• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Detailhandel og en grosFoodservice29. 11. 2016 | Klaus Hansen

Stor fødevare-grossist åbner i Holstebro

Detailhandel og en grosFoodservice29. 11. 2016 By Klaus Hansen

Efter flere måneders intenst byggeri åbner fødevaregrossisten Dagrofa S-Engros nu sin nye, kæmpebutik i Holstebro. Med 2.000 m2 spritnyt, energivenligt engrosmarked får professionelle køkkener i og omkring Holstebro optimale muligheder for at handle kvalitetsfødevarer og ferskvarer til faste lave afhentningspriser.
Dagrofa S-Engros, en af Danmarks fødevarekæder for professionelle køkkener, åbner torsdag officielt sit nye engrosmarked i Holstebro. Det sker efter et storstilet byggeprojekt, som på rekordtid har skabt den nye flotte cash & carry butik på Niels Peter Thomsens Vej 9. Den 1. december fra morgenstunden står butikschef Peter Kragballe og medarbejderne i Holstebros nye fødevaremekka for professionelle køkkener klar til at byde indenfor.
Dagrofa S-Engros har med åbningen i Holstebro 29 cash & carry butikker i Danmark. Her finder professionelle køkkener som caféer, restauranter og mindre hoteller en lokalforankret og kvalitetsbevidst fødevaregrossist med varer til lave afhentningspriser.
– Dagrofa S-Engros er i en stærk udvikling, hvor vi vokser forretningen samtidig med, at vi ombygger og udvider det landsdækkende butiksnet. Det er butikken i Holstebro bare et af flere aktuelle eksempler på. Butikken viser tydeligt, hvad de professionelle kunder vil opleve, når de fremover træder ind i en Dagrofa S-Engros-butik. Vi kan stort set alt på ferskvaresiden og har et kæmpe køle- og frostsortiment samt en decideret afdeling til catering og fastfood, siger Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark og tilføjer:
– Med åbningen i Holstebro styrker vi vores position i denne del af landet, hvor de professionelle kunder før skulle til enten Herning eller Viborg for at handle hos Dagrofa S-Engros. Dermed løfter vi servicen over for kunderne i Holstebro og Struer samtidig med, at vi får udfyldt et hul, vi havde i geografien.

Energi- og miljøvenlig
Butikken i Holstebro byder på hele 2.000 m2 butiksmiljø med nem og tørskoet adgang fra de overdækkede parkeringspladser lige ved døren. Herunder 300 m2 frostrum, 150 m2 kølet areal til mejeri, ost og kød samt 100 m2 kølet grønttorv. I de nedkølede områder finder kunderne bl.a. dansk kød fra Himmerland Kød, nye typer af salater og grøntvarer samt økologi og specialvarer fra bl.a. HKI OST.
– Vi lægger fra land med et virkeligt højt ambitionsniveau her i Holstebro. Kunderne kan og skal forvente den bedste kundeservice og indkøbsoplevelse, når de handler hos Dagrofa S-Engros. Mit mål er, at hele teamet omkring butikken får skabt en dynamisk og imødekommende butik, hvor også leverandørerne er aktivt med og møder kunderne til en professionel dialog og præsentation af deres gode produkter, siger Peter Kragballe, butikschef i Dagrofa S-Engros Holstebro.
Holstebros nye Dagrofa S-Engros butik er bygget med størst muligt hensyn til miljøet. Både i ferskvareafdelingerne, frost og køleområderne og i det øvrige butiksmiljø er anvendt nyeste, grønne teknologier. For eksempel genvinding af varme fra køle- og frostrum til opvarmning af butikken, glaslåger til frostrummet, som gør det nemt at tilgå varerne og sænker energiforbruget og LED-belysning i hele butikken.

Fakta:
Dagrofa S-Engros er en førende fødevaregrossist med 29 fysiske butikker, hvor professionelle kunder, som selv forarbejder eller videresælger fødevarer, køber og afhenter deres varer. Dagrofa S-Engros betjener over 30.000 kunder og har en central rolle i f.eks. caféer, mindre hoteller og restauranters hverdag som lokalforankret og kvalitetsbevidst fødevaregrossist med lave priser. Dagrofa S-Engros er ejet af FoodService Danmark, en af landets førende leverandører af fødevarer til restauranter, hoteller, caféer, kantiner og storkøkkener. Årligt omsætter selskabet for mere end 4,5 mia. kroner.

Skrevet i: Detailhandel og en gros, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Medaljeregn til Slagter Lampe

FødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMesser og konferencer15. 05. 2025

Det blev til hele 22 medaljer - 21 af guld og sølv - da Slagter Lampe deltog med deres produkter ved fagkonkurrencen på IFA-messen i Frankfurt. Kvaliteten er i fokus i det sønderjyske, familiedrevet pølsemageri i Hammelev, og produkterne testes løbende i fagkonkurrencer i ind- og udland. I en

Ukraine og Danmark udbygger samarbejdsaftale på landbrugsområdet

FødevareproduktionLandbrugPolitik og eksport15. 05. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) og den ukrainske landbrugsminister Vitalii Koval har på et møde i København underskrevet en aftale, der skal udbygge det samarbejde, som landene etablerede i 2023. Aftalen styrker det gode forhold mellem Danmark og Ukraine og samarbejdet om landbrug, fiskeri og

Simon Mosegaard Fibiger bliver ny CEO for Orkla Danmark

AktueltFødevareproduktion15. 05. 2025

Orkla Danmark har ansat Simon Mosegaard Fibiger som ny administrerende direktør med tiltrædelse den 1. august 2025. Simon Mosegaard Fibiger kommer med solid ledelseserfaring og har arbejdet med nogle af de allerstørste FMCG-brands, senest som direktør for Carlsberg Tyskland. Tidligere har Simon

Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025

MejeriTop15. 05. 2025

Årets vindere af Mejeriforeningens Gourmetprisen er Syrnet fåremælksfløde fra Hårbølle Mejeri, Fyrtårnsost fra Thise Mejeri og Sølvræv fra Arla Unika samt Gammeldags kærnet smør med Læsø sydesalt og flødeis med pistacie begge fra Aabybro Mejeri. Vinderne blev fundet af en stærk dommertrio bestående

Det er blevet dyrere at spise varme hveder

AktueltBrød og kagerDetailhandel og en grosMejeriRåvarer og ingredienser15. 05. 2025

Selvom Store Bededag ikke længere er en helligdag, så ynder danskerne fortsat at spise varme hveder aftenen inden. Men med stigende fødevarepriser er denne tradition blevet dyrere at holde i hævd. En krydderbolle med smør er tradition for mange dagen inden Store Bededag. Men med stigende

Alternativ til amerikansk cola: Hallernes Smørrebrød lancerer BRØL Kola Kola

DrikkevarerFoodservice13. 05. 2025

I maj måned siger Hallernes Smørrebrød farvel til Coca Cola og byder i stedet velkommen til BRØL Kola Kola – en danskproduceret, økologisk og cirkulær cola, som matcher både smag og værdier bag Hallernes Smørrebrød. BRØL Kola Kola er brygget lokalt på genanvendte kaffekirsebær, der er et biprodukt

Mejeriprisen 2025: Nu med nyt koncept og forbrugerperspektiv

Detailhandel og en grosMejeri13. 05. 2025

I 2025 relanceres Mejeriprisen med et nyt og styrket koncept. For første gang bliver prisen landsdækkende - og det er nu hele butikskædens mejeriafdeling, der vurderes og kan vinde – ikke blot én enkelt butik. Samtidig får forbrugerne en større stemme i bedømmelsen. Landbrug & Fødevarer

Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde

AktueltFoodserviceFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed13. 05. 2025

Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM er blevet kåret som vinder af Mavens Hule 2025 – en innovationskonkurrence for grønne fødevareiværksættere, arrangeret af Compass Group og Dagrofa Foodservice. Sejren åbner døren til et skræddersyet udviklingsforløb og muligheden for at få produktet ud og leve

Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener 

AktueltFoodserviceFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræLandbrug13. 05. 2025

Hvordan taler vi om kvæg, bæredygtighed og ernæring på en måde, der giver mening både for dem, der passer dyrene, og dem, der laver maden til tusindvis af danskere hver dag? Det spørgsmål undersøger en ny webinar-serie for madprofessionelle.   Oksekød og mejeri står ofte for

Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

EmballageFoodserviceFødevaresikkerhedMiljø og sundhedTop13. 05. 2025

Paptallerkener, pizzabakker og bagepapir købt i udlandet er ofte produceret med PFAS, som kan være sundhedsskadeligt. I Danmark har forhandlerne stort set fjernet problemet med PFAS i fødevarekontaktmaterialer, viser Fødevarestyrelsens kontrol. PFAS kan bruges til at gøre pap og papir fedt- og

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer den nye HiCube Neo RGA

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

  • DENIOS ApS

    Service og vedligeholdelse – overholder du loven?

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Medaljeregn til Slagter Lampe

    15.05.2025

  • Ukraine og Danmark udbygger samarbejdsaftale på landbrugsområdet

    15.05.2025

  • Simon Mosegaard Fibiger bliver ny CEO for Orkla Danmark

    15.05.2025

  • Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025

    15.05.2025

  • Det er blevet dyrere at spise varme hveder

    15.05.2025

  • Alternativ til amerikansk cola: Hallernes Smørrebrød lancerer BRØL Kola Kola

    13.05.2025

  • Mejeriprisen 2025: Nu med nyt koncept og forbrugerperspektiv

    13.05.2025

  • Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde

    13.05.2025

  • Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener 

    13.05.2025

  • Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

    13.05.2025

  • Ny institutdirektør på DTU Aqua

    08.05.2025

  • Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

    08.05.2025

  • Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

    08.05.2025

  • Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

    08.05.2025

  • Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

    08.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik