• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Certificering
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Emballage
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Klimateknologi

Foodservice04. 08. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Cateringplatform: vi vil ændre branchen

Foodservice04. 08. 2022 By Kasper Mundt-Nielsen

Online platformen Wecater markerer sin entre på markedet med et ønske om at simplificere cateringbranchen. De mener, at cateringvirksomhederne burde lade sig inspirere af take-away branchen, og gøre op med bøvlede henvendelser og uklare menuer.

Siden fremmarchen af de mange take-away platforme, er måden vi bestiller mad på blevet ændret for altid. I dag er det muligt at bladre igennem utallige muligheder af restauranter, se retterne inden bestilling, foretage bestillingen med blot få klik og endda følge maden direkte fra restaurant til leveringsadresse, på ens smartphone eller computer. Cateringbranchen, som ligger meget tæt op ad branchen for take-away, er til gengæld langt fra fulgt med, lyder det fra Wecater. Her fungerer størstedelen af bestillinger stadig på gammeldags vis, hvor man selv skal afsøge mulighederne for de retter man ønsker at servere til gæsterne, selv skal gå i direkte kontakt med en af de mange restaurations -og cateringvirksomheder – og sidst men ikke mindst, ikke har muligheder for at se maden inden bestilling.

Endnu mere mærkværdigt er det at tænke over, at når man bestiller mad ud af huset til et større selskab, er der tale om en langt større ordre, end hvis familien blot skal have take-away til aftensmad.

– Hvis man bestiller take-away til aftensmad og ender med at blive skuffet over maden, er det trods alt lidt nemmere at sige ”pyt med det” og bare vælge en anden restaurant næste gang. Hvis man derimod bestiller catering til en fest, fødselsdag eller andre vigtige begivenheder og ønsker at tilfredsstille sine gæster med en velsmagende menu eller buffet, er det altså ikke lige så nemt – og bestemt ikke en sjov oplevelse, at maden ikke smager som forventet, siger Jasper Vestorp, stifter og indehaver af Wecater.

Virksomheden har specifikt tre ting, de ønsker at gøre op med i cateringbranchen:

  1. Få et oprigtigt overblik

Den første udfordring man vil blive mødt af når man skal afsøge mulighederne for cateringen til ens arrangement, er hvor mange cateringvirksomheder der faktisk er – og hvor svært det egentligt kan være at danne sig et overblik over menuen, bestillingsprocessen, anmeldelser fra tidligere kunder, prisen pr. kuvert, mulighederne for levering og mange andre vigtige parametre. Wecater har samlet alle disse informationer på én leverandøroversigt og har gjort det nemt og overskueligt at sammenligne de mange forskellige cateringvirksomheder på hvert enkelt parameter.

  1. Vi gør det nemt at vælge lokalt

Hos Wecater starter en søgning altid med at man vælger sit område. Her tilpasser vi selvfølgelig oversigten til at sortere efter de cateringmuligheder der dækker ens område, men vigtigst af alt giver det mulighed for at vælge en lokal cater. Vælger man en lokal restaurant eller cateringvirksomheder, får man bedre muligheder for at skræddersye en menu med lokale specialiteter og støtter samtidigt en virksomhed fra ens eget lokalområde.

  1. Fuld gennemsigtighed og ingen informationer med småt

Der kan hurtigt opstå forglemmelser når man på traditionel vis bestiller catering. Har man f.eks. sørget for at der er mulighed for afbestilling af menuen, hvis uheldet skulle være ude og man er nødt til at aflyse arrangementet? Og i så fald, hvor lang tid før levering man har mulighed for at afbestille? På samme vis, kan der også opstå misforståelser i kommunikationen med cateren. Har man f.eks sørget for at der følger brød med til menuen? Eller er der kuverter som der skal tages forbehold for allergier eller veganske alternativer? Alle disse spørgsmål kan man finde svaret på, hos den enkelte profil for cateringvirksomheden og er nøje udspecificeret. Hos os er der ingen informationer der er gemt væk med småt og man vil altid kunne forvente fuld gennemsigtighed i hele processen – fra bestilling til servering.

Skrevet i: Foodservice

 

Seneste nyt fra redaktionen

Er du klar til at skifte bøffen ud med portobelloburger?

Miljø og sundhedØkologi og bæredygtighed08. 08. 2022

Investering og udvikling af plantebaserede fødevarer er buldret frem de seneste år. Drevet af teknologiske fremskridt og forandrede forbrugsvaner hos især yngre forbrugere kan det potentielt betyde en stor reduktion i CO2 på globalt plan. Det viser en ny rapport fra Boston Consulting Group

Ikke nødvendigt at vælge mellem akustik og hygiejne

AktueltFoodserviceFødevareproduktion08. 08. 2022

Efter to år med coronapandemien er kravene til hygiejne højere end nogensinde før. Samtidig lægges der i stigende grad vægt på en god akustik, der fremmer indeklimaet og det generelle velvære. Nu introduceres akustiklofter til fødevarebranchen, hvor der er behov for sterile

Cateringplatform: vi vil ændre branchen

Foodservice04. 08. 2022

Online platformen Wecater markerer sin entre på markedet med et ønske om at simplificere cateringbranchen. De mener, at cateringvirksomhederne burde lade sig inspirere af take-away branchen, og gøre op med bøvlede henvendelser og uklare menuer. Siden fremmarchen af de mange take-away platforme,

Mulighederne for international øl bobler under overfladen

AktueltDrikkevarer04. 08. 2022

Den globale ølbranche har de seneste mange år kæmpet mod en forventet nedgang i salget af øl, og dommedagsprofetien blev opfyldt fra en noget uventet kant, da corona viste sit grimme ansigt i 2020. Men der er muligheder for at skabe endnu et opsving i branchen. Det globale marked for øl var på

Tre stærke profiler hos Lakrids by Bülow

Konfekture04. 08. 2022

Det velkendte gourmetlakridsbrand Lakrids by Bülow henter seniorprofilen Martin Lyngaa Simonsen ind fra Implement Consulting Group til en nyoprettet stilling som Chief Commercial Officer. Samtidig tiltræder to interne profiler nye stillinger hos lakridsfabrikanten, når Patricia Winkel-Pedersen gør

Stort gastronomisk fokus på Formland i Herning

FoodserviceMesser og konferencer04. 08. 2022

To Michelin-kokke og en hel række kendte madinfluencere gæster Formland Autumn, der i år mere end nogensinde favner gastronomi og kulinariske oplevelser. Det sker i messens nye Event-Zone, der foruden bar og café byder på trendtalks og masterclasses, borddækning med kreative trendsættere og masser

Fødevareprisernes himmelflugt får flere til at dyrke deres egne grøntsager

Frugt og grøntFødevareproduktion04. 08. 2022

Stigende fødevarepriser får flere til at dyrke grøntsagerne selv. Plantorama har i år solgt for 23,6 procent flere drivhusplanter end før nedlukningerne og inflationen ramte. Coronanedlukninger og de stigende fødevarepriser har fået flere danskere til at kaste sig ud i at dyrke deres egne

Danskerne spiser ikke lige så sundt som de tror

Miljø og sundhedTop04. 08. 2022

Vi overvurderer os selv, når det kommer til sundheden af det, vi spiser. Det viser en ny undersøgelse udarbejdet af Epinion for Arla, hvor 8 ud af 10 danskere svarer, at de spiser enten lige så sundt eller sundere i dag end for 3 år siden. Sundhedsstatistikker tegner en anden virkelighed. 40

Fiskeristyrelsen lancerer udviklingsprojektbank

AktueltForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræ04. 08. 2022

Fiskeristyrelsen lancerer nu en projektbank, der giver overblik over udviklings- og innovationsprojekter, som er støttet af Den Europæiske Hav- og Fiskerifond (EHFF). Den nye projektbank skal inspirere og sikre bred formidling af viden. Projekterne spænder vidt lige fra eksempelvis udvinding af nye

Dansk conveniencekomet fortsætter med tocifret vækst

Detailhandel og en grosFoodservice02. 08. 2022

Tasteful Foods er på tre år gået fra at være en mindre, dansk leverandør til at have en trecifret millionomsætning og kontorer i fem lande. Omsætningen vokser igen tocifret i 2021, mens markante investeringer i organisation, produkter og salgskanaler gør bundlinjen mindre. Direktøren er glad for

Tilmeld Nyhedsbrev

Arkiv over seneste nyhedsbreve
 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Merrild Lavazza Danmark ApS

    Kaffeflødeis med brændt marengs, klar jordbærsauce/coulis, sprøde tuilles og urter

  • Merrild Lavazza Danmark ApS

    Kaffens smag

  • DENIOS ApS

    Hvad skal du gøre med dit defekte lithiumbatteri?

  • DENIOS ApS

    To redskaber der kan skåne din ryg i din håndtering

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Produktion af drivremme med vakuum

  • DENIOS ApS

    God sommer fra DENIOS

  • Merrild Lavazza Danmark ApS

    Giver god kaffe sunde og glade medarbejdere?

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • Beckhoff Automation ApS

    Med integreret EtherCAT får du transparent net- og systemovervågning

  • Beckhoff Automation ApS

    EtherCAT i EXP-serien kombinerer for første gang IP67 beskyttelsesklasse med egensikre I/O´er

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Er du klar til at skifte bøffen ud med portobelloburger?

    08.08.2022

  • Ikke nødvendigt at vælge mellem akustik og hygiejne

    08.08.2022

  • Cateringplatform: vi vil ændre branchen

    04.08.2022

  • Mulighederne for international øl bobler under overfladen

    04.08.2022

  • Tre stærke profiler hos Lakrids by Bülow

    04.08.2022

  • Stort gastronomisk fokus på Formland i Herning

    04.08.2022

  • Fødevareprisernes himmelflugt får flere til at dyrke deres egne grøntsager

    04.08.2022

  • Danskerne spiser ikke lige så sundt som de tror

    04.08.2022

  • Fiskeristyrelsen lancerer udviklingsprojektbank

    04.08.2022

  • Dansk conveniencekomet fortsætter med tocifret vækst

    02.08.2022

  • Robotter skal i fremtiden udføre rengøringsopgaver i kantinen

    02.08.2022

  • Restaurant Flammen skruer op for digital workforce management

    02.08.2022

  • Lyras A/S udvalgt til prestigefyldt amerikansk projekt

    02.08.2022

  • GUDP-projekt vil producere fødevarer, dér hvor de skal spises

    02.08.2022

  • Flyselskab åbner vertikalt landbrug i giga-skala

    02.08.2022

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk

Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk

Privatlivspolitik
Denne hjemmeside benytter cookies. Acceptér Afvis Læs mere om vores brug af cookies her: Brug af cookies
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR