• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Forskning og uddannelse

Forskning og uddannelse08. 05. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny institutdirektør på DTU Aqua

Professor Anna Rindorf vil som ny leder af DTU Aqua bakke op om innovation på både instituttet og i samfundet: ”Vi skal vokse videre på

Forskning og uddannelse01. 05. 2025 | Mikkel Bækgaard

Det smager af larm: Hvordan påvirker støj smagsløgene?

Smagssansen påvirkes negativt, når vi spiser i lokaler med dårlig akustik. I forbindelse med International Noise Awareness Day i går satte global akustikambassadør fokus på,

Forskning og uddannelse24. 04. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danmark er førende i Europa inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

En ny analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i

Forskning og uddannelse10. 04. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ældgammel kornsort har kæmpe klimapotentiale og kan blive vigtig i Europas fremtid

Sorghum er en af verden ældste kornsorter og har mange egenskaber, der kan gavne fødevaresikkerhed, klima og biodiversitet. Mekanismerne bag egenskaberne har dog været en

Forskning og uddannelse08. 04. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nu kan du få ægte foie gras uden tvangsfodring

Forskere fra Max Planck Instituttet og Syddansk Universitet (SDU) har udviklet en effektiv måde at lave foie gras af ænder og gæs, som ikke er

Forskning og uddannelse25. 03. 2025 | Mikkel Bækgaard

Kokkeelever laver 2-retters menu ud af råvarerne fra nødhjælpskasser

Madens betydning i nødhjælpsarbejde sættes i fokus, når kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen sammensætter en fine-dining menu med udgangspunkt i indholdet af nødhjælpskasser. Projektet er

Forskning og uddannelse18. 03. 2025 | Mikkel Bækgaard

Populær madlavningsost: Nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur

Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra

Forskning og uddannelse13. 03. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nu åbner nationalt skolehave-center lokalt på Frederiksberg

26. marts åbner Haver til Maver sit nye hus og hovedsæde i tæt forbindelse med skolehaven i Frederiksberg Have. Skolehaveorganisationen slår ikke alene rod i

Forskning og uddannelse27. 02. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ændret moms kan spare 170.000 europæiske menneskeliv hvert år

Øger de europæiske lande momsen på kød og mejerivarer og fjerner den på frugt og grønt, kan vi undgå 170.000 dødsfald om året i Europa,

Forskning og uddannelse18. 02. 2025 | Mikkel Bækgaard

269 millioner skal gøre danskernes mad grønnere

Den grønne omstilling af vores fødevareproduktion får et økonomisk rygstød. 24 projekter har fået tilsagn om samlet 169 millioner kroner fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram,

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

  • DENIOS ApS

    Service og vedligeholdelse – overholder du loven?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    De 7 bedste praksisser: Bliv en mester i lækagesøgning

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Inspirationskatalog: 44 siders tips til din menu

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny institutdirektør på DTU Aqua

    08.05.2025

  • Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

    08.05.2025

  • Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

    08.05.2025

  • Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

    08.05.2025

  • Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

    08.05.2025

  • Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år

    06.05.2025

  • Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere

    06.05.2025

  • Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse

    06.05.2025

  • Aflysning af Esrum Kloster Ølfestival

    06.05.2025

  • Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent

    06.05.2025

  • Højer Pølser vinder guld til buffetklassikere

    01.05.2025

  • 16 ISS-kantiner hos Bygningsstyrelsen får Svanemærket

    01.05.2025

  • Det smager af larm: Hvordan påvirker støj smagsløgene?

    01.05.2025

  • Ældste frigivelse fra Stauning Whisky nogensinde

    01.05.2025

  • 50 år med smag – Bryggeriet Apollo fejrer jubilæum og forvandling

    01.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik