• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Certificering
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Emballage
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Klimateknologi

AktueltMesser og konferencer08. 12. 2021 | Kasper Mundt-Nielsen

Fødevarebranchen ser frem til at mødes på Foodexpo

AktueltMesser og konferencer08. 12. 2021 By Kasper Mundt-Nielsen

Forberedelserne til næste udgave af Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, er godt i gang. Messen, som finder sted 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning, byder igen på 10 haller spækket med aktiviteter og spændende udstillere.

Foto: MCH / Tony Brøchner

Som følge af coronapandemien blev Foodexpo udsat i både 2020 og 2021, men nu er alle sejl sat til at skabe et spændende mødested for fødevarebranchen 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning. Besøgende kan således glæde sig til at gå på opdagelse i 10 haller fyldt med kulinariske udstillere, imponerende fagkonkurrencer, inspirerende trendzoner og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

På den kommende Foodexpo kan de besøgende opleve et stort fokus på bæredygtighed og et øget fokus på møbler og interiør til hoteller og restauranter samt et innovativt område med iværksættere. I iværksætterområdet bliver der på messens åbningsdag afholdt Iværksætter Awards med blandt andre tv-kokken Claus Meyer og erhvervskvinden Mia Wagner i juryen, ligesom man også kan opleve Claus Holm i Holms Samtalekøkken, hvor han inviterer gæster i køkkenet til temabaserede talks. Herudover kan besøgende opleve fagkonkurrencer inden for mange forskellige områder, foredragsscener, workshops med lærerig og praktisk inspiration til fremtidens klimavenlige måltid samt meget andet.

Branchen samles på Foodexpo
Kaster man et blik på udstillerlisten til Foodexpo, kan besøgende møde både nye og velkendte udstillere, herunder Danish Crown, Unilever og Dragsbæk/Naturli Foods, som alle ser frem til at møde branchen på Foodexpo:

– Vi ser frem til at deltage på Foodexpo i 2022, hvor vi glæder os til at hilse på grossister og kunder igen. Vi har så meget, vi gerne vil vise af nye tiltag og produkter, og messen er bare en kærkommen lejlighed, når man åbner dørene i Herning. Der har været mange kreative tiltag under corona, men de sidste dimensioner med at mødes fysisk og smage på produkterne sammen får bare det hele til at gå op i en højere enhed, siger Eva Levinsen Højfeldt, senior brand & communications manager, Danish Crown.

Også hos Dragsbæk, som ejer Naturli Foods, ser man frem til at deltage på Foodexpo 2022:

– Vi glæder os til at deltage på Foodexpo og vise vores bud på fremtidens fødevarer. Det er her, vi får kontaktfladen til beslutningstagere, storkøkkener og restaurationsbranchen, og det er dem, vi ser som trendsætterne inden for udbredelsen af de grønne alternativer, fortæller salgschef hos Dragsbæk Kasper Bach og tilføjer:

– Igennem vores deltagelse på Foodexpo får vi mulighed for at komme ud og møde kolleger og give inspiration til fødevarebranchen, og i og med at vi gerne vil være med til at sætte vores præg på, hvordan vi spiser og drikker, ser vi det som en helt naturlig ting, at vi er med på Foodexpo. Det er her branchen mødes, så vi glæder os til at give kunderne en god smagsoplevelse med god samvittighed.

Hos projektteamet bag Foodexpo glæder man sig over opbakningen til messen og ser frem til at invitere de besøgende indenfor til masser af inspiration og ny viden:

– Vi glæder os rigtig meget til Foodexpo 2022, og arbejdet med messen er allerede godt i gang. Vi er meget taknemlige for den store opbakning, vi møder fra både udstillere og samarbejdspartnere og glæder os meget til at samle fødevarebranchen i Herning til marts 2022, siger projektleder i MCH Carina Høgsted Kirkegaard. Foodexpo finder sted 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning.

Sådan dækkede Food&Drink Foodexpo, da messen senest blev afholdt i 2018: Alt om Foodexpo 2018

Skrevet i: Aktuelt, Messer og konferencer

 

Seneste nyt fra redaktionen

Stor ølfestival er tilbage

DrikkevarerMesser og konferencer16. 05. 2022

Fredag den 20. til lørdag den 21. afholdes den store folkelige ølfestival i Lokomotivværkstedet i København, hvor arrangøren Danske Ølentusiaster står klar til at tage imod tusinder af gæster, som kan dykke ned i både dansk og udenlandsk øl. Mere en 70 udstillere har meldt sin ankomst til den

Lyras A/S styrker direktion med erfaren CCO

FødevareproduktionMarkedsføring16. 05. 2022

Lyras A/S har 1. maj ansat Mark Kalhøj Andersen som CCO. Mark Kalhøj Andersen har over 12 år med titel af bl.a. teknisk direktør været med til at opbygge virksomheden DESMI Ocean Guard fra to personer til den nuværende globale milliardforretning, som Børsen har udnævnt til Fastest Growing

Kakaofrit chokoladealternativ er på trapperne

FødevareproduktionRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed16. 05. 2022

Den britiske startup WNWN Food Labs lancerer i denne uge et chokoladelignende, vegansk produkt uden kakao og palmeolie. Desuden er chokoladen fri for koffein, gluten og har et sammenligneligt lavere indhold af sukker i forhold til tilsvarende produkter og udleder op til 80 procent mindre CO2, lyder

Teknologier til et fossilfrit landbrug

AktueltForskning og uddannelseLandbrug16. 05. 2022

Et stort, fælleseuropæisk netværk af forskere, landmænd, virksomheder og videnscentre har skabt en platform, der fremviser hundredvis af allerede eksisterende teknologier, der kan gøre landbruget grønnere. Der findes masser af grønne, moderne landbrugsteknologier, men de benyttes alt for lidt i

Sukkerroer er nøglen i ny papiremballage

AktueltEmballage16. 05. 2022

Plastemballager til fødevarer kan snart være fortid - for en bionedbrydelig emballage er nu klar efter fire års forskning og udvikling. Den er fiberbaseret og består blandt andet af fibre fra sukkerroer og en nyudviklet coating, der blokerer for luft, vand og fedt. Papiremballagen er både

Aalborg indfører kødfrie retter hverdag

FoodserviceMiljø og sundhedPolitik og eksport16. 05. 2022

Et bredt flertal i byrådet har vedtaget et forslag, som betyder, at der fremover vil være minimum en plantebaseret valgmulighed i alle kommunale køkkener og madordninger i Aalborg. Aalborg vil ifølge forslaget udarbejde retningslinjer for de kommunale institutioners madordninger og kantiner,

S.O.A.P-kendis åbner restaurant i Pisserenden

Foodservice13. 05. 2022

Suriya Jyrk, der blev landskendt som sangerinden Heidi fra S.O.A.P i slutningen af halvfemserne er teamet op med en række profiler fra restaurationsbranchen og åbner et pan-asian eatery med navnet Red Tiger. Restauranten bliver en del af den fornyelse området gennemgår i øjeblikket. Suriya Jyrk

Fænomenale råvarer skal få danskerne til at elske plantekosten

Forskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedRåvarer og ingredienser12. 05. 2022

Fænomenale råvarer er vejen frem hvis flere skal udskifte hakkebøffen med plantebøffen og Danmark skal blive verdensførende i produktionen af plantemad. Et ambitiøst forskningsprojekt, som skal kickstarte landbruges avl af afgrøder skræddersyet til plantekost er skudt i gang på Københavns

Pant-app giver dig pengene digitalt

AktueltEmballage12. 05. 2022

Dansk Retursystem har udviklet en ny Pant-app til udbetaling af pant på landets pantstationer. På den måde slipper man helt for at have et betalingskort med, når man skal pante, og det er blevet lettere selv at bestemme, hvilken konto, pant-pengene skal ind på, hvis man panter for andre eller vil

igus præsenterer nyt stangmateriale til fødevareproduktion

Fødevareproduktion12. 05. 2022

igus har udvidet sit udvalg af iglidur rundstænger med fire materialer; blandt dem to til fødevaresektoren: det varmebestandige materiale iglidur AC500 og det elastiske materiale A250. Til produktion af specielle bøsninger, ruller og andre glideelementer, der kommer i kontakt med fødevarer, har

Tilmeld Nyhedsbrev

Arkiv over seneste nyhedsbreve
 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Få det bedste ud af din investering i et dampsystem

  • Domino Systems A/S

    Dominos Ax-Serie er designet til at tage hensyn til klimaet

  • Spirax Sarco Danmark

    Webinar: Hvordan styres dampkvalitet og sikkerhed bedst indenfor føde- og drikkevareindustrien?

  • Merrild Lavazza Danmark ApS

    Inspiration til kolde kaffedrikke

  • DENIOS ApS

    Her er truckværnene, der giver færre skader på dit gulv

  • Domino Systems A/S

    Besøg os og hør mere om vores nyeste produkter og services

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Afkøling af Corona vacciner

  • Domino Systems A/S

    Fødevaregodkendt blæk stiller høje krav til producenterne

  • DENIOS ApS

    Hvad er farerne egentlig ved lithium-ion-batterier?

  • Domino Systems A/S

    Fleksible aftaler hos Domino Systems

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Stor ølfestival er tilbage

    16.05.2022

  • Lyras A/S styrker direktion med erfaren CCO

    16.05.2022

  • Kakaofrit chokoladealternativ er på trapperne

    16.05.2022

  • Sukkerroer er nøglen i ny papiremballage

    16.05.2022

  • Teknologier til et fossilfrit landbrug

    16.05.2022

  • Aalborg indfører kødfrie retter hverdag

    16.05.2022

  • S.O.A.P-kendis åbner restaurant i Pisserenden

    13.05.2022

  • Fænomenale råvarer skal få danskerne til at elske plantekosten

    12.05.2022

  • Pant-app giver dig pengene digitalt

    12.05.2022

  • igus præsenterer nyt stangmateriale til fødevareproduktion

    12.05.2022

  • Vores bekymring for krigen i Ukraine og stigende priser er markant

    11.05.2022

  • Kaffegrums bliver til veganske sneakers

    11.05.2022

  • Hurtig hjælp holdt gang i produktionen

    11.05.2022

  • Coop åbner klima-laboratorie i Aarhus

    11.05.2022

  • Muslinger fra Limfjorden på vej ud til butikker i hele landet

    10.05.2022

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk

Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk

Privatlivspolitik
Denne hjemmeside benytter cookies. Acceptér Afvis Læs mere om vores brug af cookies her: Brug af cookies
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR