• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMarkedsføringTop26. 02. 2018 | Kasper Mundt-Nielsen

Gourmet-burgerkæde skifter betalingsplatform

FoodserviceMarkedsføringTop26. 02. 2018 By Kasper Mundt-Nielsen

Det nye kassesystem kan skræddersyes og håndtere både betalingskort, kontanter, MobilePay og ApplePay, lyder det fra en af Københavns første restauranter med gourmetburgere på menukortet, der skifter sin eksisterende betalingsplatform.

Digitale betalingsløsninger stiller krav til små som store virksomheder, og nu sender de danske iværksættere GoAppified verdens første all-in-one kassesystem, der kan håndtere både betalingskort, kontanter, MobilePay og ApplePay, på gaden. Det nye E500-kassesystem kan opsættes med forskellige profiler, alt efter ønske og brugssituation, så uanset om du driver en lille café eller stor kantine med flere hundrede gæster dagligt, lover firmaet, at der er noget for lige netop dit setup. Kassesystemets hardware er opbygget med både kasseenhed, printer og betalingsterminal i en og samme enhed.
– Der er mange, som tidligere har forsøgt at udvikle en lignende løsning, men det er endnu ikke lykkedes at samle alle tre funktioner i én samlet enhed, og som samtidig accepterer digitale betalinger gennem for eksempel MobilePay, forklarer CEO Søren Jensen fra GoAppified om den nye enhed.

GoAppified er en innovativ virksomhed, der har fokus på at optimere vores forretningsgange, og vi får deres nyeste teknologi ’Pay-at-Table’. Det betyder, at tjeneren blot indtaster bordnummeret, han står ved på betalingsterminalen, og derefter får alle regninger vist. Dette er med til at reducere menneskelige fejl drastisk, hvilket er en stor gevinst for både os og vores gæster, forklarer Kristian Nørregaard fra Halifax Burgers

Burgerrestaurant er blandt de første store kunder
Fra april 2018 vil man som kunde i en af Halifax Burgers ni restauranter kunne betale ved nye betalingsterminaler fra GoAppified, og inden året er omme, vil alle gamle terminaler være udskiftet, og de nye betalingsløsninger implementeret.
GoAppified skal levere mere end 50 betalingsterminaler, der skal håndtere den samlede omsætning hos Halifax Burgers.
– Vi kan se en udvikling, hvor vi på Halifax har brug for at imødekomme vores gæsters ønske om at kunne benytte både kreditkort og mobilbetalinger på samme betalingsterminal. Derfor var det naturligt for os at vælge GoAppified, der tilbyder kortbetaling med Dankort, kreditkort samt mobilbetaling med MobilePay og Apple Pay integreret i betalingsterminalen, fortæller Kristian Nørregaard fra Halifax Burgers.
– Derudover bruger vores personale i dag for meget tid på at afstemme, indtaste og registrere betalinger på rigtigt mange terminaler. Vi vil meget hellere, at de bruger al den gode energi på at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Det bliver muligt med GoAppified, da transaktioner automatisk bliver registeret i vores POS-system og sendt videre til e-conomic, tilføjer Kristian Nørregaard.

Nem betaling
Til restaurationsbranchen har virksomheden fra starten indbygget understøttelse af borde og parkerede ordrer, som giver mulighed for, at man – uden ekstra omkostninger – kan indtaste en bordregning, og hvis man har en større restaurant, hvor man tager imod betaling ved bordet, kan man med fordel anskaffe sig GoAppifieds håndholdte terminal S920, som arbejder sammen med kassesystemet. S920 sikrer en brugervenlig betaling, hvor man blot indtaster bordnummeret i terminalen, som så henter regningen frem, og man kan derfor tage imod betalingen direkte ved bordet både med kort og digitale betalingsløsninger, såsom MobilePay. Betalingen sikres direkte ved bordet og alle systemer, igennem hele kasseløsningens økosystem, opdateres med det samme. Selvom E500-kassesystemet er et integreret system, kan man sagtens koble flere produkter på, såsom køkken- og barprintere, som styres via et backend-system. De kan derfor printe lige netop de varer eller produktgrupper, du ønsker, så hvis du for eksempel har en bar, som skal modtage drikkevarer, og et køkken, som skal modtage madbestillinger, opsættes det blot således.

Tilpas systemet efter dine behov
Interfacet på kassesystemet er udarbejdet efter restaurationsbranchens ønsker, og du har mulighed for at tilpasse store dele af det – og det kan gøres via deres backend-system. Det betyder, at hvis du driver en kæde af restauranter, kan du fra en central placering tilpasse dine ændringer, som så vil opdatere hele kasselinjen, uanset om kassesystemet befinder sig i samme lokale eller på den anden side af jorden. Backend-systemet er også der, hvor du kan overvåge din omsætning og skabe dig et hurtigt overblik over dine bedst sælgende varer. Et indbygget lagersystem sørger også for at give dig et hurtigt overblik over dine varer og hjælper til at sikre bestillinger fra dine leverandører.
– Vi har ligeledes et spændende samarbejde med e-conomic, som giver restauranten en super let og overskuelig integration, hvor dagens omsætning og betaling automatisk kan bogføres i e-conomic, så restauratøren kan bruge mere tid på det, som er vigtigt, forklarer COO Michael Fog.

Skrevet i: Foodservice, Markedsføring, Top

Seneste nyt fra redaktionen

Alternativ til amerikansk cola: Hallernes Smørrebrød lancerer BRØL Kola Kola

DrikkevarerFoodservice13. 05. 2025

I maj måned siger Hallernes Smørrebrød farvel til Coca Cola og byder i stedet velkommen til BRØL Kola Kola – en danskproduceret, økologisk og cirkulær cola, som matcher både smag og værdier bag Hallernes Smørrebrød. BRØL Kola Kola er brygget lokalt på genanvendte kaffekirsebær, der er et biprodukt

Mejeriprisen 2025: Nu med nyt koncept og forbrugerperspektiv

Detailhandel og en grosMejeri13. 05. 2025

I 2025 relanceres Mejeriprisen med et nyt og styrket koncept. For første gang bliver prisen landsdækkende - og det er nu hele butikskædens mejeriafdeling, der vurderes og kan vinde – ikke blot én enkelt butik. Samtidig får forbrugerne en større stemme i bedømmelsen. Landbrug & Fødevarer

Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde

AktueltFoodserviceFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed13. 05. 2025

Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM er blevet kåret som vinder af Mavens Hule 2025 – en innovationskonkurrence for grønne fødevareiværksættere, arrangeret af Compass Group og Dagrofa Foodservice. Sejren åbner døren til et skræddersyet udviklingsforløb og muligheden for at få produktet ud og leve

Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener 

AktueltFoodserviceFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræLandbrug13. 05. 2025

Hvordan taler vi om kvæg, bæredygtighed og ernæring på en måde, der giver mening både for dem, der passer dyrene, og dem, der laver maden til tusindvis af danskere hver dag? Det spørgsmål undersøger en ny webinar-serie for madprofessionelle.   Oksekød og mejeri står ofte for

Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

EmballageFoodserviceFødevaresikkerhedMiljø og sundhedTop13. 05. 2025

Paptallerkener, pizzabakker og bagepapir købt i udlandet er ofte produceret med PFAS, som kan være sundhedsskadeligt. I Danmark har forhandlerne stort set fjernet problemet med PFAS i fødevarekontaktmaterialer, viser Fødevarestyrelsens kontrol. PFAS kan bruges til at gøre pap og papir fedt- og

Ny institutdirektør på DTU Aqua

Forskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræ08. 05. 2025

Professor Anna Rindorf vil som ny leder af DTU Aqua bakke op om innovation på både instituttet og i samfundet: ”Vi skal vokse videre på trods af en usikker verden.” DTU har udpeget professor og sektionsleder Anna Rindorf til ny direktør for DTU Aqua med tiltrædelse den 1. juli. Hun har både

Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

DrikkevarerMiljø og sundhed08. 05. 2025

Rynkeby Foods A/S udvider sin produktportefølje under Valsølille-brandet ved at lancere Valsølille Vitamin Water – en vitaminvand uden brus og med 20 procent frugt. Med lanceringen af Valsølille Vitamin Water styrker Rynkeby Foods sin position på markedet for funktionelle drikkevarer og

Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

AktueltFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed08. 05. 2025

Det handler om at styrke landbrug, folkesundhed og fødevareindustri: Økologien er atter på dagsordenen hos fødevaregiganten Dragsbæk, der nu vil sende klart signal til landmænd, politikere og privatforbrugere om de mange fordele ved den danske raps. Efter en periode med stilstand er økologien

Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

AktueltFødevareproduktionØkologi og bæredygtighed08. 05. 2025

Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen mere effektivt og dermed nedbringe madspildet. Projektet er støttet og sat i gang af Industriens Fond,

Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

Brød og kagerDetailhandel og en grosFoodserviceTop08. 05. 2025

Lagkagehuset har underskrevet deres hidtil største samarbejdsaftale. Valget er faldet på fødevarekoncernen Dagrofa. Fremover skal Dagrofa Foodservice levere fødevarer til bagerkædens 108 danske butikker, og bagerkæden udbygger MENY-samarbejdet med yderligere 10 shop-in-shop-butikker og en fælles

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer den nye HiCube Neo RGA

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

  • DENIOS ApS

    Service og vedligeholdelse – overholder du loven?

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Alternativ til amerikansk cola: Hallernes Smørrebrød lancerer BRØL Kola Kola

    13.05.2025

  • Mejeriprisen 2025: Nu med nyt koncept og forbrugerperspektiv

    13.05.2025

  • Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde

    13.05.2025

  • Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener 

    13.05.2025

  • Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

    13.05.2025

  • Ny institutdirektør på DTU Aqua

    08.05.2025

  • Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

    08.05.2025

  • Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

    08.05.2025

  • Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

    08.05.2025

  • Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

    08.05.2025

  • Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år

    06.05.2025

  • Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere

    06.05.2025

  • Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse

    06.05.2025

  • Aflysning af Esrum Kloster Ølfestival

    06.05.2025

  • Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent

    06.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik