Vil du blive klogere på plantebaserede fødevarer og høre om den nyeste forskning på området? Så kan du komme til FoodDay på Københavns Universitet d. 21. marts.

“Kom med, når FoodDay igen samler hele værdikæden for plantebaserede fødevarer. I år hylder vi de plantebaserede pionerer og spørger, hvordan forskning og innovation kan bidrage til endnu større fremskridt,” skriver universitet i invitationen til eventen.
Programmet indeholder en lang række oplæg om den nyeste forskning i plantebaserede fødevarer. Derudover er der indlæg fra gæster som bl.a.:
- Anne Glad, livstilsekspert og forfatter til ”Danskernes mad”
- Bente Halkier, professor i forbrugssociologi og næstforperson i Klimarådet
- Jacob Jensen, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri (V)
- Morten Hassing, head of food product & performance, ISS
- Ole G. Mouritsen, professor i gastrofysik og centerleder v. Smag for livet
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. FoodDay finder sted den 21. marts 2024, 9.00-16.00 på Københavns Universitet, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C.