Efter flere måneders intenst byggeri åbner fødevaregrossisten Dagrofa S-Engros nu sin nye, kæmpebutik i Holstebro. Med 2.000 m2 spritnyt, energivenligt engrosmarked får professionelle køkkener i og omkring Holstebro optimale muligheder for at handle kvalitetsfødevarer og ferskvarer til faste lave afhentningspriser.
Dagrofa S-Engros, en af Danmarks fødevarekæder for professionelle køkkener, åbner torsdag officielt sit nye engrosmarked i Holstebro. Det sker efter et storstilet byggeprojekt, som på rekordtid har skabt den nye flotte cash & carry butik på Niels Peter Thomsens Vej 9. Den 1. december fra morgenstunden står butikschef Peter Kragballe og medarbejderne i Holstebros nye fødevaremekka for professionelle køkkener klar til at byde indenfor.
Dagrofa S-Engros har med åbningen i Holstebro 29 cash & carry butikker i Danmark. Her finder professionelle køkkener som caféer, restauranter og mindre hoteller en lokalforankret og kvalitetsbevidst fødevaregrossist med varer til lave afhentningspriser.
– Dagrofa S-Engros er i en stærk udvikling, hvor vi vokser forretningen samtidig med, at vi ombygger og udvider det landsdækkende butiksnet. Det er butikken i Holstebro bare et af flere aktuelle eksempler på. Butikken viser tydeligt, hvad de professionelle kunder vil opleve, når de fremover træder ind i en Dagrofa S-Engros-butik. Vi kan stort set alt på ferskvaresiden og har et kæmpe køle- og frostsortiment samt en decideret afdeling til catering og fastfood, siger Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark og tilføjer:
– Med åbningen i Holstebro styrker vi vores position i denne del af landet, hvor de professionelle kunder før skulle til enten Herning eller Viborg for at handle hos Dagrofa S-Engros. Dermed løfter vi servicen over for kunderne i Holstebro og Struer samtidig med, at vi får udfyldt et hul, vi havde i geografien.
Energi- og miljøvenlig
Butikken i Holstebro byder på hele 2.000 m2 butiksmiljø med nem og tørskoet adgang fra de overdækkede parkeringspladser lige ved døren. Herunder 300 m2 frostrum, 150 m2 kølet areal til mejeri, ost og kød samt 100 m2 kølet grønttorv. I de nedkølede områder finder kunderne bl.a. dansk kød fra Himmerland Kød, nye typer af salater og grøntvarer samt økologi og specialvarer fra bl.a. HKI OST.
– Vi lægger fra land med et virkeligt højt ambitionsniveau her i Holstebro. Kunderne kan og skal forvente den bedste kundeservice og indkøbsoplevelse, når de handler hos Dagrofa S-Engros. Mit mål er, at hele teamet omkring butikken får skabt en dynamisk og imødekommende butik, hvor også leverandørerne er aktivt med og møder kunderne til en professionel dialog og præsentation af deres gode produkter, siger Peter Kragballe, butikschef i Dagrofa S-Engros Holstebro.
Holstebros nye Dagrofa S-Engros butik er bygget med størst muligt hensyn til miljøet. Både i ferskvareafdelingerne, frost og køleområderne og i det øvrige butiksmiljø er anvendt nyeste, grønne teknologier. For eksempel genvinding af varme fra køle- og frostrum til opvarmning af butikken, glaslåger til frostrummet, som gør det nemt at tilgå varerne og sænker energiforbruget og LED-belysning i hele butikken.
Fakta:
Dagrofa S-Engros er en førende fødevaregrossist med 29 fysiske butikker, hvor professionelle kunder, som selv forarbejder eller videresælger fødevarer, køber og afhenter deres varer. Dagrofa S-Engros betjener over 30.000 kunder og har en central rolle i f.eks. caféer, mindre hoteller og restauranters hverdag som lokalforankret og kvalitetsbevidst fødevaregrossist med lave priser. Dagrofa S-Engros er ejet af FoodService Danmark, en af landets førende leverandører af fødevarer til restauranter, hoteller, caféer, kantiner og storkøkkener. Årligt omsætter selskabet for mere end 4,5 mia. kroner.