Virksomheden bag chokoladeuniverset #CallebautInspireMe er klar med et hav af ny inspiration. Siden har fået en ordentlig overhaling, så den nu stemmer bedre overens med Callebaut-brandets nye og rå udtryk – og så er der også kommet et hav af lækkert indhold.
På siden finder du blandt andet produktkataloger fra Callebaut og dekorationsbrandet Mona Lisa, her kan du gå på opdagelse i det store sortiment af chokolade og dekorationer. Du kan møde denne måneds Chef of the Month og se de smukke kreationer, der er udvalgt til månedens top-10. Du finder ligeledes information om, hvordan du har mulighed for at blive næste måneds Chef of the Month.
Masser af nye opskrifter
Opskriftskartoteket har ligeledes modtaget en overhaling, og Callebaut har gjort det endnu nemmere for dig at springe mellem de forskellige kategorier og chokolader. Kartoteket er blevet fyldt med en række nye opskrifter, blandt andet en række sommeropskrifter fra kok- og chokoladespecialist Kent Madsen.
Du finder blandt andet opskriften på en eksotisk kompot med æble og mango i bunden, dækket af et forfriskende lag koldskålsmousse lavet på Callebaut Finest Belgian hvid chokolade Velvet. Pyntet med friske hindbær, luksuskammerjunker lavet med Callebaut Finest Belgian Gold chokolade og marengskys. En perfekt dessert som afslutning på en dejlig sensommeraften.
Der vil også være en sektion, som hedder “udvalgt til dig”, hvor der vil blive delt forskelligt spændende indhold, og inden så længe vil du også kunne opleve en “yearbook”, som er en interaktiv flipbook fyldt med højdepunkter fra året, der er gået.
Mere information:
bit.ly/CallebautinspiremeDK