Webinar: Hvordan styres dampkvalitet og sikkerhed bedst indenfor føde- og drikkevareindustrien?

Dampkvalitet

Vi viser dig, hvordan du effektivt kan styre din proces- og anlægsdamp – uanset om du ønsker at sikre produktkvalitet, beskytte dit brand og omdømme, forbedre produktiviteten, reducere risikoen for produktspild eller forbedre fødevaresikkerheden i en HACCP-sammenhæng.

Webinaret afholdes torsdag d. 19. maj, kl. 14-15 (på engelsk).

Lær, hvordan du opnår og opretholder damp af god kvalitet og hvordan det kan påvirke dit anlæg, din drift og dit slutprodukt positivt.

Lær om:
▶ De forskellige typer dampkvalitet
▶ Bedste praksis tilgang til at opnå damp af god kvalitet
▶ Kilder til forurening, der kan skyldes brugen af ​​en utilstrækkelig dampkvalitet
▶ Bedste praksis tilgang til design, vedligeholdelse og kontrol af dampsystemer
▶ Anvendelse af dampkvalitet og sikkerhed i en HACCP-sammenhæng
▶ Og meget mere…

Tilmeld dig her