• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FødevareproduktionMesser og konferencer04. 09. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

FoodTech: Det skal være trygt at gå på messe

FødevareproduktionMesser og konferencer04. 09. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Fødevareindustrien og laboratorie- og diagnostikbranchen kan se frem til at mødes i faglige og trygge rammer, når FoodTech og DiaLabXpo afholdes 29. september til 1. oktober 2020 i MCH Messecenter Herning. Branchernes opbakning til begge messer vækker glæde i MCH.

Når FoodTech og DiaLabXpo finder sted dette efterår, bliver det som vanligt med faglig inspiration, netværk og udstilling på programmet. Det bliver denne gang også med et øget fokus på sikkerhed og tryghed. Begge messer gennemføres under konceptet TrygtMCH, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer såvel udstillere som besøgende rammerne om et attraktivt og ansvarligt mødested.

I omegnen af 200 udstillere har allerede sikret sig en stand, og udstillernes opbakning til de to messer glæder projektleder i MCH Messecenter Herning John Dørr Jensen:

– Vi har netop gennemført den første MCH-messe siden nedlukningen, interiør- og designmessen Formland, og feedbacken på vores TrygtMCH-koncept har været meget positiv fra både udstillere og besøgende. De gode takter bygger vi videre på, når vi inden længe samler kunder, forhandlere, leverandører og samarbejdspartnere fra fødevareindustrien og laboratorie- og diagnostikbranchen til personlige møder i trygge rammer, siger John Dørr Jensen, som tilføjer:

– I planlægningsfasen har vi lyttet til brancherne, som har udtrykt et ønske om at fastholde messerne, og vi er derfor naturligvis glade for, at flere end 200 udstillere har vist os tillid og valgt at bakke op om messerne og på den måde bidrage til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv.

Artiklen forsætter efter billedet

FoodTech finder sted fra 29. september til 1. oktober i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller
FoodTech finder sted fra 29. september til 1. oktober i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller

Det personlige møde værdsættes

Blandt de omkring 200 udstillere, der deltager på efterårets to messer, finder man Bürkert, som ser frem til snart at møde kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde på FoodTech:

– I en tid hvor vi i Bürkert også bevæger os mere og mere ind i den digitale verden, og megen kommunikation foregår digitalt, er det utrolig vigtigt, at vi stadig mødes ansigt til ansigt med vores eksisterende og nye kunder. Der opstår en speciel dynamik, og vi oplever tit, at kunderne lader sig inspirere af, hvad de ser på standen, og derved får nye idéer, som de med det samme kan få en dialog om med vores salgsteam, siger administrerende direktør Henrik Ziegler.

Den personlige kontakt og tætte dialog fremhæves også af Dandiag, som udstiller på DiaLabXpo med virksomhedens laboratorieudstyr:

– I Dandiag prioriteres deltagelse på messer, så både nuværende såvel som kommende kunder og samarbejdspartnere kan møde os. Vores produkter og services anvendes i mange forskellige kundesegmenter, hvorfor det er vigtigt for os, at der er messer, som henvender sig bredt. Vores kunder giver udtryk for, at vi sammen opnår de bedste løsninger på deres udfordringer, når vi har den personlige kontakt og tætte dialog. Med den øgede digitalisering er det fantastisk at se, at vores kunder stadigvæk prioriterer nærvær og kompetencer i deres søgen på nye løsninger, fortæller Kirsten Thuesen, salgs- og marketingchef i Dandiag.

Foruden de mange både nye og tilbagevendende udstillere kan besøgende på FoodTech og DiaLabXpo se frem til at hente ny viden på en række konferencer. På programmet er blandt andet emner som bæredygtighed, vandanvendelse i fødevareindustrien, fremtidens plastemballage, covid-19 og meget andet, ligesom der også bliver gensyn med arrangementer som FoodTech Award og EHEDG-konferencen.

FoodTech og DiaLabXpo afholdes i MCH Messecenter Herning 29. september til 1. oktober 2020. Besøgende fagfolk har adgang til begge messer.

Skrevet i: Fødevareproduktion, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    NYHED: Her er fremtidens opbevaring af farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    MRPC modtager “Innovation in Vacuum Busch Award”

  • DENIOS ApS

    Hvilket batteriskab er det rigtige for dig?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

  • DENIOS ApS

    Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

  • Spirax Sarco Danmark

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik