• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceTop08. 02. 2021 | Kasper Mundt-Nielsen

Firma leverer frokostordning direkte til medarbejdernes hjem

FoodserviceTop08. 02. 2021 By Kasper Mundt-Nielsen

Landets kantiner står tomme og rigtigt mange arbejder i denne tid hjemmefra. Ifølge Frokostfirmaet er frokostpausen blevet en stopklods for produktiviteten og det vil de afhjælpe ved at levere frokost direkte hjem til medarbejderne.

Firma leverer frokost hjem til medarbejderne for 55 kroner pr måltid – minimum to måltider om ugen. Foto: Frokostfirmaet.dk

Uden mad og drikke, duer helten ikke, lyder mundheldet. Og på de lange dage på hjemmekontoret, er det vigtigt at få tanket føde og energi midt på dagen, men som tiden går, bliver vi dårligere og dårligere til at sørge for vores frokost – og så duer helten jo altså ikke længere. Ifølge Frokostfirmaet, går frokosten fra at være et afbræk i arbejdsdagen til en forhindring, samt en stopklods for produktiviteten.

– Vi har snakket med folk, som begyndte at spise alt fra fryse til frokostpizzaer, rugbrød med leverpostej og agurk eller mælk og havregryn til frokost alt for ofte, fordi det er nemme løsninger. Med tiden så springer de ganske enkelt frokosten over oftere og oftere, siger Simon Bowall, der er direktør i Frokostfirmaet.

Undersøgelser fra RockWool fra 2016 viste dengang, at hver tredje sprang frokosten over, til trods for, at det er beviseligt usundt at gøre. Den samme undersgøelse viste, at frokosten er det måltid, vi bruger mindst tid på.

– Frokost er bare ikke til at komme udenom. Hvis vi springer det over, kan det mærkes på produktiviteten, såvel som kvaliteten på vores arbejde. Og det er uanset hvad man arbejder med, siger Simon Bowall.

Frokostfirmaets mission er at gøre det nemt og attraktivt for arbejdsgivere, at tilbyde deres medarbejdere at spise god mad, til priser der matcher eller ofte er billigere end hvad en kantineordning koster. De samarbejder med kendte og anerkendte lokale restauranter og kantiner, for at sikre, at medarbejderne får leveret mad, der matcher eller overgår det de er vant til, til den samme pris eller tidligere end en typisk firmabetalt frokostordning.

Og så er det nemt at have med at gøre. Man bestiller sin frokost på sin smartphone og får leveret maden i engangsemballager om søndagen.

Frokostfirmaet leverer frokost i København, Storkøbenhavn, Helsinger, Hillerød, Roskilde, Køge, Odense, Aarhus og Aalborg.

Se mere på: https://www.frokostfirmaet.dk/

Skrevet i: Foodservice, Top

 
 

Seneste nyt fra redaktionen

Køkkenmaskine og bøtter med mad

Kenwood vil inspirere til mindre madspild

MarkedsføringMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed01. 06. 2023

Med hjælp fra eksperter inden for bæredygtighed sætter køkkenmaskine-eksperten Kenwood nu fokus på at reducere madspild i køkkenet. Med initiativet “Let's Make Food, Better” vil Kenwood inspirere med anderledes opskrifter og nye måder at kombinere råvarer og ingredienser. Madspild er et globalt

Kok anretter mad med pincet

Tilbud til unge kokke: Bliv restauratør for en dag under Copenhagen Cooking

FoodserviceForskning og uddannelse01. 06. 2023

Sammen med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen i Nordvest, tilbyder Copenhagen Cooking i august unge kokke at blive restauratører for en dag. Ambitiøse kokketalenter får stillet en restaurant gratis til rådighed, så de kan teste sig selv og præsentere deres koncept og menu for

Køkkencheferne og Søren Kanne, Divisionsdirektør, FOOD by Coor, jubler sammen med chef for markedsudvikling og indkøb i Miljømærkning Danmark, Niels Asger Jørgensen og Christian Pilgaard, chef for Center for Facility Management, Bygningsstyrelsen.

Coor sætter danmarksrekord i svanemærkede kantiner

FoodserviceMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed01. 06. 2023

FOOD by Door sætter Danmarksrekord med antallet af svanemærkede kantiner. De har nemlig sikret, at alle 25 kantiner i Bygningsstyrelsen er svanemærkede, og det har ingen kantineleverandør sikrer før. Dansk kantinedrift har nået en unik milepæl for den grønne dagsorden på fødevareområdet. Det er

Fremtidens plantebaserede fødevarer: Ansøgning til støtte fra Plantefonden er åben

Frugt og grøntFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed01. 06. 2023

Partierne bag Aftale om grøn omstilling af dansk landbrug har afsat 675 mio. kr. til Plantefonden, der skal sikre flere satsninger på plantebaserede fødevarer i dansk landbrug. I går åbnede første ansøgningsrunde med en pulje på 58 mio. kr. Danmark skal i førertrøjen, når det handler om

SPAR Borup kåret som vinder af DM i Økologi 2023

Detailhandel og en grosØkologi og bæredygtighed01. 06. 2023

Igen i år har SPAR-kæden afholdt DM i Økologi, hvor alle kædens butikker har kæmpet gennem fire uger for at øge fokus og salget af økologiske varer og imødekomme kundernes efterspørgsel. Vinderen blev SPAR Borup, der nu kan fejre titlen som danmarksmester i økologi. I konkurrencens periode, der

Forskere tæt på at kunne fjerne rapsplantens bitre stoffer

AktueltForskning og uddannelse01. 06. 2023

50 procent af EU’s planteproteiner kommer fra rapsplanten. Men indtil nu har den kun været brugt til rapsolie og dyrefoder, fordi dens bitre smag har gjort den usund for mennesker at spise. Nu er forskere fra Københavns Universitet kommet et afgørende skridt tættere på at fjerne de bitre stoffer fra

Børn omkring et bord med spil og snacks

Danske børn er alt for søde: Nyt projekt skal hjælpe familier med at skære ned på slikket

AktueltFrugt og grøntKonfektureMiljø og sundhed01. 06. 2023

Danske børn får op til fire gange mere slik og søde sager, end Fødevarestyrelsen anbefaler. Et pilotprojekt i Hvidovre har hjulpet børnefamilier til at skære ned. Nu vil Fødevarestyrelsen med støtte fra Nordea-fonden udbrede projektet ’Er du for sød?’ til flere kommuner. Myslibar i madpakken,

Åbning af Arla-gård i Nigeria

Arla åbner gård i Nigeria

LandbrugMejeri30. 05. 2023

Åbningen af Arlas første gård uden for Europa understreger andelsselskabets langvarige engagement i Nigeria. Undervisning af lokale mælkebønder og videndeling på tværs hele sektoren skal give mejeriproduktion et løft i landet, der står til at blive et af de mest befolkede i verden. Embedsfolk

Visualisering af Recharge City ved Horsens

Gourmet-café til bilister og lastbilchauffører

Foodservice30. 05. 2023

Den populære café GRAN i Horsens åbner i 2024 dørene til et helt nyt koncept hos Recharge City. Det nye tiltag kalder de et gourmet-café-koncept, der skal levere god mad til både bilister og lastbilchauffører, hvor de kan forkæle sig selv og tage en pause fra køreturen i en afslappende atmosfære.

Køkkenprisen 2023 logo

Se de nominerede til Køkkenprisen 2023

AktueltFoodservice30. 05. 2023

Landbrug og Fødevarer har offentliggjort de nominerede til Køkkenprisen 2023. De nominerede udmærker sig i særdeleshed ved deres store fokus på økologi samt køkkenets vilje til at arbejde med at fremme udviklingen af bæredygtige måltider. Et stærkt felt vidner om, at der bliver arbejdet

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Kastberg Is ApS

    Idylliske Knudhule Badehotel

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoffs innovationsstrategi er 40 år gammel – og holder stadig

  • Beckhoff Automation ApS

    EtherCAT-klemmen ELX6233 til kompakt integration af Ethernet-APL i styringssystemet

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice: Støtte til fremtidens stjernekokke

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoff Vision præmieret med 2 produktdesign priser

  • Beckhoff Automation ApS

    Tavlefri automation vinder 2 design priser

  • Busch Vakuumteknik A/S

    TA-Luft godkender MINK MM fra Busch

  • Beckhoff Automation ApS

    20 år med EtherCAT fra Beckhoff

  • Kastberg Is ApS

    14 af de bedste danske desserter

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice hjælper Cooking for a Cause med at samle penge ind til SMILfonden

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Kenwood vil inspirere til mindre madspild

    01.06.2023

  • Tilbud til unge kokke: Bliv restauratør for en dag under Copenhagen Cooking

    01.06.2023

  • Coor sætter danmarksrekord i svanemærkede kantiner

    01.06.2023

  • Fremtidens plantebaserede fødevarer: Ansøgning til støtte fra Plantefonden er åben

    01.06.2023

  • Forskere tæt på at kunne fjerne rapsplantens bitre stoffer

    01.06.2023

  • SPAR Borup kåret som vinder af DM i Økologi 2023

    01.06.2023

  • Danske børn er alt for søde: Nyt projekt skal hjælpe familier med at skære ned på slikket

    01.06.2023

  • Arla åbner gård i Nigeria

    30.05.2023

  • Gourmet-café til bilister og lastbilchauffører

    30.05.2023

  • Se de nominerede til Køkkenprisen 2023

    30.05.2023

  • Technopolymer-ventiler til drikkevaredispensere

    30.05.2023

  • Nu lanceres de nye, nordiske næringsstofanbefalinger

    30.05.2023

  • Salget af økologisk kød er presset

    30.05.2023

  • Dansk forsøg afslører: Du kan blive mæt ved blot at se billeder af mad på din telefon

    30.05.2023

  • Nye tal fra Coop: Danskernes indkøbsvaner giver positiv klimaeffekt

    25.05.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik