• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice11. 04. 2019 | Kasper Mundt-Nielsen

Aalborgenisk gourmetrestaurant tilbyder mad på sengen

Foodservice11. 04. 2019 By Kasper Mundt-Nielsen

Den aalborgensiske gourmetrestaurant Mortens Kro kunne for nyligt udvide deres spisekort og tilbyder nu også morgenmad på sengen. Det kan de, fordi de har udvidet med nye store suites ovenpå. Et tilbud skabt til overnattende krogæster i luksussegmentet og til Aalborg-virksomhedernes udenbysgæster.

Hvis en rigtig kro også tilbyder komfortabel overnatning og ly for natten, så er Restaurant Mortens Kro netop endelig blevet en rigtig ”kro”. Gourmetrestauranten har haft deres første bookninger på egne hotelværelser eller rettere “suites. I første omgang to store, lyse velmøblerede og -udstyrede luksuslejligheder. Placeret på etagerne over restauranten kan de nu bookes for et eller flere døgn ad gangen. Med mulighed for room service og for f.eks. Mortens Kro-morgenmad på de private spiseborde eller serveret på sengen. Nemt og lækkert for udenbysgæster oven på f.eks. en glad og smagfuld gourmetaften på kroen.
– Siden jeg var dreng og først legede kro og begyndte at servere mad for min familie, har jeg drømt om denne mulighed. Og nu er tiden rigtig, fortæller restauratør Morten Nielsen.
– I Sydeuropa er suites-konceptet velkendt i form af boutique-hoteller med hele lejligheder, hvor man på en gang kan nyde fuld hotelservice men også være mere sig selv, med alt hvad et komfortabelt hjem tilbyder. Men her i Aalborg har vi hidtil ikke kunnet tilbyde noget lignende. Vi synes, imidlertid at det ligger naturligt for en restaurant med Mortens Kros publikumsprofil, uddyber Morten Nielsen. Han tilføjer, at han sammen med sin kæreste selv holder af den type ophold, når de er på ferie.

Bestiller flere hundrede værelser årligt
Og det er netop Morten Nielsens kæreste, Karina Møller, der kommer til at stå med ansvaret for minihoteldriften. Hun er oprindeligt hoteluddannet og arbejder i forvejen med den økonomiske og administrative del af restauranten:
– Bare det seneste år har vi for vores spisende gæster booket flere hundrede gode hotelværelser i byen. Flere og flere af den type af vores gæster, som vi kunne kalde luksus-segmentet, har de seneste år efterlyst noget ekstraordinært. Herunder ind i mellem muligheden for private dining eller bare at kunne drøne direkte op i dynerne efter en god aften i restauranten. Så nu tager vi udfordringen op, fortæller Karina Møller. Hun har i samarbejde med både lokale og internationale leverandører været i gang med at finjustere alle detaljer fra møbler og helt ned til suiternes morgenkåber med vævet logo.
– Ligesom et besøg på Mortens Kro handler om at få en bid af Nordjylland i et internationalt miljø, så har det også været vigtigt for os i udvælgelsen af møbler og interiør at tage udgangspunkt i noget lokalt med et internationalt præg, siger hotelchef Karina Møller.

Det særlige består bl.a. i, at de to nyrenoverede lejligheder udover placeringen med udsigtsaltaner midt i Aalborg med kig mod bl.a. Aalborgtårnet er blevet udstyret med lækre kvalitetssenge fra Wonderland, alt i tv, stereo og wifi, safebox, kraftigt udvidet minibar og moderne kvalitetsmøbler fra den lokale samarbejdspartner SACK It. Det hele korresponderer med den lounge-stil, der kendes fra Mortens Kro. Og med original kunst af Anne Charlotte Tiedemann på væggene osv. Badeanstalten har leveret wellness-produkterne og de lofthængte biopejse kommer fra Le Feu. Og så rummer de to suites med størrelser på henholdsvis 86 og 124 kvadratmeter også ekstraordinære muligheder – også for at holde private dining for overnattende gæster med servering direkte fra Mortens Kro-køkkenet både til frokost og aften. Der er plads til op til fire overnattende i hver suite.
– Vi fornemmer også, at flere af Aalborg-virksomhederne, som vi løbende samarbejder med, ønsker noget i denne stil, som de indimellem kan leje på f.eks. ugebasis til deres gæstende forretningsforbindelser og konsulenter. Udvikler Mortens Kro & Suites sig til den forventede succes er det ikke utænkeligt, at vi vil etablere flere af den slags suites, tilføjer Morten fortrøstningsfuldt.

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

Brød og kagerMarkedsføring05. 06. 2025

Sarah Harris tiltræder som ny Chief Marketing Officer hos Lagkagehuset. Hun kommer fra en stilling som Marketing Director hos Starbucks UK, og med indgående kendskab til digital marketing og ESG-strategi skal hun styrke bagerkædens kommercielle profil i ind- og udland. Sarah Harris har de

Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

Frugt og grøntMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rune-Christoffer Dragsdahl, der er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), er blevet valgt til forperson for den internationale

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

AktueltBrød og kager05. 06. 2025

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer deres valg? Tre omfattende undersøgelser tegner et billede af en generation, der gerne vil spise sundere, blive mætte og hygge sig over maden, men som

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

AktueltFødevareproduktionMejeri05. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det

Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

DrikkevarerFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby Foods lancering af Dagmar-serien tapper direkte ned i den tendens. Produkterne er skabt til den moderne forbruger, der træffer bevidste valg og efterspørger naturlige,

Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

Emballage03. 06. 2025

Nemco opfordrer virksomhederne til at søge rådgivning og medlemskab af en kollektiv ordning. Den 31. maj var der deadline for indberetning af emballagemængder til Dansk Producentansvar. Både fødevarevirksomheder og andre virksomheder med producentansvar for emballage skulle sikre, at deres

Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

FoodserviceForskning og uddannelseMiljø og sundhed03. 06. 2025

Danskernes madfærdigheder bliver dårligere og dårligere, og det får nu Danmarks største fødevarevirksomhed Arla til at slå alarm. Madfærdigheder er nemlig afgørende, når det kommer til danskernes sundhed, klimaet og det sociale samvær. 42 pct. af danske børn og unge siger, at de ikke kan koge

Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

AktueltFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed03. 06. 2025

For sjette år i træk sætter Landbrug & Fødevarer fokus på de offentlige køkkener, der gør en forskel. Med Køkkenprisen 2025 hyldes de madhåndværkere, der kombinerer faglighed, smag og bæredygtighed i hverdagen - og viser vejen for fremtidens offentlige måltider. Hver dag serveres mere end

Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

AktueltMesser og konferencer03. 06. 2025

15.-24. august bliver Københavns gader igen fyldt med langborde og leben, når årets Copenhagen Cooking løber af stablen. I år kan gæsterne glæde sig til 100 oplevelser på tværs af hele byen: Fra petanqueturneringer til pizzakonkurrence, en ny version af Smørrebrødets Dag og middag midt på Kongens

Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

Detailhandel og en grosKonfektureMejeriTop03. 06. 2025

De seneste år har danskerne oplevet prisstigninger på mange varer. Nye tal viser, at danskerne ændrer forbrug på nogle varer, mens andre må koste, hvad de koster. Prisen på chokolade har gennem de seneste år været på himmelflugt. Ifølge nye tal fra analysevirksomheden YouGov er kiloprisen for

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

  • DENIOS ApS

    Her er den oversete vej til et sundere arbejdsmiljø

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

    05.06.2025

  • Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

    05.06.2025

  • Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

    05.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    05.06.2025

  • Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

    05.06.2025

  • Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

    03.06.2025

  • Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

    03.06.2025

  • Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

    03.06.2025

  • Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

    03.06.2025

  • Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

    03.06.2025

  • Online dagligvarehandel løfter sløret for omkostningerne ved friskhedsgaranti

    27.05.2025

  • 150-årig familievirksomhed rykker til Aarhus: Oluf Brønnum & Co A/S åbner nyt domicil på Runetoften

    27.05.2025

  • Dansk vinproduktion træder ind i SMVdanmark

    27.05.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på kød

    27.05.2025

  • Premiere på Roskilde Festical: Ny øl brygget på juicerester og øko-boller

    27.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik