• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMesser og konferencerTop14. 08. 2017 | Kasper Mundt-Nielsen

Dette skal du opleve på Copenhagen Cooking & Food Festival

FoodserviceMesser og konferencerTop14. 08. 2017 By Kasper Mundt-Nielsen

Træd ned i Cisternerne til fortryllende japansk middag og Murakami, spis dig gennem verdens bedste hotdogs, sid ned ved spisebordet hjemme hos danske topkokke eller tag naboen med til langbordsmiddag på Frederiksberg Allé. Det er bare nogle af de oplevelser, der venter, når Copenhagen Cooking & Food Festival skaber ti dages madfest den 18.-27. august.

Breaking the new. Det er temaet for årets Copenhagen Cooking & Food Festival, som finder sted den 18. – 27. august 2017. Et tema, der sikrer en festival fyldt med skæve, interessante, nytænkende og mundvandsfremkaldende gastronomievents, som over ti dage sætter nye standarder for, hvad madoplevelser kan være. Årets festivalprogram byder på et bredt spektrum af arrangementer for alle madinteresserede – hvad enten du er Michelin-nørd, fastfood-elsker, foretrækker dine egne, hjemmedyrkede grøntsager eller mest bare kommer for at blive snalret i sensommersolen. Tag for eksempel med op i tårnet ved Knippelsbro, hvor du kan nyde tapas og naturvin. Stig ned i Cisternerne under Søndermarken, der omdannes til et drømmende, japansk univers. Du kan også spise mad kreeret af kokke i særklasse på Restaurant Geranium – heriblandt en af de ganske få kvindelige kokke i verden med tre Michelin-stjerner, Anne-Sophie Pic, opleve vildgærens herlige verden med Herslev Bryghus og BØF, fortrylle smagsløgene når gastronomien møder ølvidenskab hso Carlsberg.  Eller hvad med et overdådigt kagebord i La Glace-indehaver Marianne Stagetorns kolonihave, efterfulgt af høstfest og langbordsmiddag for dig og 1400 andre på Frederiksberg Allé? Det, og meget, meget andet, kan du opleve under årets festival. Få det fulde overblik over programmet på copenhagencooking.dk.

Festivalcentrum på Israels Plads byder på 10 dages gratis madoplevelser
I år gentager arrangøren succesen fra sidste år og skaber et festivalcentrum på Israels Plads. Her kan du hver dag komme forbi og nyde danske specialoste fra Ost og Ko, drikke kølig naturvin fra Gaarden og Gaden, smage årets festivaløl fra Bryggeriet Jacobsen og meget mere. Festivalpladsen danner også ramme om en række unikke arrangementer – kom for eksempel og spis dig mæt i hottere fra hele verden til VM i hotdog, nyd økologiske lækkerier fra Änglamark til yoga og økologisk søndagsbrunch eller tag dine mest danseglade venner under armen til bobler, skaldyr og klezmerfest under de kulørte lamper i vores cirkustelt. Lørdag den 18. august markeres desuden den officielle åbning af festivalen med en stor grillfest. Fire af Danmarks bedste kokke, heriblandt Morten Falk og Henrik Jyrk, står bag gløderne og Jacobsen sørger for alle de kolde festivaløl, du kan drikke.

Festival med internationalt format
Copenhagen Cooking & Food Festival bevæger sig med årets program adskillige skridt nærmere ambitionen om at være blandt verdens bedste og mest nytænkende gastrofestivaler, siger festivaldirektør Stine Lolk:
– Vi har en klar ambition om, at festivalen skal blive et must for alle, der interesserer sig for gastronomi. Også uden for landets grænser. Derfor har vi i år offentliggjort det største internationale program i festivalens historie.
Festivalen tiltrækker ikke kun danske madører, men også folk fra resten af verden, der vil opleve, hvad dansk gastronomi anno 2017 har at byde på. I år gæster mere end 20 internationale topkokke Copenhagen Cooking & Food Festival – det største antal siden festivalens start i 2005. Mød blandt andre Anne Sophie Pic (Maison Pic) Dominique Creen (Atelier Crenn, USA), Hideaki Sato, (Ta Vie, Hong Kong) og Esben Holmboe Bang, (Maaemo, Norge).
– De mange gastronomiske verdensstjerner på festivalen understreger, at København i dag er en by med restauranter og kokke i den absolutte verdenselite. Et sted, hvor verdens topkokke kommer til for at finde ny inspiration, siger Stine Lolk.

Verdens første snapsefestival opstår i København
Kom og hærd halsen med noget af verdens bedste snaps, når det anerkendte danske destilleri Copenhagen Destilleri inviterer verdens dygtigste og mest interessante og producenter af snaps til København. Det sker under verdens første snapsefestival Spirikum, som er en del af programmet til Copenhagen Cooking 2017. Restauranterne No.2, Nabo, Folkets Madhus og Palægade sørger for skøn mad til de stærke dråber, mens Esben Bjerre, journalist og snapsefan, vil styre slagets gang som vært ved arrangementet.

Kokkelandskamp: Danmark mod Sverige
Den 21. august 2017 mødes de danske og svenske kokkelandshold for første gang nogensinde til en venskabskamp på hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers. De to landshold skal dyste i disciplinen ”Varm mad til 110 personer på tid”. Hvert hold sammensætter en 3-retters menu ud fra til de råvarer, der stilles til rådighed. Ved middagen deltager og taler H.K.H. Prins Joachim, som er protektor for Det Danske Kokkelandhold. Ideen med at afholde venskabskampe mod kokkelandshold fra vores nabolande så dagens lys sidste år, hvor Danmark for første gang tog initiativ til en venskabskamp. Den fandt sted i Tønder i april 2016, og her var Det vores tyske naboer, som danskerne var oppe imod. Kampen endte i Danmarks favør. Tanken bag en ”friendly battle” er, at den skal være med til at skærpe konkurrencegenet hos de deltagende kokke og gøre dem parate til fremtidige nationale- og internationalekonkurrencer.

Stor dansk udstilling målrettet den professionelle madscene
Den 24. og 25. august afholdes Bite Copenhagen i Forum, der er sat i søen for at give branchen et indblik i, hvor madbranchen bevæger sig hen, når der tales social ansvarlighed, bæredygtigehed, naturlige ingredienser, økologi, sundhed, innovation, teknologi, fødevaresikkerhed, kulinarisk diversitet og meget mere. Udstillingen er målrettet den professionelle madscene, men er du madkommunikatør eller gastro-entusiast er det stadig muligt at deltage, da der er sat et begrænset antal billetter til salg til de nysgerrige her.

Klik dig ind på FødevareFOKUS.dk tirsdag og torsdag de næste 14 dage for at blive opdateret på Copenhagen Cooking & Food Festival

Skrevet i: Foodservice, Messer og konferencer, Top

Seneste nyt fra redaktionen

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

Brød og kagerDetailhandel og en gros19. 06. 2025

Efter et år med skærpet fokus på effektiv drift, kunderelevans og digital udvikling besøger flere kunder end nogensinde Lagkagehusets butikker i Danmark, Storbritannien og USA. Det resulterer i en rekordomsætning for 2024 med en vækst på 7,8 pct. og en markant forbedring af

Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

DrikkevarerØkologi og bæredygtighed19. 06. 2025

Nørrebrews naturlige energidrik Maté Maté bliver officiel energidrikpartner på Nordeuropas største festival. Det danske energidrikbrand Maté Maté fra Nørrebrew har indgået en millionaftale som officiel energidrikpartner på Roskilde Festival. Aftalen cementerer Maté Matés indtog blandt de danske

Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræMejeri19. 06. 2025

Kender du en restaurant, der for alvor mestrer smag, håndværk og råvareforståelse? Så er det nu, du kan indstille den til de prestigefyldte kokkekonkurrencer: Årets ret med gris og Årets ret med ost 2025. Konkurrencerne, der afvikles af Landbrug & Fødevarer, fejrer det kulinariske håndværk

Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceØkologi og bæredygtighed19. 06. 2025

Reitan Convenience lancerer et nyt innovationsprogram, Convenience Growth Camp, som samler udvalgte medarbejdere fra syv lande og et internationalt panel af eksperter. Sammen skal de udvikle løsninger på nogle af convenience-branchens største udfordringer – særligt med fokus på bæredygtig

Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

EmballageFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed19. 06. 2025

I havnens kantine i Nordhavn i København sparer man årligt over 50 kg engangsplast. Det gør man med et pantsystem på netop engangsplast - og det virker! De fleste kan blive enige om, at vi skal have flere grønne tiltag i vores hverdag. Det er dog de færreste, der vil betale lidt ekstra, de

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

  • DENIOS ApS

    Sikker tøndehåndtering starter her

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

  • Michelin 2025: Stjerneregn til Danmark

    17.06.2025

  • Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

    17.06.2025

  • Direktørskifte i Danish Crowns handelsselskab ESS-FOOD

    17.06.2025

  • Pioner for plantebaserede fødevarer fylder 75 år

    17.06.2025

  • Sol over Gudhjem 2025: Danmarks gastronomiske folkefest bliver endnu større

    17.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik