• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Top

Top04. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Dommerpanelet

Top30. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for

Top27. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure

Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles

Top23. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter

Fra kantiner til køkkenborde: Ny landsdækkende kampagne sætter fokus på, hvor nemt bælgfrugter kan blive en del af hverdagsmaden. Foto: Mathias Nyborg Aviser og kantiner

Top21. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat, der er blevet offentliggjort i dag. Ifølge

Top16. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Horesta: Rekrutteringspresset aftager – men forskelle mellem landsdele består

Andelen af forgæves rekrutteringer i hotel- og restaurationsbranchen er faldet markant siden sidste år, men de regionale forskelle er fortsat store, fremgår det fra Horesta

Top14. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

El Bulli-legende bag gigantisk bogværk

I hele 60 bind vil den legendariske kok Feran Adrià og hans team forsøge at formidle al viden om gastronomi og vin. Vi var med,

Top09. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer

En gammel opskrift på yoghurt lavet på myrer er blevet genskabt af forskere fra Københavns Universitet. I et studie viser de, hvordan myrer og de

Top07. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Rasmus Munk er stadig verdens bedste kok

Danske Rasmus Munk fra Alchemist i København blev i sidste uge hædret som “The Best Chef in the World” ved The Best Chef Awards 2025

Top02. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Bred alliance klar til et historisk løft af dansk frugt og grønt

Efter årtiers tilbagegang for dansk frugt og grønt lancerer 31 af fødevarebranchens mest centrale aktører nu anbefalinger til en samlet, fremadrettet plan. Den skal vende

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  15-03-2021

    Energi effektivitet Cheddar produktionen ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  12-03-2021

    Har I brug for en fleksibel og næsten vedligeholdelsesfri løsning? ›

    Alflow Scandinavia A/S
  •  11-03-2021

    Sådan bruger du værktøj – uden at slå farlige gnister ›

    DENIOS ApS
  •  09-03-2021

    Sådan undgår du metalpartikler i dit produkt! ›

    Alflow Scandinavia A/S
  •  09-03-2021

    Sådan kan du spare penge, når du fylder olie på ›

    DENIOS ApS
  •  04-03-2021

    Drømmer du om våd førstehjælp? ›

    DENIOS ApS
  •  03-03-2021

    ¡Tierra! India er landet! ›

    Merrild Lavazza Danmark ApS
  •  03-03-2021

    Forbedret effektivitet indenfor vakuumpakning ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  02-03-2021

    Er dine medier som Tom og Jerry? ›

    DENIOS ApS
  •  01-03-2021

    Ny direktør hos vakuumproducent ›

    Busch Vakuumteknik A/S
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Techmedia får ny ejer

    04.11.2025

  • Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

    04.11.2025

  • Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

    04.11.2025

  • Juleudgave af Food&Drink på gaden

    04.11.2025

  • Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

    04.11.2025

  • Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

    30.10.2025

  • En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

    30.10.2025

  • Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

    30.10.2025

  • Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

    30.10.2025

  • Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

    30.10.2025

  • Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur

    27.10.2025

  • Fremtidens mad risikerer at blive ensformig

    27.10.2025

  • Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed

    27.10.2025

  • Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %

    27.10.2025

  • Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure

    27.10.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik