• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ07. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Delitaste styrker markedspositionen – klar til næste fase

FoodserviceFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ07. 10. 2025 By Mikkel Bækgaard

Lidt over halvvejs i strategiperioden gør Delitaste status: en styrket markedsposition, øget kundeorientering og et bedre fundament for videre vækst.

Adm. direktør Kim Baltzer, Delitaste

Efter en gradvis sammenlægning af Stryhns Foodservice og Delitaste er foodserviceaktiviteterne i Stryhns Gruppen nu samlet. I starten af 2024 blev en ny, treårig strategi lanceret med ambitionen om at styrke Delitastes position i markedet for professionelle fødevareløsninger.

2024 var det første hele regnskabsår, som tæller Delitaste og Stryhns Foodservice som samlet forretning, hvilket afspejler sig i en stigning på 33% for årsresultatet ift. 2023. Dette skal dog ses i lyset af, at regnskabsåret for Delitaste i 2023 kun inkluderede Stryhns Foodservice i 10 af årets måneder og selvfølgelig var præget af indkøringsfasen ifm. sammenlægningen af forretningsområderne. I første halvår af 2025 har Delitaste realiseret en volumenbaseret vækst på 2,9 % i et marked, der samlet set har stået stille.

”Det at samle vores foodserviceaktiviteter har givet os et stærkere udgangspunkt. Vi ser allerede, hvordan det skaber bedre sammenhæng og mere klar retning – og vi skylder teamet en stor tak for den indsats, der er lagt i at få det til at ske. Vi har stadig meget potentiale at forløse. Vores ambition er ikke blot at vokse, men at gøre det på en måde, der giver værdi for både kunder og partnere – og som bygger på det, vi har lært af hinanden i fusionen,” siger adm. direktør i Delitaste, Kim Baltzer.

Et stærkere setup og mere effektiv drift

Væksten hænger tæt sammen med synergierne fra sammenlægningen, som har givet Delitaste adgang til et bredere sortiment og fælles ressourcer. Det har skabt grundlag for en række optimeringer – herunder mere effektiv drift, forbedret lagerstyring via SAP og øget præcision i forecasting med IT-systemet BMS.
Samtidig er der arbejdet målrettet med at forenkle interne processer, reducere omkostninger og øge fleksibiliteten over for kunderne – alt sammen i en tid med stigende omkostninger til råvarer, fragt og emballageafgifter.

Tættere på kunderne – og mere inspiration i dialogen

Delitaste har valgt en strategi, hvor fokus er rettet mod at skabe mere værdi for eksisterende kunder frem for blot at jagte nye markeder. Det betyder tættere samarbejde, bedre service og en skærpet forståelse for slutkundens behov.

“Vi skal fastholde momentum og samtidig løfte blikket mod nye muligheder. Det handler om at konsolidere vores eksisterende styrker og samtidig være ambitiøse i vores videre udvikling. Vi ønsker at være en proaktiv og værdiskabende samarbejdspartner – også på områder, hvor behovet endnu ikke er erkendt hos kunden. Derfor har vi i år etableret et dedikeret konsulentkorps med tre regionale konsulenter, som skal sikre en tættere og mere kvalificeret dialog med kunderne og udbygge Delitastes lokale tilstedeværelse,” siger direktør Kim Baltzer.

Kanaludvikling og segmentfokus

Som en del af forretningsstrategien, arbejder Delitaste målrettet med kanaludvikling via en klarere opdeling mellem kæde- og grossistkunder, som muliggør bedre specialisering og stærkere kundeindsigt. Det har eksempelvis medført, at Delitaste nu er fast leverandør af egen bearnaisesauce til Sunset Boulevards populære Steak Bearnaise burger. 

På eksportfronten er Delitastes produkter nu også tilgængelige på Færøerne – hvor det tidligere kun var Stryhns foodservice, der var repræsenteret.

Målrettet sortimentsudvikling 

Delitaste arbejder løbende med at variere sortimentet indenfor charcuteri-kategorien for at kunne tilbyde målrettede løsninger til forskellige foodservicekunder. Eksempelvis arbejdes der med nichekategorier som produkter uden tilsætningsstoffer og plantebaserede alternativer, som ikke har den største efterspørgsel, men som er interessante for specifikke grupper af kunder.

Senest har Delitaste udvidet sortimentet med skiveskåret Cecina de León – en spansk delikatesse, fremstillet af nøje udvalgt oksekød, hvor hvert stykke kød vurderes individuelt på vægt, fedtmarmorering, farve og struktur. Kødet saltes skånsomt, vaskes og gennemgår en langsom tørringsproces samt en naturlig røgning over eg eller steneg. Den naturlige modning resulterer i et saftigt og smagfuldt produkt, som giver kunden en komplet smagsoplevelse uden tilsætningsstoffer.

Skrevet i: Foodservice, Fødevareproduktion, Kød, fisk og fjerkræ

Seneste nyt fra redaktionen

Techmedia får ny ejer

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Techmedia A/S, der blandt andet driver Fødevarekus og magasinet Food&Drink, er blevet købt af FrontMedia ApS, der dermed styrker positionen på markedet for fag- og branchemedier. Handelen er gennemført 6. oktober 2025, og begge selskaber fortsætter i deres nuværende

Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

Foodservice04. 11. 2025

Kokkene har talt: Wassim Hallal er kåret som Kokkenes Kok 2024 – en af de største hædersbevisninger i dansk gastronomi. Prisen gives til en kok, der med talent, generøsitet og faglig styrke har gjort en særlig forskel for branchen. Den prestigefyldte pris blev overrakt ved Fonden Dansk Gastronomis

Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

FoodserviceMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

På bare ti år er danske Too Good To Go blevet til et globalt eksempel på, hvordan teknologi, forretning og bæredygtighed kan trække i samme retning. Med over 130 millioner brugere og 500 millioner reddede måltider har virksomheden gjort kampen mod madspild til en hverdagsvane for brugere i over 20

Juleudgave af Food&Drink på gaden

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Julen sig nærmer, og det betyder, at nyeste nummer af Food&Drink sætter fokus på julen og alle dens glæder. Læs blandt andet om spændende jule-nyheder, men kom også med til Aalborg for at besøge byens første Michelin-restaurant. Udover at drage nordpå og se på julen har Food&Drink også

Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

FoodserviceFrugt og grøntMesser og konferencerMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Hvem laver landets bedste plantebaserede måltid to go? Det blev afgjort i weekenden, da

Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

Foodservice30. 10. 2025

World Culinary Awards har offentliggjort årets vinder af ”Denmark’s Best Hotel Restaurant”. Siden 2020 har World Culinary Awards kåret verdens bedste gastronomiske oplevelser, både internationale og nationalt.  I år har de nomineret blandt andet været Radissons Blue Elephant, Nimb Brasserie

En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

DrikkevarerMejeri30. 10. 2025

God kaffe er god medarbejderpleje. Flere virksomheder investerer i kaffemaskiner med friskmalet kaffe og frisk mælk for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Kaffe er nemlig ikke bare kaffe – det er en vigtig del af hverdagen, der kan gøre en forskel for både trivsel og tilknytning på

Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

AktueltDrikkevarer30. 10. 2025

Efter en todages konkurrence den 19. og 20. oktober blev danske Ketil Sauer kåret som vinder af den første udgave af Master of Port Scandinavia, og kunne tage den prestigefyldte Silver Goblet med hjem. Den danske sommelier imponerede juryen med sin dybe viden om portvin, sine sommelierfærdigheder og

Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

AktueltFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed30. 10. 2025

En ny publikation fra Tænketanken Frej peger på, hvordan regler og rammer kan ændres, så det bliver lettere for fødevaresektoren at fremme natur og biodiversitet. Over hele Danmark står lodsejere, landmænd og virksomheder klar til at skabe mere natur. Men alt for ofte bliver de bremset af

Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

Detailhandel og en grosFoodserviceTop30. 10. 2025

Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for sin rolle som restaurantchef. Den danske Spiseguide er en årlig guide, som siden 1978 har bedømt danske restauranter i forskellige

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Stor fødevaremesse med juletema kommer igen i år til Brande

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Techmedia får ny ejer

    04.11.2025

  • Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

    04.11.2025

  • Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

    04.11.2025

  • Juleudgave af Food&Drink på gaden

    04.11.2025

  • Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

    04.11.2025

  • Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

    30.10.2025

  • En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

    30.10.2025

  • Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

    30.10.2025

  • Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

    30.10.2025

  • Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

    30.10.2025

  • Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur

    27.10.2025

  • Fremtidens mad risikerer at blive ensformig

    27.10.2025

  • Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed

    27.10.2025

  • Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %

    27.10.2025

  • Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure

    27.10.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik