tippepunkt

AktueltCertificeringForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed12. 06. 2025

En ny undersøgelse viser, at videnskabsfolk fra alle kontinenter siger, at havets sundhed og biodiversitet er ved et tippepunkt. Der er dog optimisme i forhold til muligheden for at vende de negative påvirkninger af havet, hvis der handles nu. Forskere fra hvert eneste beboede kontinent er

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri får ny departementschef

Politik og eksport12. 06. 2025

Henrik Kjærgaard er udnævnt som ny departementschef i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Henrik Kjærgaard kommer fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, hvor han har været afdelingschef siden 2020. Minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Jacob Jensen siger om den nye

Ny restaurant i Carlsberg Byen sætter fisken og det frie valg i front

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræØkologi og bæredygtighed12. 06. 2025

I går den 12. juni fik Carlsberg Byen et nyt gastronomisk pejlemærke, da Paula åbnede dørene til en restaurant, der hylder nordisk skånsomt fanget fisk og skaldyr, fritlevende vildt og danske grøntsager.   Køkkenchefen Stefan Hansen medbringer erfaring fra bl.a. Kong Hans Kælder og

Michelin-opvarmning: Madfestival med fri entré, koncerter og stjernestøv

MarkedsføringMesser og konferencerTop12. 06. 2025

På mandag bliver de eftertragtede Michelinstjerner uddelt ved et arrangement i Odsherred. Og som optakt til stjerneuddelingen er der fra 13. til 15. juni der liv og glade dage i Anneberg Kulturpark, når madfestivalen ’Smag på Anneberg’ løber af stablen for allerførste gang. Festivalen markerer

Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

Brød og kagerMarkedsføring05. 06. 2025

Sarah Harris tiltræder som ny Chief Marketing Officer hos Lagkagehuset. Hun kommer fra en stilling som Marketing Director hos Starbucks UK, og med indgående kendskab til digital marketing og ESG-strategi skal hun styrke bagerkædens kommercielle profil i ind- og udland. Sarah Harris har de

Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

Frugt og grøntMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rune-Christoffer Dragsdahl, der er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), er blevet valgt til forperson for den internationale

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

AktueltBrød og kager05. 06. 2025

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer deres valg? Tre omfattende undersøgelser tegner et billede af en generation, der gerne vil spise sundere, blive mætte og hygge sig over maden, men som

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

AktueltFødevareproduktionMejeri05. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det

Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

DrikkevarerFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby Foods lancering af Dagmar-serien tapper direkte ned i den tendens. Produkterne er skabt til den moderne forbruger, der træffer bevidste valg og efterspørger naturlige,

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

  • DENIOS ApS

    Sikker tøndehåndtering starter her

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Dansk teknologi garanterer fødevaresikkerhed i hollandsk råmælksost

    12.06.2025

  • Videnskabsfolk fra alle kontinenter: Havet er ved et tippepunkt

    12.06.2025

  • Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri får ny departementschef

    12.06.2025

  • Ny restaurant i Carlsberg Byen sætter fisken og det frie valg i front

    12.06.2025

  • Michelin-opvarmning: Madfestival med fri entré, koncerter og stjernestøv

    12.06.2025

  • Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

    05.06.2025

  • Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

    05.06.2025

  • Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

    05.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    05.06.2025

  • Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

    05.06.2025

  • Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

    03.06.2025

  • Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

    03.06.2025

  • Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

    03.06.2025

  • Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

    03.06.2025

  • Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

    03.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik