Tidligere Michelinkøkkenchef for Kadeau og Herman i Nimb, Philip Grønkjær, er tiltrådt som ny kategoridirektør hos Råhandel, som led i handelsplatformens nye kategoristrategi. Han kommer med mere end 15 års erfaring fra fødevarebranchen, senest som Global Senior Product Development Manager hos SimpleFeast.

Råhandel skal være hele Danmarks spisekammer, hvor erhvervskunder kan handle direkte og transparent med leverandører af bæredygtige og innovative fødevarer af høj kvalitet. Det er den vision, den nye Kategoridirektør Philip Grønkjær skal være med til føre ud i livet.
– Jeg glæder mig helt enormt til at blive en del af den positive udvikling, der har været hos Råhandel de sidste par år. Som tidligere køkkenchef og senior product manager ved jeg, hvad man har brug for ude i køkkenerne, og hvordan vi kan give køkkenerne mulighed for at skaffe endnu bedre lokale råvarer. Vi kommer derfor til at fokusere på at bygge sortimentet op omkring netop det behov, siger Philip Grønkjær.
For at sikre at sortimentet rammer plet hos food-service kunderne, byder Råhandel nu velkommen til leverandører i alle størrelser. De særligt unikke varer der er på platformen nu, bliver derfor suppleret af et stærkt grundsortiment fokus på kvalitet, bæredygtighed og innovation. Og det er godt nyt for både kunder og leverandører på platformen:
– Det er en kæmpe styrke for alle der handler gennem Råhandel, at den markedsplads de er en del af, har en god blanding af unikke specialvarer og et grundsortiment i høj kvalitet. Det gør det endnu mere attraktivt som erhvervskunde at handle på vores platform, fordi du kan finde det, du bruger ofte, samtidigt med at du bliver inspireret af nye varer ved hvert besøg, siger Solveig Felbo, CEO Råhandel.



