• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice11. 02. 2021 | Kasper Mundt-Nielsen

IT-virksomhed kommer restauranter til undsætning

AktueltFoodservice11. 02. 2021 By Kasper Mundt-Nielsen

IT-virksomheden A-One Solutions kommer deres kunder i restaurationsbranchen til undsætning med en “hjælpepakke”, der skal lette livet for de hårdt prøvede virksomheder.

Per Simonsen, partner i A-one Solutions og Flemming Christophersen, medejer af restaurantkæden Pincho Nation ser på de muligheder, den rigtige IT-løsning kan tilbyde virksomheden. Foto: A-one-Solutions.

– Vi har det bedst med at arbejde os ud af kriserne, om det så er en finanskrise eller en pandemi. Vi vil gerne kanalisere noget af vores forretning ind i troen på fremtiden, siger partner i A-one Solution Per Horsted Simonsen om motivet for indsatsen og fortsætter:

– Vi ved, at nedlukningen har ramt nogle af kunderne på en måde, der er helt ufortjent, men vi tror på, at de nok skal lykkes dem, at få forretningen rettet op på den anden side af pandemien. Derfor investerer vi i vores kunder, og vi vinder måske noget loyalitet.

A-one solution tilbyder under nedlukningen at hjælpe sine kunder med at optimere it-løsninger og også ekspandere på dem. Løsningen bygger blandt andet på gratis it-support og softwarelicenser.

En af de kunder, der har glæde af IT-virksomhedens særlige coronahjælpepakke, er Flemming Christophersen, direktør og medejer i Pincho Nation i Danmark. Pincho Nation har to restauranter i Danmark og 70 restauranter i Sverige.

Læs mere om Pincho Nation i FødevareFokus her: Svensker indtager Axeltorv

Restaurantkæden har fokus på digitale løsninger, og i restauranterne bestiller man sin mad via en app på sin egen smartphone. Det har vist sig at være en fremtidssikret model og en stor fordel, at gæsterne ikke deler menukort med andre gæster.

IT-løsninger optimerer forretningen

Mens nedlukningen står på, får Flemming Christophersens restauranter stillet premiumlicenser til Microsoft 365 Business pakken samt support og oplæring af medarbejderne i de nye løsninger til rådighed. Når restauranterne igen åbner, går de tilbage til deres tidligere kundevilkår, uden beregning.

– Da jeg læste tilbuddet fra A-one Solutions, kunne jeg se, at de havde skrevet coronahjælpepakke, men først senere gik det op for mig, at vi ikke skulle betale noget før senere. Jeg troede simpelthen ikke på det, før Per fra A-one Solutions forklarede mig i telefonen, at det var faktisk sådan, det skulle forstås, siger Flemming Christophersen og fortsætter:

– Nu er der jo ikke nogen undskyldning for ikke at gøre det rigtige på it-fronten. Og når jeg er lukket ned, er det netop det rigtige tidspunkt at få den slags på plads.

Restaurantkæden Pincho Nation har i forvejen fokus på digitale løsninger. Foto: A-one Solutions.

Coronahjælpepakken fra A-one Solutions betyder, at Pincho Nation kan investere på et tidspunkt, hvor de fleste må tænke sig ekstra godt om. Og det giver yderligere tro på fremtiden hos restaurantkæden:

– Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med fremtiden. Vi har fået en it-hjælpepakke, som optimerer os på ét felt, og det er en vigtig ting blandt flere, jeg gør under nedlukningen. Når vi åbner igen, vil jeg også åbne restaurant nummer tre i Danmark, siger Flemming Christophersen og tilføjer:

– Jeg kunne vælge at sætte mig over i hjørnet og sige, at det hele var noget skidt, og hvor er det tarveligt! Men det gælder om at fokusere på, hvordan jeg gerne vil have, at tingene skal se ud, når vi får lov at åbne igen. Det hele handler om optimering.

Omfattende IT-løsning

A-one Solutions har med deres hjælpepakker gjort det samme for kunderne, som de ville anbefale under normale forhold for at optimere forretningen, forklarer Per Horsted Simonsen:

– Det, vi er gode til, er at lave den rigtige 365 graders IT-løsning og forstå, hvordan kan vi skabe værdi for kunderne med den. Med Pincho Nation laver vi en workshop, så de lærer at bruge IT-værktøjerne på den bedste måde. Det gælder fx om at kommunikere internt, om projektstyring og om at blive bedre til at holde møder.

Han understreger, at det er en fornøjelse for teamet hos A-one Solutions at vide, at kunderne allerede har den rigtige IT-løsning, når hverdagen efter nedlukningerne vender tilbage. Pincho Nation er en ny kunde hos A-one-Solutions, men hjælpepakkerne kan tilbydes både nye og gamle kunder. For Per Horsted Simonsen er det afgørende, om kunden er parat til at investere tid til at implementere bedre IT og udvikle sin forretning:

– Dem, der tror på sig selv, vil vi gerne hjælpe på vej og give en tidssvarende løsning. Det gode for os er, at vi får loyale kunder og ambassadører, der vil gå ud og anbefale os. Og i forhold til vores normale forretning samler vi på glade kunder, der bliver hos os. Det er klart, at vi på denne måde også udnytter de ressourcer, vi har til rådighed, til at investere i vores egen fremtid.


Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

Detailhandel og en grosPolitik og eksport12. 11. 2025

FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds (DSK) forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”. Torsdag i sidste uge lancerede De Samvirkende Købmænd (DSK) en analyse, der viser, at det er muligt at

Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

Forskning og uddannelseMejeriØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

En ny forskningsgennemgang viser, at fem enkle tiltag kan gøre osteproduktion mere effektiv og bæredygtig. Et forskerteam fra DTU har gennemgået den eksisterende forskning om fermentering og modning af ost i et litteraturstudie og peger på fem underudnyttede videnskabeligt baserede tiltag, som kan

Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

AktueltFoodservice12. 11. 2025

Den toscanske michelinrestaurant Saporium rykker for en periode ind i Tivoli. I Toscanas bølgende bakker ligger et af Italiens mest eksklusive og idylliske hoteller: det danskejede Borgo Santo Pietro, som for nyligt er blevet tildelt de maksimale 3 nøgler i Michelin-guiden. Blandt hotellets

Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

AktueltDetailhandel og en grosKød, fisk og fjerkræ12. 11. 2025

Ved mandagens World Steak Challenge vandt irske Dawn Meats og Lidl titlen som 'World's Best Steak' for deres irske græsfodrede sirloin. I alt sikrede Irland sig 24 guldmedaljer - og ud af de i alt 304 uddelte medaljer tog Irland den største samlede medaljehøst med 68 guld-, sølv- eller

Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

Forskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

Forskning i økologi skal ikke have mindre, men større investeringer, for at Danmark kan leve op til sine grønne ambitioner om en fordobling af økologien. Det sikrer en ny politisk aftale. Med et nybrud i dansk forskningspolitik gennemfører regeringen flerårige investeringer i forskning og

FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

FødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS fra Bække i Vejen har vundet EY Entrepreneur Of The Year’s regionale pris i kategorien Scale-Up. Prisen blev uddelt ved EY’s kåring i Syd-og Sønderjylland torsdag den 6. november og markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der leverer fermenterede

Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

DrikkevarerForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte almindeligt kød i f.eks. pølser. Resultatet er både velsmagende, bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt. For mange går en øl

Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

AktueltFoodserviceForskning og uddannelse11. 11. 2025

Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og restaurationsbranchen har i flere år været blandt de hårdest ramte af forgæves rekrutteringer.

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

AktueltFødevareproduktionLandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed og økologisk regenerativt landbrug sætter kongressen fokus på, hvordan økologien kan levere løsninger på tidens største

Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMesser og konferencerMiljø og sundhedTop11. 11. 2025

Den offentlige debat om ultraforarbejdede fødevarer fylder meget hos både forbrugere og fødevaresektor. På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut satte forskere og aktører problemstillingen under lup og opfordrede til at flytte fokus fra proces til

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    11.11.2025

  • Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

    11.11.2025

  • Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

    11.11.2025

  • Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

    11.11.2025

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik