• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMarkedsføringTop26. 02. 2018 | Kasper Mundt-Nielsen

Gourmet-burgerkæde skifter betalingsplatform

FoodserviceMarkedsføringTop26. 02. 2018 By Kasper Mundt-Nielsen

Det nye kassesystem kan skræddersyes og håndtere både betalingskort, kontanter, MobilePay og ApplePay, lyder det fra en af Københavns første restauranter med gourmetburgere på menukortet, der skifter sin eksisterende betalingsplatform.

Digitale betalingsløsninger stiller krav til små som store virksomheder, og nu sender de danske iværksættere GoAppified verdens første all-in-one kassesystem, der kan håndtere både betalingskort, kontanter, MobilePay og ApplePay, på gaden. Det nye E500-kassesystem kan opsættes med forskellige profiler, alt efter ønske og brugssituation, så uanset om du driver en lille café eller stor kantine med flere hundrede gæster dagligt, lover firmaet, at der er noget for lige netop dit setup. Kassesystemets hardware er opbygget med både kasseenhed, printer og betalingsterminal i en og samme enhed.
– Der er mange, som tidligere har forsøgt at udvikle en lignende løsning, men det er endnu ikke lykkedes at samle alle tre funktioner i én samlet enhed, og som samtidig accepterer digitale betalinger gennem for eksempel MobilePay, forklarer CEO Søren Jensen fra GoAppified om den nye enhed.

GoAppified er en innovativ virksomhed, der har fokus på at optimere vores forretningsgange, og vi får deres nyeste teknologi ’Pay-at-Table’. Det betyder, at tjeneren blot indtaster bordnummeret, han står ved på betalingsterminalen, og derefter får alle regninger vist. Dette er med til at reducere menneskelige fejl drastisk, hvilket er en stor gevinst for både os og vores gæster, forklarer Kristian Nørregaard fra Halifax Burgers

Burgerrestaurant er blandt de første store kunder
Fra april 2018 vil man som kunde i en af Halifax Burgers ni restauranter kunne betale ved nye betalingsterminaler fra GoAppified, og inden året er omme, vil alle gamle terminaler være udskiftet, og de nye betalingsløsninger implementeret.
GoAppified skal levere mere end 50 betalingsterminaler, der skal håndtere den samlede omsætning hos Halifax Burgers.
– Vi kan se en udvikling, hvor vi på Halifax har brug for at imødekomme vores gæsters ønske om at kunne benytte både kreditkort og mobilbetalinger på samme betalingsterminal. Derfor var det naturligt for os at vælge GoAppified, der tilbyder kortbetaling med Dankort, kreditkort samt mobilbetaling med MobilePay og Apple Pay integreret i betalingsterminalen, fortæller Kristian Nørregaard fra Halifax Burgers.
– Derudover bruger vores personale i dag for meget tid på at afstemme, indtaste og registrere betalinger på rigtigt mange terminaler. Vi vil meget hellere, at de bruger al den gode energi på at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Det bliver muligt med GoAppified, da transaktioner automatisk bliver registeret i vores POS-system og sendt videre til e-conomic, tilføjer Kristian Nørregaard.

Nem betaling
Til restaurationsbranchen har virksomheden fra starten indbygget understøttelse af borde og parkerede ordrer, som giver mulighed for, at man – uden ekstra omkostninger – kan indtaste en bordregning, og hvis man har en større restaurant, hvor man tager imod betaling ved bordet, kan man med fordel anskaffe sig GoAppifieds håndholdte terminal S920, som arbejder sammen med kassesystemet. S920 sikrer en brugervenlig betaling, hvor man blot indtaster bordnummeret i terminalen, som så henter regningen frem, og man kan derfor tage imod betalingen direkte ved bordet både med kort og digitale betalingsløsninger, såsom MobilePay. Betalingen sikres direkte ved bordet og alle systemer, igennem hele kasseløsningens økosystem, opdateres med det samme. Selvom E500-kassesystemet er et integreret system, kan man sagtens koble flere produkter på, såsom køkken- og barprintere, som styres via et backend-system. De kan derfor printe lige netop de varer eller produktgrupper, du ønsker, så hvis du for eksempel har en bar, som skal modtage drikkevarer, og et køkken, som skal modtage madbestillinger, opsættes det blot således.

Tilpas systemet efter dine behov
Interfacet på kassesystemet er udarbejdet efter restaurationsbranchens ønsker, og du har mulighed for at tilpasse store dele af det – og det kan gøres via deres backend-system. Det betyder, at hvis du driver en kæde af restauranter, kan du fra en central placering tilpasse dine ændringer, som så vil opdatere hele kasselinjen, uanset om kassesystemet befinder sig i samme lokale eller på den anden side af jorden. Backend-systemet er også der, hvor du kan overvåge din omsætning og skabe dig et hurtigt overblik over dine bedst sælgende varer. Et indbygget lagersystem sørger også for at give dig et hurtigt overblik over dine varer og hjælper til at sikre bestillinger fra dine leverandører.
– Vi har ligeledes et spændende samarbejde med e-conomic, som giver restauranten en super let og overskuelig integration, hvor dagens omsætning og betaling automatisk kan bogføres i e-conomic, så restauratøren kan bruge mere tid på det, som er vigtigt, forklarer COO Michael Fog.

Skrevet i: Foodservice, Markedsføring, Top

Seneste nyt fra redaktionen

Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

Messer og konferencer11. 12. 2025

Kød, klima og grøn kost er alt sammen på tallerkenen, når Foodexpo samler fødevarebranchen til tre horisontudvidende dage spækket med spændende oplevelsesuniverser og fremsynede events. Nordens største faglige mødested for alle, der lever for og arbejder med mad, finder sted i MCH Messecenter

Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

Mejeri11. 12. 2025

Der er masser af erfaring fra både Arla og resten af verden med i bagagen, når Henrik Jessen nu overtager ledelsen af Arla i Nr. Vium 350 medarbejdere hos Arla i Nr. Vium har nu fået vished om, hvem der fremover skal stå i spidsen for mejeriet. Det bliver 60-årige Henrik Jessen, der i

Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

AktueltFoodservice11. 12. 2025

2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000 gæster og passerer en vigtig milepæl: ti restauranter på det danske marked. Udviklingen afspejler både en stigende efterspørgsel og en solid

Rekord i antal julebryg

AktueltDrikkevarer11. 12. 2025

Aldrig før har der været så mange forskellige julebryg at vælge imellem som denne jul. Desuden er paletten af julebryg i 2025 den mest farverige. Danske øl-nydere kan glæde sig over, at de har rekordmange julebryg at vælge imellem i december 2025. Hele 219 forskellige julebryg står på

NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

KonfektureTop11. 12. 2025

Fra d. 10. december kan kunderne i alma madmarked smage på fremtidens fødevarer fra innovationscenteret Spora, grundlagt af kokken Rasmus Munk. Det første projekt, der bliver præsenteret, er chokoladealternativet NOTCH, udviklet af mask, et restprodukt fra ølbrygning. Rasmus Munk lancerede i

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og dens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere

Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Tang har længe været hyldet som en bæredygtig superingrediens – men dens “fiskede” smag er en barriere for mange vestlige forbrugere. Nu viser et nyt studie fra Københavns Universitet, at fermentering med mælkesyrebakterier kan være nøglen til at få tangen til at glide ned. Det kan være

Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

AktueltFødevareproduktionLandbrugMarkedsføringMesser og konferencerMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at eksporten af danske økologiske varer i 2024 steg til 3,6 milliarder kroner. Det er fjerde år i træk, at økoeksporten stiger. Dansk økologieksport steg i 2024 med fire procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der netop er offentliggjort. I

Fødevareminister Jacob Jensen

Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) har taget initiativ til at luge ud i regler, der spænder ben for donation af fødevarer. En ændret fortolkning af reglerne for donation af overskudsmad skal skabe bedre og mere enkle rammer for fødevarevirksomheder i Danmark og samtidig styrke kampen mod

Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

Detailhandel og en grosPolitik og eksportTop09. 12. 2025

Fødevarepriser er blevet et afgørende vælgertema, hvor næsten to ud af tre danskere svarer, at de stigende fødevarepriser i større eller mindre grad kan påvirke deres stemme ved næste folketingsvalg. Det viser en ny befolkningsundersøgelse foretaget af Norstat for De Samvirkende Købmænd

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Gemmer dit løfteudstyr på skjulte farer?

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik