Foodtech 2022: Mød os til en snak om energibesparelser og dampkvalitet

Energibesparelser

Kom og mød os på Foodtech 2022, hvor vi blandt andet sætter fokus på energibesparelser og betydningen af dampens kvalitet for slutproduktet.

På Foodtech 2022 præsenterer vi blandt andet:

Produktnyheden Steam Infusion: En unik teknik til fødevarefremstilling, som reducerer energiforbruget. Steam Infusion kan varme, pumpe og blande ingredienser samtidigt for at skabe et perfekt slutprodukt. Med Steam Infusion kan du tilberede 1.000 kg produkt på mindre end 10 minutter. Ved at undgå påbrænding reduceres rengøringstiden med gennemsnitlig på 40 %. Steam Infusion giver tre gange hurtigere opvarmning sammenlignet med traditionelle forarbejdningsteknikker.

Vandudlader-surveys:  Vandudlader-surveys identificerer praktiske og enkle måder at optimere vandudladernes ydeevne på så dit system kører økonomisk, sikkert og med maksimal ydeevne – og du opnår besparelser og nedbringer CO2-udledningen. En vandudlader-survey vil også identificere andre områder, som potentielt kan være årsag til energitab og forringet effektivitet.

Anlægsgennemgang: Optimér driften af dit dampanlæg med en gennemgang af kedelhus, proces og vandudladere til identifikation af muligheder for optimering og energibesparelser. Vi tilpasser anlægsgennemgangen til dine behov, fra gennemgang af et enkelt anlæg, til en komplet gennemgang af hele dit dampsystem. Vi identificerer områder i dit dampsystem, hvor der er plads til forbedringer.

Dampkvalitet: Kender du din damps tørhed og vigtigheden af det? Ved at fjerne våd eller snavset damp kan du nedbringe energiomkostningerne, forbedre produktiviteten og produktkvaliteten samt reducere vedligeholdelsesarbejdet. Testen sikrer, at dit dampsystem overholder standarderne EN285, HTM 2010, CFPP og regler for fødevaresikkerhed.

Rendamp:  Gør en forskel for sikkerhed og smag
Rendamp har potentialet til at gøre en stor forskel for det, der betyder mest for forbrugerne – nemlig sikkerhed og smag. Ved at gøre brug af den bedste praksis indenfor dampteknologi og arbejde tæt sammen med føde- og drikkevareindustrien, har Spirax Sarco haft succes med at udvikle en ny kompakt generator af ren damp som er specielt egnet til føde- og drikkevareindustrien. Omfattende test og grundige markedsundersøgelser har gjort det muligt, at udvikle denne løsning, som leverer sikker og konsekvent dampkvalitet til fødevareproduktion.

Vil du vide mere? Kontakt venligst

Klaus Bruun
Food & Beverage driver, Maskinmester
Mobil: 40 22 81 32
E-mail: kbr@spirax.dk