Vil du blive klogere på plantebaserede fødevarer og høre om den nyeste forskning på området? Så kan du komme til FoodDay på Københavns Universitet d. 21. marts.
![](https://www.fodevarefokus.dk/wp-content/uploads/sites/4/foodday.jpg)
“Kom med, når FoodDay igen samler hele værdikæden for plantebaserede fødevarer. I år hylder vi de plantebaserede pionerer og spørger, hvordan forskning og innovation kan bidrage til endnu større fremskridt,” skriver universitet i invitationen til eventen.
Programmet indeholder en lang række oplæg om den nyeste forskning i plantebaserede fødevarer. Derudover er der indlæg fra gæster som bl.a.:
- Anne Glad, livstilsekspert og forfatter til ”Danskernes mad”
- Bente Halkier, professor i forbrugssociologi og næstforperson i Klimarådet
- Jacob Jensen, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri (V)
- Morten Hassing, head of food product & performance, ISS
- Ole G. Mouritsen, professor i gastrofysik og centerleder v. Smag for livet
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. FoodDay finder sted den 21. marts 2024, 9.00-16.00 på Københavns Universitet, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C.