Søndag d. 17/11 fylder Tivoli Food Hall to år, og det bliver fejret med strandstemning, seafood og sommerfriske cocktails. Fredag åbner der nemlig et helt nyt koncept i Tivoli Food Hall, som sørger for feriestemning hele året. Det nye madstade La Playa har seafood, shakes og sommercocktails på menuen. Erfarne kræfter står bag konceptet, som kun findes i Tivoli Food Hall.
Vinden rusker udenfor, men indenfor i Tivoli Food Hall er der for alvor skruet op for varmen, når det nye koncept La Playa i dag åbner med beach food og strandstemning. Bag La Playa står Niels H. Peterslund. Niels kender allerede Tivoli Food Hall godt, da han også står bag ramen- og bao-konceptet Kung Fu, der har været med i Tivoli Food Hall fra begyndelsen. La Playa er et helt nyt koncept, som kun findes i Tivoli Food Hall, der med udsigt til Tivoli, den centrale placering og store udbud af mad blevet et sted, hvor man mødes og hygger sig – både dag og aften.
Sjovt sted der stikker ud og vækker sommerminder
Stilen er uformel med farvet træ, kulørte lamper og frugt på disken. Det er ikke utænkeligt, at der sniger sig et surfboard ind i Tivoli Food Hall for at understrege strandstemningen, og Niels og resten af teamet bag La Playa er ivrige surfere. Selve designet i La Playa-boden står Anders Faarborg fra designfirmaet A.T.M (All That Matters) bag.
Inspirationen til La Playa fik Niels i sommers på Luftkastellet, som han er medejer af. Her var der forskellige food trucks med sydamerikansk mad, og det satte ideen i gang med at skabe en ferieoase med sydamerikansk strandmad inde i Tivoli Food Hall.
– Jeg glæder mig til at tilføre Tivoli Food Hall sommerstemning og et helt nyt, unikt koncept. Gæsterne kan forvente lækker sydamerikansk seafood, shakes og cocktails, som vækker ferieminder. Med La Playa har jeg ønsket at skabe et sjovt og farverigt sted, som gæsterne straks lægger mærke til, siger Niels H. Peterslund.
Fisk, fritter og fruity drinks på menuen
La Playa er som en sydamerikansk strandbar, hvor der bliver langet Beach Food over disken. Fx ceviche bowl med hvid fisk, tun, laks, rejer, gul chili, lime med mere og fisk og fritter, hvor fritterne kan være baseret på både kartofler, madbananer og søde kartofler. Selv dippen har fået et skud sommerstemning med fx mango og røget chipotle-chili. Til den hurtige sult er der crispy rejer og spicy chicken, og der er frokostsandwich med spicy fried chicken, grilled steak, seafood eller vegetar.
Den friskpressede, farvestrålende juice har navne som Latin Lover og Shark Attack, og der er mango-, pina colada- og banana split-shakes, sommer-cocktails som Mojito, Pina Colada, Beach Punch og colombiansk kaffe til at skylle strandmaden ned med.
Tivoli Food Halls fødselsdag markeres desuden med et smagekort, hvor man kan få lejlighed til at smage på samtlige stadeholderes mad fra hele verden. Desuden vil der i dag d. 15. november og de næste to dage frem være fredags-dj’s til at sørge for lidt ekstra underholdning.