1350 udstillere, både græske og internationale, mødes i Athen i dagene d. 7. marts til d. 9. marts til en af de førende fødevaremesser i Sydøst Europa.
Når detail-, HoReCa- og foodservicebranchen samles i Grækenland i det nye år, er det til positive takter. Flere udstillere og flere besøgende har udtrykt ønske om at deltage i fødevaremessen, som i denne syvende iteration byder på 1350 udstillere og over 75000 professionelle besøgende. Den græske fødevarebranche er i en rivende udvikling og en af de tendenser, der er med til at give luft under vingerne for den græske industri er blandt andet økologi. De mange besøgende vil på Food Expo opleve etableringen af en helt ny økologisk sektion. Et tegn på, at det fremover vil blive muligt at importere flere økologiske produkter fra regionen.
Fra messearrangørens side, er der stor fokus på eksport af de græske varer og som international gæst, er det muligt at deltage i et Hosted Buyer Program, der er etableret med henblik på at tiltrække, indkøbere fra hele verden. Her er målet, i løbet af messen, at afholde i omegnen af 18.000 b2b møder mellem udstillere og internationale gæster.