Jacob Brink Lauridsen, Karlos Enrique Ponte Maldonado og Luis Moreno er de tre unge mænd, med baggrund fra bl.a. Noma, El Bulli og Radio, der onsdag d. 4. marts 2015 åbner den nye restaurant Taller i Tordenskjoldsgade 11.
Forventningerne er allerede høje for planen er at kombinere danske råvarer med venezuelanske smage.
De vil importere en lille bitte smule fra Venezuela, men kun Fairtraide. Derfor har Taller også koblet sig på Catja Lüth Kirkegaard fra Gartneri Spireriget, som er blevet sat til at dyrke alskens eksotiske former for grøntsager og urter.
En del af restaurantens koncept er at sende midler tilbage til familier i Venezuela, der har det svært. Bl.a. ved hver dag at sælge 2-3 pladser til gæster, der vil deltage i det daglige personalemåltid i restauranten. Pladserne til personalemaden bliver solgt via sociale medier og pengene går til den velgørende fond, som Taller starter op.
Det skriver horeca-news.dk i dag.