• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMarkedsføringTop26. 02. 2018 | Kasper Mundt-Nielsen

Gourmet-burgerkæde skifter betalingsplatform

FoodserviceMarkedsføringTop26. 02. 2018 By Kasper Mundt-Nielsen

Det nye kassesystem kan skræddersyes og håndtere både betalingskort, kontanter, MobilePay og ApplePay, lyder det fra en af Københavns første restauranter med gourmetburgere på menukortet, der skifter sin eksisterende betalingsplatform.

Digitale betalingsløsninger stiller krav til små som store virksomheder, og nu sender de danske iværksættere GoAppified verdens første all-in-one kassesystem, der kan håndtere både betalingskort, kontanter, MobilePay og ApplePay, på gaden. Det nye E500-kassesystem kan opsættes med forskellige profiler, alt efter ønske og brugssituation, så uanset om du driver en lille café eller stor kantine med flere hundrede gæster dagligt, lover firmaet, at der er noget for lige netop dit setup. Kassesystemets hardware er opbygget med både kasseenhed, printer og betalingsterminal i en og samme enhed.
– Der er mange, som tidligere har forsøgt at udvikle en lignende løsning, men det er endnu ikke lykkedes at samle alle tre funktioner i én samlet enhed, og som samtidig accepterer digitale betalinger gennem for eksempel MobilePay, forklarer CEO Søren Jensen fra GoAppified om den nye enhed.

GoAppified er en innovativ virksomhed, der har fokus på at optimere vores forretningsgange, og vi får deres nyeste teknologi ’Pay-at-Table’. Det betyder, at tjeneren blot indtaster bordnummeret, han står ved på betalingsterminalen, og derefter får alle regninger vist. Dette er med til at reducere menneskelige fejl drastisk, hvilket er en stor gevinst for både os og vores gæster, forklarer Kristian Nørregaard fra Halifax Burgers

Burgerrestaurant er blandt de første store kunder
Fra april 2018 vil man som kunde i en af Halifax Burgers ni restauranter kunne betale ved nye betalingsterminaler fra GoAppified, og inden året er omme, vil alle gamle terminaler være udskiftet, og de nye betalingsløsninger implementeret.
GoAppified skal levere mere end 50 betalingsterminaler, der skal håndtere den samlede omsætning hos Halifax Burgers.
– Vi kan se en udvikling, hvor vi på Halifax har brug for at imødekomme vores gæsters ønske om at kunne benytte både kreditkort og mobilbetalinger på samme betalingsterminal. Derfor var det naturligt for os at vælge GoAppified, der tilbyder kortbetaling med Dankort, kreditkort samt mobilbetaling med MobilePay og Apple Pay integreret i betalingsterminalen, fortæller Kristian Nørregaard fra Halifax Burgers.
– Derudover bruger vores personale i dag for meget tid på at afstemme, indtaste og registrere betalinger på rigtigt mange terminaler. Vi vil meget hellere, at de bruger al den gode energi på at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Det bliver muligt med GoAppified, da transaktioner automatisk bliver registeret i vores POS-system og sendt videre til e-conomic, tilføjer Kristian Nørregaard.

Nem betaling
Til restaurationsbranchen har virksomheden fra starten indbygget understøttelse af borde og parkerede ordrer, som giver mulighed for, at man – uden ekstra omkostninger – kan indtaste en bordregning, og hvis man har en større restaurant, hvor man tager imod betaling ved bordet, kan man med fordel anskaffe sig GoAppifieds håndholdte terminal S920, som arbejder sammen med kassesystemet. S920 sikrer en brugervenlig betaling, hvor man blot indtaster bordnummeret i terminalen, som så henter regningen frem, og man kan derfor tage imod betalingen direkte ved bordet både med kort og digitale betalingsløsninger, såsom MobilePay. Betalingen sikres direkte ved bordet og alle systemer, igennem hele kasseløsningens økosystem, opdateres med det samme. Selvom E500-kassesystemet er et integreret system, kan man sagtens koble flere produkter på, såsom køkken- og barprintere, som styres via et backend-system. De kan derfor printe lige netop de varer eller produktgrupper, du ønsker, så hvis du for eksempel har en bar, som skal modtage drikkevarer, og et køkken, som skal modtage madbestillinger, opsættes det blot således.

Tilpas systemet efter dine behov
Interfacet på kassesystemet er udarbejdet efter restaurationsbranchens ønsker, og du har mulighed for at tilpasse store dele af det – og det kan gøres via deres backend-system. Det betyder, at hvis du driver en kæde af restauranter, kan du fra en central placering tilpasse dine ændringer, som så vil opdatere hele kasselinjen, uanset om kassesystemet befinder sig i samme lokale eller på den anden side af jorden. Backend-systemet er også der, hvor du kan overvåge din omsætning og skabe dig et hurtigt overblik over dine bedst sælgende varer. Et indbygget lagersystem sørger også for at give dig et hurtigt overblik over dine varer og hjælper til at sikre bestillinger fra dine leverandører.
– Vi har ligeledes et spændende samarbejde med e-conomic, som giver restauranten en super let og overskuelig integration, hvor dagens omsætning og betaling automatisk kan bogføres i e-conomic, så restauratøren kan bruge mere tid på det, som er vigtigt, forklarer COO Michael Fog.

Skrevet i: Foodservice, Markedsføring, Top

Seneste nyt fra redaktionen

Techmedia får ny ejer

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Techmedia A/S, der blandt andet driver Fødevarekus og magasinet Food&Drink, er blevet købt af FrontMedia ApS, der dermed styrker positionen på markedet for fag- og branchemedier. Handelen er gennemført 6. oktober 2025, og begge selskaber fortsætter i deres nuværende

Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

Foodservice04. 11. 2025

Kokkene har talt: Wassim Hallal er kåret som Kokkenes Kok 2024 – en af de største hædersbevisninger i dansk gastronomi. Prisen gives til en kok, der med talent, generøsitet og faglig styrke har gjort en særlig forskel for branchen. Den prestigefyldte pris blev overrakt ved Fonden Dansk Gastronomis

Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

FoodserviceMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

På bare ti år er danske Too Good To Go blevet til et globalt eksempel på, hvordan teknologi, forretning og bæredygtighed kan trække i samme retning. Med over 130 millioner brugere og 500 millioner reddede måltider har virksomheden gjort kampen mod madspild til en hverdagsvane for brugere i over 20

Juleudgave af Food&Drink på gaden

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Julen sig nærmer, og det betyder, at nyeste nummer af Food&Drink sætter fokus på julen og alle dens glæder. Læs blandt andet om spændende jule-nyheder, men kom også med til Aalborg for at besøge byens første Michelin-restaurant. Udover at drage nordpå og se på julen har Food&Drink også

Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

FoodserviceFrugt og grøntMesser og konferencerMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Hvem laver landets bedste plantebaserede måltid to go? Det blev afgjort i weekenden, da

Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

Foodservice30. 10. 2025

World Culinary Awards har offentliggjort årets vinder af ”Denmark’s Best Hotel Restaurant”. Siden 2020 har World Culinary Awards kåret verdens bedste gastronomiske oplevelser, både internationale og nationalt.  I år har de nomineret blandt andet været Radissons Blue Elephant, Nimb Brasserie

En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

DrikkevarerMejeri30. 10. 2025

God kaffe er god medarbejderpleje. Flere virksomheder investerer i kaffemaskiner med friskmalet kaffe og frisk mælk for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Kaffe er nemlig ikke bare kaffe – det er en vigtig del af hverdagen, der kan gøre en forskel for både trivsel og tilknytning på

Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

AktueltDrikkevarer30. 10. 2025

Efter en todages konkurrence den 19. og 20. oktober blev danske Ketil Sauer kåret som vinder af den første udgave af Master of Port Scandinavia, og kunne tage den prestigefyldte Silver Goblet med hjem. Den danske sommelier imponerede juryen med sin dybe viden om portvin, sine sommelierfærdigheder og

Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

AktueltFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed30. 10. 2025

En ny publikation fra Tænketanken Frej peger på, hvordan regler og rammer kan ændres, så det bliver lettere for fødevaresektoren at fremme natur og biodiversitet. Over hele Danmark står lodsejere, landmænd og virksomheder klar til at skabe mere natur. Men alt for ofte bliver de bremset af

Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

Detailhandel og en grosFoodserviceTop30. 10. 2025

Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for sin rolle som restaurantchef. Den danske Spiseguide er en årlig guide, som siden 1978 har bedømt danske restauranter i forskellige

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Stor fødevaremesse med juletema kommer igen i år til Brande

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Techmedia får ny ejer

    04.11.2025

  • Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

    04.11.2025

  • Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

    04.11.2025

  • Juleudgave af Food&Drink på gaden

    04.11.2025

  • Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

    04.11.2025

  • Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

    30.10.2025

  • En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

    30.10.2025

  • Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

    30.10.2025

  • Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

    30.10.2025

  • Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

    30.10.2025

  • Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur

    27.10.2025

  • Fremtidens mad risikerer at blive ensformig

    27.10.2025

  • Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed

    27.10.2025

  • Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %

    27.10.2025

  • Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure

    27.10.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik