• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FødevareproduktionMesser og konferencer04. 09. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

FoodTech: Det skal være trygt at gå på messe

FødevareproduktionMesser og konferencer04. 09. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Fødevareindustrien og laboratorie- og diagnostikbranchen kan se frem til at mødes i faglige og trygge rammer, når FoodTech og DiaLabXpo afholdes 29. september til 1. oktober 2020 i MCH Messecenter Herning. Branchernes opbakning til begge messer vækker glæde i MCH.

Når FoodTech og DiaLabXpo finder sted dette efterår, bliver det som vanligt med faglig inspiration, netværk og udstilling på programmet. Det bliver denne gang også med et øget fokus på sikkerhed og tryghed. Begge messer gennemføres under konceptet TrygtMCH, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer såvel udstillere som besøgende rammerne om et attraktivt og ansvarligt mødested.

I omegnen af 200 udstillere har allerede sikret sig en stand, og udstillernes opbakning til de to messer glæder projektleder i MCH Messecenter Herning John Dørr Jensen:

– Vi har netop gennemført den første MCH-messe siden nedlukningen, interiør- og designmessen Formland, og feedbacken på vores TrygtMCH-koncept har været meget positiv fra både udstillere og besøgende. De gode takter bygger vi videre på, når vi inden længe samler kunder, forhandlere, leverandører og samarbejdspartnere fra fødevareindustrien og laboratorie- og diagnostikbranchen til personlige møder i trygge rammer, siger John Dørr Jensen, som tilføjer:

– I planlægningsfasen har vi lyttet til brancherne, som har udtrykt et ønske om at fastholde messerne, og vi er derfor naturligvis glade for, at flere end 200 udstillere har vist os tillid og valgt at bakke op om messerne og på den måde bidrage til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv.

Artiklen forsætter efter billedet

FoodTech finder sted fra 29. september til 1. oktober i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller
FoodTech finder sted fra 29. september til 1. oktober i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller

Det personlige møde værdsættes

Blandt de omkring 200 udstillere, der deltager på efterårets to messer, finder man Bürkert, som ser frem til snart at møde kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde på FoodTech:

– I en tid hvor vi i Bürkert også bevæger os mere og mere ind i den digitale verden, og megen kommunikation foregår digitalt, er det utrolig vigtigt, at vi stadig mødes ansigt til ansigt med vores eksisterende og nye kunder. Der opstår en speciel dynamik, og vi oplever tit, at kunderne lader sig inspirere af, hvad de ser på standen, og derved får nye idéer, som de med det samme kan få en dialog om med vores salgsteam, siger administrerende direktør Henrik Ziegler.

Den personlige kontakt og tætte dialog fremhæves også af Dandiag, som udstiller på DiaLabXpo med virksomhedens laboratorieudstyr:

– I Dandiag prioriteres deltagelse på messer, så både nuværende såvel som kommende kunder og samarbejdspartnere kan møde os. Vores produkter og services anvendes i mange forskellige kundesegmenter, hvorfor det er vigtigt for os, at der er messer, som henvender sig bredt. Vores kunder giver udtryk for, at vi sammen opnår de bedste løsninger på deres udfordringer, når vi har den personlige kontakt og tætte dialog. Med den øgede digitalisering er det fantastisk at se, at vores kunder stadigvæk prioriterer nærvær og kompetencer i deres søgen på nye løsninger, fortæller Kirsten Thuesen, salgs- og marketingchef i Dandiag.

Foruden de mange både nye og tilbagevendende udstillere kan besøgende på FoodTech og DiaLabXpo se frem til at hente ny viden på en række konferencer. På programmet er blandt andet emner som bæredygtighed, vandanvendelse i fødevareindustrien, fremtidens plastemballage, covid-19 og meget andet, ligesom der også bliver gensyn med arrangementer som FoodTech Award og EHEDG-konferencen.

FoodTech og DiaLabXpo afholdes i MCH Messecenter Herning 29. september til 1. oktober 2020. Besøgende fagfolk har adgang til begge messer.

Skrevet i: Fødevareproduktion, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Topsommelierer fra Michelin-restauranter anbefaler vine fra lokale vinhandlere på dansk vinplatform

Drikkevarer22. 05. 2025

Nu kan vinentusiaster modtage vinanbefalinger fra Danmarks dygtigste sommelierer og samtidigt støtte lokale vinhandlere. Initiativet er blevet taget så godt imod, at vinplatformen Bottle Hero nu gør klar til at gå internationalt med frisk kapital i ryggen.  Nu kan man få vinoplevelsen fra

Green Innovation Week: Gråærter og rapskage på menuen: Unge madhåndværkere former fremtidens køkken

Forskning og uddannelseMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed22. 05. 2025

Når tusindvis af unge, undervisere, virksomheder og organisationer samles til Green Innovation Week i Skive den 25. september, bliver det med bæredygtighed på både programmet og menuen. I år er det nemlig elever fra tre fødevareuddannelser – Nordic Food College, FGU Skolen Skive og Aarhus Tech – der

