• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice26. 10. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

Det Glade Vanvid kommer til Aalborg

AktueltFoodservice26. 10. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Kokkebrødrene Michael Koch og Lasse Koch har udtænkt et restaurantkoncept, der har vist sig at være særdeles populært. Restauranterne i Aarhus og Randers har haft fulde huse, siden de åbnede, og derfor har brødrene nu lagt planer om at indtage Aalborg på Budolfi Plads 26.

Casper Van Deurs fra Det Glade Vanvid i Randers bliver ny køkkenchef på Det Glade Vanvid i Aalborg.

Flere retters gourmetmad og øl, vin og vand ad libitum til gode priser – det er den opskrift, som i over ti år har gjort Det Glade Vanvid til et decideret tilløbsstykke på den gamle fiskerihavn i Aarhus. For et år siden åbnede gourmetrestauranten endnu en restaurant i Randers, som ligeledes er blevet modtaget med åbne arme. Derfor besluttede brødrene bag den store succes, at også aalborgensere skulle forkæles med en restaurant i midtbyen. Lasse Koch siger:

– Vi glæder os til at åbne i Aalborg. For os er det en god mulighed at blive en del af den nye Budolfi Plads. Det er en fed lokation, og lokalerne giver os mulighed for at indrette restauranten efter vores behov og ønsker. Vi håber, at aalborgenserne vil tage godt imod os og har lyst til at nyde de gastronomiske oplevelser, vi har forberedt til dem. For os er smagsoplevelsen i centrum, og derfor anvender vi råvarer af høj kvalitet og skifter menu seks gange årligt for at bruge de bedste råvarer fra hver sæson. Vores koncept er social dining, hvor alle gæster deler den samme madoplevelse bestående af fire smukke serveringer og frit kan forsyne sig og gå på opdagelse i de udvalgte vine. Alt er inkluderet i prisen og tilrettelagt på forhånd, så man kan blot læne sig tilbage og nyde stemningen.

Vejen til Budolfi Plads
Det Glade Vanvids vej til Budolfi plads tog sin begyndelse, da Tom Dorf Møller og Martin Brasholt Mikkelsen, erhvervsmæglere i EDC Poul Erik Bech, kontaktede restaurantkæden:

– Vi havde hørt, at Det Glade Vanvid var på udkig efter et sted i Aalborg, og derfor inviterede vi dem på en rundtur i midtbyen for at give et indtryk af de forskellige dynamikker på de forskellige strøg. Vi præsenterede en lille håndfuld lejemål, men da vi først ramte Budolfi Plads, var de ikke i tvivl. Placeringen var spot on. Vi fik derfor fat i udlejer Mikkel Højsleth fra Viben, som mødte op trods kort varsel – og resten er historie, siger Tom Dorf Møller med et smil på læben.

Den nye restaurant passer perfekt ind i miljøet på Budolfi Plads, mener Erhvervsmægler Tom Dorf Møller, der var med til at facilitere aftalen, der afgjorde, at Det Glade Vanvid endte på Budolfi Plads.

Den aalborgbaserede virksomhed Viben har en lang erfaring inden for handel, udvikling og investering i fast ejendom. Mikkel Højsleth, der står for den daglige drift i Viben, fortæller om samarbejdet med EDC Poul Erik Bech:

– Vores samarbejde med Tom Dorf Møller og Martin Brasholt Mikkelsen har været super. De introducerede os for Det Glade Vanvid, og vores kemi gjorde, at det bare kørte derudaf. EDC Poul Erik Bech supporteret løbende, og det har været et godt forløb med et super udfald, så jeg er meget glad for, at vi blev præsenteret for Det Glade Vanvid.

Fremtiden for Det Glade Vanvid
Michael og Lasse Koch har tilsammen over 25 års erfaring fra den øverste kokkescene, og denne erfaring bringer de med til den nye restaurant. Lasse Koch fortæller om planerne med det nye sted:

– Det Glade Vanvid i Aalborg får plads til omkring 100 gæster, og vi har allerede fundet den perfekte køkkenchef til en sådan restaurant. Vi har valgt Casper Van Deurs, der indtil nu har arbejdet på Det Glade Vanvid i Randers, så han kender konceptet ud og ind, og de sultne aalborgensere kan derfor godt glæde sig til, at dørene åbner den 2. december – hvis alt altså går efter planen.

Brødrene Koch glæder sig til at åbne med deres social dining koncept på Budolfi Plads.

Central plads i Aalborgs Bykerne
Budolfi Plads er en del af det historiske Aalborg, hvor naboerne er Domkirken Budolfi Kirke, Aalborg Historiske Museum og det gamle posthus fra 1910. Mikkel Højsleth, der står for den daglige drift i Viben, er meget tilfreds med, at Det Glade Vanvid kommer til at skabe endnu mere liv på den grønne plads:

– Holdet bag Det Glade Vanvid er professionelle, engagerede og kreative, og det har gjort det til et skønt samarbejde for os. Vi har klikket fra starten og er gået efter et fælles mål, og derfor står vi nu med nogle gode løsninger. Vores vision med Budolfi Plads er, at det grønne byrum skal være Aalborgs hjerte. Pladsen henvender sig til alle aldersgrupper, og derfor passer Det Glade Vanvid også perfekt ind, da de rammer bredt, og deres gæster er glade, når de kommer og endnu gladere, når de går.

Erhvervsmægler Tom Dorf Møller fremhæver også den attraktive placering: – Den nye Budolfi Plads er indrettet med en grøn plads, der skriver sig ind i byens karakteristiske netværk af byrum og medvirker til at sammenbinde gågaderne. Den hyggelige plads kommer til at tiltrække mange mennesker med masser af liv, butikker og restauranter, og derfor passer Det Glade Vanvid som fod i hose til Budolfi Plads.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Topsommelierer fra Michelin-restauranter anbefaler vine fra lokale vinhandlere på dansk vinplatform

Drikkevarer22. 05. 2025

Nu kan vinentusiaster modtage vinanbefalinger fra Danmarks dygtigste sommelierer og samtidigt støtte lokale vinhandlere. Initiativet er blevet taget så godt imod, at vinplatformen Bottle Hero nu gør klar til at gå internationalt med frisk kapital i ryggen.  Nu kan man få vinoplevelsen fra

Green Innovation Week: Gråærter og rapskage på menuen: Unge madhåndværkere former fremtidens køkken

Forskning og uddannelseMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed22. 05. 2025

Når tusindvis af unge, undervisere, virksomheder og organisationer samles til Green Innovation Week i Skive den 25. september, bliver det med bæredygtighed på både programmet og menuen. I år er det nemlig elever fra tre fødevareuddannelser – Nordic Food College, FGU Skolen Skive og Aarhus Tech – der

Gæsterne foretrækker Carlsberg: Oslobåden får ny ølleverandør

AktueltDrikkevarerFoodservice22. 05. 2025

Go Nordic Cruiseline, selskabet bag Oslobåden, skifter fra Heineken til Carlsberg som ny ølleverandør på ruten mellem København og Oslo. Skiftet er led i en større rebranding med øget fokus på nordisk identitet, hvor Carlsberg viser sig at være gæsternes foretrukne øl. Fremover vil passagererne

Få del i millionpulje til udvikling af plantebaserede fødevarer

AktueltFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed22. 05. 2025

Små og mellemstore fødevarevirksomheder kan søge om at deltage i PlanteVÆKST - et skræddersyet udviklingsforløb med adgang til ekspertise, testfaciliteter og professionelt netværk. Teknologisk Institut åbner døren for små og mellemstore fødevarevirksomheder, der ønsker at styrke deres position

Skoleelever fik første måltid fra nyt kæmpekøkken

FoodserviceTop22. 05. 2025

Da tusindvis af københavnske skoleelever tirsdag satte sig til frokost, var det ikke bare dagens ret, de fik serveret – det var den allerførste, der er produceret i skolemadordningen EAT’s nye storkøkken. På menuen står der enten klassisk hønsekødssuppe med hvidløgsbrød eller pasta med

Foodexpo lancerer nyt messekoncept

Messer og konferencer20. 05. 2025

Et helt nyt messekoncept med 15 unikke zoner venter de besøgende på næste års Foodexpo, der med den nye konstruktion samler brancherne i hver deres zone. Nordens største event for fødevareprofessionelle finder sted 22.-24. marts 2026 i MCH Messecenter Herning. Udstillerne på næste års Foodexpo

Ny AI skal nudge til at spise grønnere

Detailhandel og en grosForskning og uddannelseFrugt og grøntMiljø og sundhed20. 05. 2025

Forskere fra SDU, AU og KU vil udvikle en kunstig intelligens, der kan få forbrugere til at smide sundere og mere bæredygtige dagligvarer i deres indkøbskurve, når de handler online. Hvis du bruger Netflix, Spotify eller TikTok, kender du også til den anbefalelsesalgoritme, som baseret på dine

Finalister til Produktprisen og Irmaprisen 2025 er fundet

AktueltMesser og konferencerMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed20. 05. 2025

70 spændende, lokale produkter fra hele landet er reduceret til 12, der nu skal dyste om Produktprisen 2025 i kategorierne Mad, Konfekture, Drikke og Innovation. Ved smagningen smagte og udvalgte dommerne samtidig fem produkter, der for første gang skal dyste om Coops nye pris, Irmaprisen, og dermed

Madens Folkemøde trak 35.000 mennesker til Nykøbing Falster

AktueltMesser og konferencer20. 05. 2025

15.-17. maj blev Madens Folkemøde afholdt Nykøbing Falster. Folkemødet har tidligere været afholdt på et lokalt gods, men flyttede i år netop for at kunne få flere besøgende. Madens Folkemøde mere end tredoblede deres besøgstal i forhold til sidste år.  André Andersen har været direktør i

Christian Wellendorf er Danmarks næste Bocuse D´Or kandidat

FoodserviceMesser og konferencerTop20. 05. 2025

Tre af Danmarks dygtigste kokke dystede fredag på torvet i Nykøbing Falster for at blive landets næste repræsentant ved de prestigefyldte Bocuse d’Or-konkurrencer. Vinderen er nu fundet: Christian Wellendorf, køkkenchef og partner på Babette i København. Christian Wellendorf konkurrerede mod

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer den nye HiCube Neo RGA

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Topsommelierer fra Michelin-restauranter anbefaler vine fra lokale vinhandlere på dansk vinplatform

    22.05.2025

  • Green Innovation Week: Gråærter og rapskage på menuen: Unge madhåndværkere former fremtidens køkken

    22.05.2025

  • Gæsterne foretrækker Carlsberg: Oslobåden får ny ølleverandør

    22.05.2025

  • Få del i millionpulje til udvikling af plantebaserede fødevarer

    22.05.2025

  • Skoleelever fik første måltid fra nyt kæmpekøkken

    22.05.2025

  • Foodexpo lancerer nyt messekoncept

    20.05.2025

  • Ny AI skal nudge til at spise grønnere

    20.05.2025

  • Finalister til Produktprisen og Irmaprisen 2025 er fundet

    20.05.2025

  • Madens Folkemøde trak 35.000 mennesker til Nykøbing Falster

    20.05.2025

  • Christian Wellendorf er Danmarks næste Bocuse D´Or kandidat

    20.05.2025

  • Medaljeregn til Slagter Lampe

    15.05.2025

  • Ukraine og Danmark udbygger samarbejdsaftale på landbrugsområdet

    15.05.2025

  • Simon Mosegaard Fibiger bliver ny CEO for Orkla Danmark

    15.05.2025

  • Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025

    15.05.2025

  • Det er blevet dyrere at spise varme hveder

    15.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik