• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice26. 10. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

Det Glade Vanvid kommer til Aalborg

AktueltFoodservice26. 10. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Kokkebrødrene Michael Koch og Lasse Koch har udtænkt et restaurantkoncept, der har vist sig at være særdeles populært. Restauranterne i Aarhus og Randers har haft fulde huse, siden de åbnede, og derfor har brødrene nu lagt planer om at indtage Aalborg på Budolfi Plads 26.

Casper Van Deurs fra Det Glade Vanvid i Randers bliver ny køkkenchef på Det Glade Vanvid i Aalborg.

Flere retters gourmetmad og øl, vin og vand ad libitum til gode priser – det er den opskrift, som i over ti år har gjort Det Glade Vanvid til et decideret tilløbsstykke på den gamle fiskerihavn i Aarhus. For et år siden åbnede gourmetrestauranten endnu en restaurant i Randers, som ligeledes er blevet modtaget med åbne arme. Derfor besluttede brødrene bag den store succes, at også aalborgensere skulle forkæles med en restaurant i midtbyen. Lasse Koch siger:

– Vi glæder os til at åbne i Aalborg. For os er det en god mulighed at blive en del af den nye Budolfi Plads. Det er en fed lokation, og lokalerne giver os mulighed for at indrette restauranten efter vores behov og ønsker. Vi håber, at aalborgenserne vil tage godt imod os og har lyst til at nyde de gastronomiske oplevelser, vi har forberedt til dem. For os er smagsoplevelsen i centrum, og derfor anvender vi råvarer af høj kvalitet og skifter menu seks gange årligt for at bruge de bedste råvarer fra hver sæson. Vores koncept er social dining, hvor alle gæster deler den samme madoplevelse bestående af fire smukke serveringer og frit kan forsyne sig og gå på opdagelse i de udvalgte vine. Alt er inkluderet i prisen og tilrettelagt på forhånd, så man kan blot læne sig tilbage og nyde stemningen.

Vejen til Budolfi Plads
Det Glade Vanvids vej til Budolfi plads tog sin begyndelse, da Tom Dorf Møller og Martin Brasholt Mikkelsen, erhvervsmæglere i EDC Poul Erik Bech, kontaktede restaurantkæden:

– Vi havde hørt, at Det Glade Vanvid var på udkig efter et sted i Aalborg, og derfor inviterede vi dem på en rundtur i midtbyen for at give et indtryk af de forskellige dynamikker på de forskellige strøg. Vi præsenterede en lille håndfuld lejemål, men da vi først ramte Budolfi Plads, var de ikke i tvivl. Placeringen var spot on. Vi fik derfor fat i udlejer Mikkel Højsleth fra Viben, som mødte op trods kort varsel – og resten er historie, siger Tom Dorf Møller med et smil på læben.

Den nye restaurant passer perfekt ind i miljøet på Budolfi Plads, mener Erhvervsmægler Tom Dorf Møller, der var med til at facilitere aftalen, der afgjorde, at Det Glade Vanvid endte på Budolfi Plads.

Den aalborgbaserede virksomhed Viben har en lang erfaring inden for handel, udvikling og investering i fast ejendom. Mikkel Højsleth, der står for den daglige drift i Viben, fortæller om samarbejdet med EDC Poul Erik Bech:

– Vores samarbejde med Tom Dorf Møller og Martin Brasholt Mikkelsen har været super. De introducerede os for Det Glade Vanvid, og vores kemi gjorde, at det bare kørte derudaf. EDC Poul Erik Bech supporteret løbende, og det har været et godt forløb med et super udfald, så jeg er meget glad for, at vi blev præsenteret for Det Glade Vanvid.

Fremtiden for Det Glade Vanvid
Michael og Lasse Koch har tilsammen over 25 års erfaring fra den øverste kokkescene, og denne erfaring bringer de med til den nye restaurant. Lasse Koch fortæller om planerne med det nye sted:

– Det Glade Vanvid i Aalborg får plads til omkring 100 gæster, og vi har allerede fundet den perfekte køkkenchef til en sådan restaurant. Vi har valgt Casper Van Deurs, der indtil nu har arbejdet på Det Glade Vanvid i Randers, så han kender konceptet ud og ind, og de sultne aalborgensere kan derfor godt glæde sig til, at dørene åbner den 2. december – hvis alt altså går efter planen.

Brødrene Koch glæder sig til at åbne med deres social dining koncept på Budolfi Plads.

Central plads i Aalborgs Bykerne
Budolfi Plads er en del af det historiske Aalborg, hvor naboerne er Domkirken Budolfi Kirke, Aalborg Historiske Museum og det gamle posthus fra 1910. Mikkel Højsleth, der står for den daglige drift i Viben, er meget tilfreds med, at Det Glade Vanvid kommer til at skabe endnu mere liv på den grønne plads:

– Holdet bag Det Glade Vanvid er professionelle, engagerede og kreative, og det har gjort det til et skønt samarbejde for os. Vi har klikket fra starten og er gået efter et fælles mål, og derfor står vi nu med nogle gode løsninger. Vores vision med Budolfi Plads er, at det grønne byrum skal være Aalborgs hjerte. Pladsen henvender sig til alle aldersgrupper, og derfor passer Det Glade Vanvid også perfekt ind, da de rammer bredt, og deres gæster er glade, når de kommer og endnu gladere, når de går.

Erhvervsmægler Tom Dorf Møller fremhæver også den attraktive placering: – Den nye Budolfi Plads er indrettet med en grøn plads, der skriver sig ind i byens karakteristiske netværk af byrum og medvirker til at sammenbinde gågaderne. Den hyggelige plads kommer til at tiltrække mange mennesker med masser af liv, butikker og restauranter, og derfor passer Det Glade Vanvid som fod i hose til Budolfi Plads.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Dansk teknologi garanterer fødevaresikkerhed i hollandsk råmælksost

FødevareproduktionFødevaresikkerhedMejeri12. 06. 2025

Nu kan råmælksost sikres mod uønskede bakterier, samtidig med at den unikke smag bevares. Det hollandske gårdmejeri Novelle Kaas bruger den energi- og vandbesparende teknologi raslysering fra danske Lyras. Det giver både høj fødevaresikkerhed og en god smag, da ostens naturlige vitaminer, enzymer og

Videnskabsfolk fra alle kontinenter: Havet er ved et tippepunkt

AktueltCertificeringForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed12. 06. 2025

En ny undersøgelse viser, at videnskabsfolk fra alle kontinenter siger, at havets sundhed og biodiversitet er ved et tippepunkt. Der er dog optimisme i forhold til muligheden for at vende de negative påvirkninger af havet, hvis der handles nu. Forskere fra hvert eneste beboede kontinent er

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri får ny departementschef

Politik og eksport12. 06. 2025

Henrik Kjærgaard er udnævnt som ny departementschef i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Henrik Kjærgaard kommer fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, hvor han har været afdelingschef siden 2020. Minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Jacob Jensen siger om den nye

Ny restaurant i Carlsberg Byen sætter fisken og det frie valg i front

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræØkologi og bæredygtighed12. 06. 2025

I går den 12. juni fik Carlsberg Byen et nyt gastronomisk pejlemærke, da Paula åbnede dørene til en restaurant, der hylder nordisk skånsomt fanget fisk og skaldyr, fritlevende vildt og danske grøntsager.   Køkkenchefen Stefan Hansen medbringer erfaring fra bl.a. Kong Hans Kælder og

Michelin-opvarmning: Madfestival med fri entré, koncerter og stjernestøv

MarkedsføringMesser og konferencerTop12. 06. 2025

På mandag bliver de eftertragtede Michelinstjerner uddelt ved et arrangement i Odsherred. Og som optakt til stjerneuddelingen er der fra 13. til 15. juni der liv og glade dage i Anneberg Kulturpark, når madfestivalen ’Smag på Anneberg’ løber af stablen for allerførste gang. Festivalen markerer

Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

Brød og kagerMarkedsføring05. 06. 2025

Sarah Harris tiltræder som ny Chief Marketing Officer hos Lagkagehuset. Hun kommer fra en stilling som Marketing Director hos Starbucks UK, og med indgående kendskab til digital marketing og ESG-strategi skal hun styrke bagerkædens kommercielle profil i ind- og udland. Sarah Harris har de

Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

Frugt og grøntMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rune-Christoffer Dragsdahl, der er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), er blevet valgt til forperson for den internationale

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

AktueltBrød og kager05. 06. 2025

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer deres valg? Tre omfattende undersøgelser tegner et billede af en generation, der gerne vil spise sundere, blive mætte og hygge sig over maden, men som

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

AktueltFødevareproduktionMejeri05. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det

Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

DrikkevarerFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby Foods lancering af Dagmar-serien tapper direkte ned i den tendens. Produkterne er skabt til den moderne forbruger, der træffer bevidste valg og efterspørger naturlige,

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

  • DENIOS ApS

    Sikker tøndehåndtering starter her

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Dansk teknologi garanterer fødevaresikkerhed i hollandsk råmælksost

    12.06.2025

  • Videnskabsfolk fra alle kontinenter: Havet er ved et tippepunkt

    12.06.2025

  • Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri får ny departementschef

    12.06.2025

  • Ny restaurant i Carlsberg Byen sætter fisken og det frie valg i front

    12.06.2025

  • Michelin-opvarmning: Madfestival med fri entré, koncerter og stjernestøv

    12.06.2025

  • Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

    05.06.2025

  • Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

    05.06.2025

  • Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

    05.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    05.06.2025

  • Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

    05.06.2025

  • Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

    03.06.2025

  • Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

    03.06.2025

  • Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

    03.06.2025

  • Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

    03.06.2025

  • Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

    03.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik