Rent drikkevand er en værdifuld ressource. En række danske virksomheder har siden 2015 arbejdet sammen i partnerskabet, DRIP, om at udvikle vandbesparende teknologier og løsninger, der både styrker virksomhedernes konkurrenceevne og opfylder FN’s verdensmål.

Ved en gratis online konference den 1. juni løftes sløret for partnerskabets erfaringer og løsninger, der reducerer vandforbruget.
• Hvordan kan man arbejde med at spare på vandet, og hvordan bruges det indkøbte drikkevand smartest i fødevareproduktionen?
• Hvad betyder det at bruge vand, der ikke er drikkevand, men er “fit-for-purpose” i en fødevarevirksomhed?
• Hvad siger fødevarelovgivningen og myndighederne, og hvordan kommer man i gang?
Konferencen giver indblik i konkrete cases fra tre forskellige danske virksomheder. Desuden bliver man opdateret på den nyeste viden om vand og fødevaresikkerhed.
Konferencen er for alle, der arbejder med eller har interesse for vandbesparende løsninger i fødevareindustrien.
Yderligere information, program og tilmelding findes her.
Arrangementet er støttet af Innovationsfonden via partnerskabet DRIP samt Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.