Gæsterne foretrækker Carlsberg: Oslobåden får ny ølleverandør

AktueltDrikkevarerFoodservice22. 05. 2025

Go Nordic Cruiseline, selskabet bag Oslobåden, skifter fra Heineken til Carlsberg som ny ølleverandør på ruten mellem København og Oslo. Skiftet er led i en større rebranding med øget fokus på nordisk identitet, hvor Carlsberg viser sig at være gæsternes foretrukne øl. Fremover vil passagererne

Få del i millionpulje til udvikling af plantebaserede fødevarer

AktueltFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed22. 05. 2025

Små og mellemstore fødevarevirksomheder kan søge om at deltage i PlanteVÆKST - et skræddersyet udviklingsforløb med adgang til ekspertise, testfaciliteter og professionelt netværk. Teknologisk Institut åbner døren for små og mellemstore fødevarevirksomheder, der ønsker at styrke deres position

Skoleelever fik første måltid fra nyt kæmpekøkken

FoodserviceTop22. 05. 2025

Da tusindvis af københavnske skoleelever tirsdag satte sig til frokost, var det ikke bare dagens ret, de fik serveret – det var den allerførste, der er produceret i skolemadordningen EAT’s nye storkøkken. På menuen står der enten klassisk hønsekødssuppe med hvidløgsbrød eller pasta med

Foodexpo lancerer nyt messekoncept

Messer og konferencer20. 05. 2025

Et helt nyt messekoncept med 15 unikke zoner venter de besøgende på næste års Foodexpo, der med den nye konstruktion samler brancherne i hver deres zone. Nordens største event for fødevareprofessionelle finder sted 22.-24. marts 2026 i MCH Messecenter Herning. Udstillerne på næste års Foodexpo

Ny AI skal nudge til at spise grønnere

Detailhandel og en grosForskning og uddannelseFrugt og grøntMiljø og sundhed20. 05. 2025

Forskere fra SDU, AU og KU vil udvikle en kunstig intelligens, der kan få forbrugere til at smide sundere og mere bæredygtige dagligvarer i deres indkøbskurve, når de handler online. Hvis du bruger Netflix, Spotify eller TikTok, kender du også til den anbefalelsesalgoritme, som baseret på dine

Finalister til Produktprisen og Irmaprisen 2025 er fundet

AktueltMesser og konferencerMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed20. 05. 2025

70 spændende, lokale produkter fra hele landet er reduceret til 12, der nu skal dyste om Produktprisen 2025 i kategorierne Mad, Konfekture, Drikke og Innovation. Ved smagningen smagte og udvalgte dommerne samtidig fem produkter, der for første gang skal dyste om Coops nye pris, Irmaprisen, og dermed

Madens Folkemøde trak 35.000 mennesker til Nykøbing Falster

AktueltMesser og konferencer20. 05. 2025

15.-17. maj blev Madens Folkemøde afholdt Nykøbing Falster. Folkemødet har tidligere været afholdt på et lokalt gods, men flyttede i år netop for at kunne få flere besøgende. Madens Folkemøde mere end tredoblede deres besøgstal i forhold til sidste år.  André Andersen har været direktør i

Christian Wellendorf er Danmarks næste Bocuse D´Or kandidat

FoodserviceMesser og konferencerTop20. 05. 2025

Tre af Danmarks dygtigste kokke dystede fredag på torvet i Nykøbing Falster for at blive landets næste repræsentant ved de prestigefyldte Bocuse d’Or-konkurrencer. Vinderen er nu fundet: Christian Wellendorf, køkkenchef og partner på Babette i København. Christian Wellendorf konkurrerede mod

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer den nye HiCube Neo RGA

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Topsommelierer fra Michelin-restauranter anbefaler vine fra lokale vinhandlere på dansk vinplatform

    22.05.2025

  • Green Innovation Week: Gråærter og rapskage på menuen: Unge madhåndværkere former fremtidens køkken

    22.05.2025

  • Gæsterne foretrækker Carlsberg: Oslobåden får ny ølleverandør

    22.05.2025

  • Få del i millionpulje til udvikling af plantebaserede fødevarer

    22.05.2025

  • Skoleelever fik første måltid fra nyt kæmpekøkken

    22.05.2025

  • Foodexpo lancerer nyt messekoncept

    20.05.2025

  • Ny AI skal nudge til at spise grønnere

    20.05.2025

  • Finalister til Produktprisen og Irmaprisen 2025 er fundet

    20.05.2025

  • Madens Folkemøde trak 35.000 mennesker til Nykøbing Falster

    20.05.2025

  • Christian Wellendorf er Danmarks næste Bocuse D´Or kandidat

    20.05.2025

  • Medaljeregn til Slagter Lampe

    15.05.2025

  • Ukraine og Danmark udbygger samarbejdsaftale på landbrugsområdet

    15.05.2025

  • Simon Mosegaard Fibiger bliver ny CEO for Orkla Danmark

    15.05.2025

  • Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025

    15.05.2025

  • Det er blevet dyrere at spise varme hveder

    15.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik