• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice26. 10. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

Det Glade Vanvid kommer til Aalborg

AktueltFoodservice26. 10. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Kokkebrødrene Michael Koch og Lasse Koch har udtænkt et restaurantkoncept, der har vist sig at være særdeles populært. Restauranterne i Aarhus og Randers har haft fulde huse, siden de åbnede, og derfor har brødrene nu lagt planer om at indtage Aalborg på Budolfi Plads 26.

Casper Van Deurs fra Det Glade Vanvid i Randers bliver ny køkkenchef på Det Glade Vanvid i Aalborg.

Flere retters gourmetmad og øl, vin og vand ad libitum til gode priser – det er den opskrift, som i over ti år har gjort Det Glade Vanvid til et decideret tilløbsstykke på den gamle fiskerihavn i Aarhus. For et år siden åbnede gourmetrestauranten endnu en restaurant i Randers, som ligeledes er blevet modtaget med åbne arme. Derfor besluttede brødrene bag den store succes, at også aalborgensere skulle forkæles med en restaurant i midtbyen. Lasse Koch siger:

– Vi glæder os til at åbne i Aalborg. For os er det en god mulighed at blive en del af den nye Budolfi Plads. Det er en fed lokation, og lokalerne giver os mulighed for at indrette restauranten efter vores behov og ønsker. Vi håber, at aalborgenserne vil tage godt imod os og har lyst til at nyde de gastronomiske oplevelser, vi har forberedt til dem. For os er smagsoplevelsen i centrum, og derfor anvender vi råvarer af høj kvalitet og skifter menu seks gange årligt for at bruge de bedste råvarer fra hver sæson. Vores koncept er social dining, hvor alle gæster deler den samme madoplevelse bestående af fire smukke serveringer og frit kan forsyne sig og gå på opdagelse i de udvalgte vine. Alt er inkluderet i prisen og tilrettelagt på forhånd, så man kan blot læne sig tilbage og nyde stemningen.

Vejen til Budolfi Plads
Det Glade Vanvids vej til Budolfi plads tog sin begyndelse, da Tom Dorf Møller og Martin Brasholt Mikkelsen, erhvervsmæglere i EDC Poul Erik Bech, kontaktede restaurantkæden:

– Vi havde hørt, at Det Glade Vanvid var på udkig efter et sted i Aalborg, og derfor inviterede vi dem på en rundtur i midtbyen for at give et indtryk af de forskellige dynamikker på de forskellige strøg. Vi præsenterede en lille håndfuld lejemål, men da vi først ramte Budolfi Plads, var de ikke i tvivl. Placeringen var spot on. Vi fik derfor fat i udlejer Mikkel Højsleth fra Viben, som mødte op trods kort varsel – og resten er historie, siger Tom Dorf Møller med et smil på læben.

Den nye restaurant passer perfekt ind i miljøet på Budolfi Plads, mener Erhvervsmægler Tom Dorf Møller, der var med til at facilitere aftalen, der afgjorde, at Det Glade Vanvid endte på Budolfi Plads.

Den aalborgbaserede virksomhed Viben har en lang erfaring inden for handel, udvikling og investering i fast ejendom. Mikkel Højsleth, der står for den daglige drift i Viben, fortæller om samarbejdet med EDC Poul Erik Bech:

– Vores samarbejde med Tom Dorf Møller og Martin Brasholt Mikkelsen har været super. De introducerede os for Det Glade Vanvid, og vores kemi gjorde, at det bare kørte derudaf. EDC Poul Erik Bech supporteret løbende, og det har været et godt forløb med et super udfald, så jeg er meget glad for, at vi blev præsenteret for Det Glade Vanvid.

Fremtiden for Det Glade Vanvid
Michael og Lasse Koch har tilsammen over 25 års erfaring fra den øverste kokkescene, og denne erfaring bringer de med til den nye restaurant. Lasse Koch fortæller om planerne med det nye sted:

– Det Glade Vanvid i Aalborg får plads til omkring 100 gæster, og vi har allerede fundet den perfekte køkkenchef til en sådan restaurant. Vi har valgt Casper Van Deurs, der indtil nu har arbejdet på Det Glade Vanvid i Randers, så han kender konceptet ud og ind, og de sultne aalborgensere kan derfor godt glæde sig til, at dørene åbner den 2. december – hvis alt altså går efter planen.

Brødrene Koch glæder sig til at åbne med deres social dining koncept på Budolfi Plads.

Central plads i Aalborgs Bykerne
Budolfi Plads er en del af det historiske Aalborg, hvor naboerne er Domkirken Budolfi Kirke, Aalborg Historiske Museum og det gamle posthus fra 1910. Mikkel Højsleth, der står for den daglige drift i Viben, er meget tilfreds med, at Det Glade Vanvid kommer til at skabe endnu mere liv på den grønne plads:

– Holdet bag Det Glade Vanvid er professionelle, engagerede og kreative, og det har gjort det til et skønt samarbejde for os. Vi har klikket fra starten og er gået efter et fælles mål, og derfor står vi nu med nogle gode løsninger. Vores vision med Budolfi Plads er, at det grønne byrum skal være Aalborgs hjerte. Pladsen henvender sig til alle aldersgrupper, og derfor passer Det Glade Vanvid også perfekt ind, da de rammer bredt, og deres gæster er glade, når de kommer og endnu gladere, når de går.

Erhvervsmægler Tom Dorf Møller fremhæver også den attraktive placering: – Den nye Budolfi Plads er indrettet med en grøn plads, der skriver sig ind i byens karakteristiske netværk af byrum og medvirker til at sammenbinde gågaderne. Den hyggelige plads kommer til at tiltrække mange mennesker med masser af liv, butikker og restauranter, og derfor passer Det Glade Vanvid som fod i hose til Budolfi Plads.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

  • DENIOS ApS

    Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

  • Spirax Sarco Danmark

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

  • DENIOS ApS

    Sikker tøndehåndtering starter her

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik