Sådan kan du spare penge, når du fylder olie på

Ét enkelt trick, flere penge at hente

Kender du det med, at du var helt sikker på, du havde købt en flaske smøremiddel i går? Men alligevel byder skraldebøtten kun på en tom en af slagsen? Hvis du er lidt rundhåndet med de gyldne dråber, så er der knaster at hente. Men hvordan sikrer du dig nemt, at du kun bruger den nødvendige mængde?

 

Sådan sparer du dine dyre dråberTud til pÃ¥fyldningskande

Vi har også været der. Altså med hånden i de dyre dråbers skab (ikke barskabet…) og måttet erkende, at flasken nok nærmere hører til i skraldebøtten. Men her får du vores løsning. LubriFlex påfyldningskande sparer dig nemlig for spild, fejldoseringer og fylder kun den mængde olie på, som din maskine mangler. Men hvordan gør den så det, tænker du måske?

 

Ram hullet og brug den rigtige mængde

Hvis du synes, at det kan være svært at ramme hullet, så har vi løsningen. Du kan nemlig både skrue låget og tuden af LubriFlex – og fylde i kanden helt uden spild. Og nu hvor vi snakker om tuden, så får du både en kort og en lang med kanden. På den måde kan du både fodre de maskindele, der er svære at nå og dem helt tæt på. Men det er ikke det eneste. Har du en lille mistanke om, at det er din kollega, der er skyld i den forsvindende olie?

 

FALCON LubriFlex pÃ¥fyldningskandeDu får lige et lille ekstra tip

Prøver dine kollegaer at bilde dig ind, at det er deres olie, de har gang i? Så kan du nu spare detektivarbejdet. Påfyldningskanden kommer nemlig med 18 klistermærker i 9 farver til at skrive på. Det kan også være smart, hvis nogle medier helst skal blive i en afdeling af sikkerhedsmæssige årsager. Og udover de farvede mærkater får du også mærker med til at notere mængde og indhold i hht. GHS, så du ikke hælder olie ned til dine kemikalier.

 

Vil du fodre gulvet med mindre olie og pungen med flere penge?

Så finder du vores LubriFlex påfyldningskander til 2, 5 og 10 liter på vores hjemmeside.

FALCON LubriFlex påfyldningskande