• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice11. 04. 2019 | Kasper Mundt-Nielsen

Aalborgenisk gourmetrestaurant tilbyder mad på sengen

Foodservice11. 04. 2019 By Kasper Mundt-Nielsen

Den aalborgensiske gourmetrestaurant Mortens Kro kunne for nyligt udvide deres spisekort og tilbyder nu også morgenmad på sengen. Det kan de, fordi de har udvidet med nye store suites ovenpå. Et tilbud skabt til overnattende krogæster i luksussegmentet og til Aalborg-virksomhedernes udenbysgæster.

Hvis en rigtig kro også tilbyder komfortabel overnatning og ly for natten, så er Restaurant Mortens Kro netop endelig blevet en rigtig ”kro”. Gourmetrestauranten har haft deres første bookninger på egne hotelværelser eller rettere “suites. I første omgang to store, lyse velmøblerede og -udstyrede luksuslejligheder. Placeret på etagerne over restauranten kan de nu bookes for et eller flere døgn ad gangen. Med mulighed for room service og for f.eks. Mortens Kro-morgenmad på de private spiseborde eller serveret på sengen. Nemt og lækkert for udenbysgæster oven på f.eks. en glad og smagfuld gourmetaften på kroen.
– Siden jeg var dreng og først legede kro og begyndte at servere mad for min familie, har jeg drømt om denne mulighed. Og nu er tiden rigtig, fortæller restauratør Morten Nielsen.
– I Sydeuropa er suites-konceptet velkendt i form af boutique-hoteller med hele lejligheder, hvor man på en gang kan nyde fuld hotelservice men også være mere sig selv, med alt hvad et komfortabelt hjem tilbyder. Men her i Aalborg har vi hidtil ikke kunnet tilbyde noget lignende. Vi synes, imidlertid at det ligger naturligt for en restaurant med Mortens Kros publikumsprofil, uddyber Morten Nielsen. Han tilføjer, at han sammen med sin kæreste selv holder af den type ophold, når de er på ferie.

Bestiller flere hundrede værelser årligt
Og det er netop Morten Nielsens kæreste, Karina Møller, der kommer til at stå med ansvaret for minihoteldriften. Hun er oprindeligt hoteluddannet og arbejder i forvejen med den økonomiske og administrative del af restauranten:
– Bare det seneste år har vi for vores spisende gæster booket flere hundrede gode hotelværelser i byen. Flere og flere af den type af vores gæster, som vi kunne kalde luksus-segmentet, har de seneste år efterlyst noget ekstraordinært. Herunder ind i mellem muligheden for private dining eller bare at kunne drøne direkte op i dynerne efter en god aften i restauranten. Så nu tager vi udfordringen op, fortæller Karina Møller. Hun har i samarbejde med både lokale og internationale leverandører været i gang med at finjustere alle detaljer fra møbler og helt ned til suiternes morgenkåber med vævet logo.
– Ligesom et besøg på Mortens Kro handler om at få en bid af Nordjylland i et internationalt miljø, så har det også været vigtigt for os i udvælgelsen af møbler og interiør at tage udgangspunkt i noget lokalt med et internationalt præg, siger hotelchef Karina Møller.

Det særlige består bl.a. i, at de to nyrenoverede lejligheder udover placeringen med udsigtsaltaner midt i Aalborg med kig mod bl.a. Aalborgtårnet er blevet udstyret med lækre kvalitetssenge fra Wonderland, alt i tv, stereo og wifi, safebox, kraftigt udvidet minibar og moderne kvalitetsmøbler fra den lokale samarbejdspartner SACK It. Det hele korresponderer med den lounge-stil, der kendes fra Mortens Kro. Og med original kunst af Anne Charlotte Tiedemann på væggene osv. Badeanstalten har leveret wellness-produkterne og de lofthængte biopejse kommer fra Le Feu. Og så rummer de to suites med størrelser på henholdsvis 86 og 124 kvadratmeter også ekstraordinære muligheder – også for at holde private dining for overnattende gæster med servering direkte fra Mortens Kro-køkkenet både til frokost og aften. Der er plads til op til fire overnattende i hver suite.
– Vi fornemmer også, at flere af Aalborg-virksomhederne, som vi løbende samarbejder med, ønsker noget i denne stil, som de indimellem kan leje på f.eks. ugebasis til deres gæstende forretningsforbindelser og konsulenter. Udvikler Mortens Kro & Suites sig til den forventede succes er det ikke utænkeligt, at vi vil etablere flere af den slags suites, tilføjer Morten fortrøstningsfuldt.

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Charcuteri kan også være grønt

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret med plantebaseret charcuteri. Det har givet både spændende resultater og masser af udfordringer. Hvad laver en slagter egentlig? Er det noget

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Messer og konferencer26. 06. 2025

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor besluttet at indgå en partnerskabsaftale med Madens Folkemøde og støtte eventet økonomisk de næste tre

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede ham i2019 og 2022, får du man en ny og eksklusiv chance for at sætte tænderne i hansverdensberømte Fried Onion Burger – direkte fra

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at bruge formandskabet aktivt til at fremme en grøn omstilling af landbruget på europæisk plan. Økologisk

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med konkrete anbefalinger til, hvordan økologisk produktion og forbrug i EU kan vokse til 25 procent i 2030 og dermed bidrage til omstillingen af den fremtidige

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får os også til at smide mere mad ud. Madspild er et enormt globalt problem – både økonomisk og klimamæssigt. FN estimerer, at en tredjedel af al mad går til

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han hæve trofæet som vinder af Danmarks største kokkekonkurrence kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Det blev Allan Schultz, som med teknisk

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til at hædre de offentlige køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går op i en højere enhed. For sjette år i træk uddeles

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere på AAU har længe arbejdet på at trække de rene proteinstrenge ud af græsset, og nu er det lykkes at fjerne både smag og farve

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    NYHED: Her er fremtidens opbevaring af farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    MRPC modtager “Innovation in Vacuum Busch Award”

  • DENIOS ApS

    Hvilket batteriskab er det rigtige for dig?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions præsenterer den intelligente TYR PLUS kapselblæser

  • DENIOS ApS

    Dette er, hvad der sker, når batterier bryder i brand

  • Spirax Sarco Danmark

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger

  • DENIOS ApS

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

  • DENIOS ApS

    Så er det sidste chance

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik