• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Aktuelt

Aktuelt24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han

Aktuelt24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til

Aktuelt19. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

Kender du en restaurant, der for alvor mestrer smag, håndværk og råvareforståelse? Så er det nu, du kan indstille den til de prestigefyldte kokkekonkurrencer: Årets

Aktuelt19. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

Reitan Convenience lancerer et nyt innovationsprogram, Convenience Growth Camp, som samler udvalgte medarbejdere fra syv lande og et internationalt panel af eksperter. Sammen skal de

Aktuelt17. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Pioner for plantebaserede fødevarer fylder 75 år

Poul Agger, iværksætteren bag Naturli’ Foods og SOY4YOU - begge solgt til Orkla - fylder 75 år tirsdag i dag den 17. juni. Han har

Aktuelt17. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Sol over Gudhjem 2025: Danmarks gastronomiske folkefest bliver endnu større

Stjernekokke, dessertduel, pop-up gourmetrestaurant og masser af musik på havnefronten i Gudhjem. Om blot to dage bringer Sol over Gudhjem dansk gastronomi tæt på, så

Aktuelt12. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Videnskabsfolk fra alle kontinenter: Havet er ved et tippepunkt

En ny undersøgelse viser, at videnskabsfolk fra alle kontinenter siger, at havets sundhed og biodiversitet er ved et tippepunkt. Der er dog optimisme i forhold

Aktuelt12. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny restaurant i Carlsberg Byen sætter fisken og det frie valg i front

I går den 12. juni fik Carlsberg Byen et nyt gastronomisk pejlemærke, da Paula åbnede dørene til en restaurant, der hylder nordisk skånsomt fanget fisk og skaldyr,

Aktuelt05. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer

Aktuelt05. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  15-04-2025

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  03-04-2025

    Service og vedligeholdelse – overholder du loven? ›

    DENIOS ApS
  •  01-04-2025

    De 7 bedste praksisser: Bliv en mester i lækagesøgning ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  01-04-2025

    Inspirationskatalog: 44 siders tips til din menu ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  31-03-2025

    Hvordan opbevarer du din virksomheds litium-ion-batterier brandsikkert? ›

    DENIOS ApS
  •  20-03-2025

    VACTEST PRP 500 D: Optimer din produktion med denne vakuummåler fra Busch ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  18-03-2025

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  18-03-2025

    HANNOVER MESSE 2025: Banebrydende løsninger til brændselscelle- og brintteknologi fra Busch Group ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  17-03-2025

    Tak for den store opmærksomhed på Madværkstedet! ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  13-03-2025

    Get Rewarded with California Raisins – take a quick survey ›

    Sponsoreret indhold
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

  • Michelin 2025: Stjerneregn til Danmark

    17.06.2025

  • Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

    17.06.2025

  • Direktørskifte i Danish Crowns handelsselskab ESS-FOOD

    17.06.2025

  • Pioner for plantebaserede fødevarer fylder 75 år

    17.06.2025

  • Sol over Gudhjem 2025: Danmarks gastronomiske folkefest bliver endnu større

    17.06.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik