Kød, fisk og fjerkræ
Grisene strømmer til Danish Crown
Kombinationen af en målrettet indsats og en konkurrencedygtig afregning har nu sikret Danish Crown over én million ekstra grise det kommende år. Derfor opretter koncernen
McDonald’s og Danish Crown sikrer nye danske arbejdspladser
Et nyt samarbejde mellem McDonald's i Norden og Danish Crown kommer til at skabe op mod 100 nye arbejdspladser i Vejen Kommune frem mod sommeren
Dansk Akvakultur: Professor bør holde sig til fakta og løsninger – ikke polarisering
ASC Nordics svarer på kritik fremsat af professor Stiig Markager, Aarhus Universitet. Laetitia Rosing, Regional Manager and Producer Outreach hos ASC Nordics, deltog i en
En sejr for havet – sardinfiskeriet er igen MSC-certificeret takket være et grænseoverskridende samarbejde
Den iberiske sardin - en ikonisk art i den gastronomiske arv i både Spanien og Portugal - kan igen bære det blå MSC-miljømærke. Denne velsmagende
Københavnsk paella-kok i finalen ved World Paella Day Cup i Valencia
Danmark har for allerførste gang sikret sig en plads i finalefeltet, når verdens bedste paella-kokke dyster i den internationale World Paella Day Cup i Valencia
To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill
Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede
Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost
Kender du en restaurant, der for alvor mestrer smag, håndværk og råvareforståelse? Så er det nu, du kan indstille den til de prestigefyldte kokkekonkurrencer: Årets
Direktørskifte i Danish Crowns handelsselskab ESS-FOOD
Danish Crown har ansat Anders Boecker Pedersen som ny CEO for ESS-FOOD, der er koncernens handelsselskab. Med en fortid i bl.a. PepsiCo og Carlsberg er
Videnskabsfolk fra alle kontinenter: Havet er ved et tippepunkt
En ny undersøgelse viser, at videnskabsfolk fra alle kontinenter siger, at havets sundhed og biodiversitet er ved et tippepunkt. Der er dog optimisme i forhold
Ny restaurant i Carlsberg Byen sætter fisken og det frie valg i front
I går den 12. juni fik Carlsberg Byen et nyt gastronomisk pejlemærke, da Paula åbnede dørene til en restaurant, der hylder nordisk skånsomt fanget fisk og skaldyr,
Hent flere