Frugt og grønt
I kamp for danskernes yndlingsfrugt: Danske butikker i fælles front for bananen
Coop, Netto, Rema 1000 og Lidl sender fælles opfordring til kunderne: Køb Fairtrade-bananer – for bondens løn og bananens fremtid. For første gang nogensinde går
Grønt Marked inviterer til premiere på Biodiversitetsfestival
Gæsterne kan smage, lytte, lære og opleve mangfoldigheden, når biodiversiteten på den københavnske madscene fejres for første gang. Mere end 30 producenter, landmænd, kokke, bagere,
Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger
Når Food Festival 5.-7. september slår dørene op til Danmarks største madfestival, sætter det professionelle program fokus på et brændende aktuelt emne: Høje priser på
45 millioner æbler reddet siden opstarten af Årets Ævlerov
Når verden forandrer sig, vokser behovet for det, vi kan regne med. For mange fynboer er Årets Ævlerov netop dét: en årlig, nærværende tradition, hvor
Ny madkonkurrence vil samle generationer om kartoflen
Både børn og voksne kan være med i den nye madlavningskonkurrence, Sammen om kartoflen, der opfordrer danskerne til at genfinde kartoflen gennem kreativ madlavning på
Dagrofa går på barrikaderne for dansk frugt og grønt
Nyt initiativ fra Dagrofa skal løfte andelen af dansk frugt og grønt med 10 pct. inden 2030. Foto: Freepik.com Med initiativet ”Styrk Rødderne” tager Dagrofa
Mere grønt på gaflen: Den Nationale Grøntuge skal inspirere og vende ærgerlig udvikling
Halvdelen af danskerne undlader at spise grøntsager på daglig basis, og de fleste kender ikke de officielle anbefalinger. Den Nationale Grøntuge, der løber af stablen
Ny analyse dokumenterer klimaaftrykket for dansk frugt og grønt
En ny analyse fra andelsselskabet Gasa Nord Grønt dokumenterer nu klimaaftrykket for jordbær, gulerødder, løg og salat på producentniveau. Målet er at skabe større gennemsigtighed
“Den smager pissegodt”: Plantebaseret burger overrasker på populær sønderjysk grillbar
Hos grillbaren Drej Ind i Jels sælger de stadig masser af kød – men en ny plantebaseret burger overrasker både ejer og stamkunder. Den traditionelle
Charcuteri kan også være grønt
Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret
Hent flere