• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Brød og kagerFoodservice26. 08. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

Kohberg leger med wienerbrødet

Brød og kagerFoodservice26. 08. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Kohberg udfordrer traditionerne og har udviklet fire wienerbrød med smagskombinationer, der giver bagværket et kreativt og moderne twist – og lige nu er der smagsprøver på vej til udvalgte kunder.

De har leget med wienerbrødet hos Kohberg, der i disse dage sender smagsprøver ud til en række af deres kunder. Foto Kohberg

Måske er du en af de heldige, der i løbet af august modtager en farverig kasse fra en af Kohbergs bagere. Afsenderen er også en af hovedkræfterne bag bageriets nye satsning, nemlig bageren og produktudvikleren Claus Ibsen. Han har fyldt kassen med farverige wienerbrød, der bedst kan beskrives som smagseksplosioner omkranset af let, sprød wienerbrødsdej.

– Jeg og mine bagerkolleger har virkelig glædet os til, at præsentere vores helt nye wienerbrød. Vi har lagt mange kræfter i udviklingen af både dej og fyld for at finde den helt rigtige kombination af smage – og nu synes vi, det er tid til at folk får lov at smage. Derfor sender vi nu en kasse ud med de fire nye wienerbrød, siger Claus Ibsen.

I kassen med de fire innovative wienerbrød – der endda er 100 % veganske – får man brev fra bageren selv, samt en lille overraskelse, og som i kombination med wienerbrødene skal sætte lidt ekstra kulør på hverdagen.

Farveeksplosion

– Claus og vores andre bagere har udviklet wienerbrødene målrettet efter en international smag og følelse, der også vækker interesse hos danskere, der har lyst til en ny wienerbrødsoplevelse. Det er smagen og det attraktive, farverige udseende, der bærer wienerbrødet – og derfor var det en selvfølge at hele universet omkring wienerbrødene også kommer til at emme af glade farver, fortæller Britt Hougaard, marketing- og kommunikationschef fra Kohberg.

Trend og tradition

Hos Kohberg arbejder man hele tiden med aktuelle fødevaretrends og bruger kvalitetshåndværk for at møde forbrugernes behov. De nye, fristende wienerbrød er kombinationen af netop trend og tradition. Den kendte spandauer med nye smage og ingredienser, giver en legitim grund til at falde for den søde fristelse.

– Forbrugerne vil have kvalitet og god smag – især når det handler om nydelse. Vores innovative, veganske wienerbrød er den perfekte søde fristelse, der giver forbrugerne et godt argument for at give sig selv lov til lidt ekstra forkælelse, siger Britt Hougaard, marketing- og kommunikationschef fra Kohberg.

Kohberg siger om de nye wienerbrød:

Truly Nordic: Et stykke med æble og havtorn, der er inspireret af det nordiske efterår. Den syrlige smag af havtorn suppleres af de søde æbler, så du næsten kan mærke den lune og blæsende årstid i ansigtet. Truly Nordic har den klassiske spandauerform, en sprød wienerbrødsdej lavet med surdej og masser af luftige lag. Orange glasur, der matcher fyldet, fuldender Truly Nordic.

Chunky Cherry: Dybtrødt fyld med en overraskende frisk smag og delikate stykker af kirsebær gør Chunky Cherry særdeles uimodståelig. Den særlige wienerbrødsdej med surdej giver den runde spandauer de klassiske lag og sprøde struktur. Det farverige fyld med masser af frugt og et drys hørfrø på toppen kan lokke lækkersulten frem hos enhver.

Happy Custard: Med Happy Custard har den klassiske spandauer fået et twist. Den lækre creme med vaniljesmag komplimenteres af brunsvigerfyld med karamelsmag, der tilfører ekstra blødhed og sødme. Et fantastisk stykke wienerbrød, hvor dejen er lavet med surdej. Du får masser af lag, sprød skorpe, og toppen er drysset med hakkede hasselnødder. Hvis wienerbrød skal få dig til at smile, skal du vælge Happy Custard.

Sunny Orange: Prøv smagen af sommer forvandlet til wienerbrød. Den friske smag af solmodne appelsiner suppleres af blødt brunsvigerfyld med karamelsmag. En kompromisløs spandauer lavet af den særlige wienerbrødsdej, der indeholder surdej. Drysset med hakkede hasselnødder, der giver et uimodståeligt udseende og et sprødt bid.

 

Skrevet i: Brød og kager, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    NYHED: Her er fremtidens opbevaring af farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    MRPC modtager “Innovation in Vacuum Busch Award”

  • DENIOS ApS

    Hvilket batteriskab er det rigtige for dig?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

  • DENIOS ApS

    Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

  • Spirax Sarco Danmark

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik