• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMesser og konferencerTop05. 12. 2024 | Mikkel Bækgaard

Rising Star 2025: Fremtidens gastronomiske stjerner er valgt

FoodserviceMesser og konferencerTop05. 12. 2024 By Mikkel Bækgaard

For femte år i træk hylder Danmarks største kokkekonkurrence – Sol over Gudhjem – fremtidens gastronomiske stjerner med talentkonkurrencen Rising Star. De fire finalister er nøje udvalgt og forbereder sig nu på en nervepirrende konkurrence, der vil sætte skub i deres karrierer og åbne døre til den gastronomiske verdenselite.

Bornholm sætter scenen for fremtidens gastronomi. Den 15. januar 2025 danner det idylliske Melstedgård nær Gudhjem således rammen om en intens kulinarisk dyst. Her skal fire af landets mest lovende unge kokke konkurrere om titlen som Rising Star 2025.Sol over Gudhjem har afholdt Danmarks største kokkekonkurrence de sidste 15 år og etableret sig som en afgørende platform for dansk gastronomi. Mikkel Marschall, tidligere Michelin-kok og stifter af Sol over Gudhjem, ser en særlig opgave og stort ansvar i at fremme den næste generation af kulinariske talenter:”Vi ønsker at anerkende og udvikle den kommende generation, som skal definere fremtiden for dansk gastronomi. Rising Star er lige så seriøs og ambitiøs som hovedkonkurrencen i juni. Vi tilbyder deltagerne de bedste råvarer og faciliteter for at skabe en arena, der inspirerer dem til at finpudse deres håndværk. Sammen kan vi løfte dansk gastronomi til nye højder – og som altid udfordre, hvad vi tror er muligt.”Årets finalisterDe fire finalister repræsenterer nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter, og flere har allerede erfaring fra kokkelandsholdet og anerkendte konkurrencer. Med deltagelse i Rising Star tager de et afgørende skridt i karrieren:

  • Cille Bunk Pedersen // Bistro BohemeKristoffer Madsen // MolskroenPeter Gyldenkærne // Svinkløv BadehotelAndreas Kéke Thorvaldsen // Fakkelgården 
  • Mystery Box og udfordrende råvarerFinalisterne skal imponere dommerne med to serveringer: en hovedret baseret på råvarer fra en Mystery Box, der afsløres på dagen, og en dessert med kendte og utraditionelle ingredienser. Desserten skal blandt andet indeholde kaffe, chokolade, rørsukker, kefirfløde, Bornholmske Ingrid ærter og caviar.Der gives bonuspoint for kreativt at inddrage elementer fra Bornholm – enten gennem ingredienser, teknikker eller en opsigtsvækkende historiefortælling.Vinderen belønnes med den prestigefyldte titel som Rising Star 2025, en måned bag rattet i en Audi Q6 e-tron, en inspirationstur til Italien sponsoreret af Lavazza samt en præmiecheck på 20.000 kroner.Dommerpanel med stor erfaringDe unge talenter bedømmes af et dommerpanel bestående af nogle af branchens mest prominente profiler:
  • Artur Kazaritski, Vinder af Sol over Gudhjem 2024Brian Mark Hansen, Søllerød Kro og Bocuse d’Or guldvinderDaniel Kruse, Det Røde Pakhus Jakob de Neergaard, Tidligere Søllerød Kro
  • Skrevet i: Foodservice, Messer og konferencer, Top

    Seneste nyt fra redaktionen

    Rekordstor opbakning til inspirationsmessen ’Madscenen – for professionelle’

    AktueltMesser og konferencer11. 09. 2025

    Onsdag den 10. september var fødevareleverandøren Dagrofa Foodservice værter for inspirationsmessen ’Madscenen – for professionelle’ i TAP1 i København. Der var i år rekordstor opbakning til arrangementet med over 160 udstillere og 1.700 deltagere. En stor del af den danske fødevarebranche

    Anuga Fine Food 2025 starter med rekorddeltagelse: Over 4.300 udstillere præsenterer premium-fødevarer

    Messer og konferencer11. 09. 2025

    Med omkring 4.300 udstillere og 135 fællesstande åbner Anuga Fine Food 2025 i Köln i sin hidtil største udgave. Fagmessen under Anuga-paraplyen viser, hvordan delikatesser, gourmetprodukter og basisfødevarer vinder global betydning. Fra Altunkaya Ins. Nak. Gida Tic. A.S. over Calvo

    Dagrofa reagerer på efterspørgsel: Mere end 40 nye varer i eget brand

    Detailhandel og en gros11. 09. 2025

    Dagrofa har stigende salg af kædernes egne mærker. Nu kan kunderne møde mere end 40 nye produkter i premium-mærket OMHU. Ost, pølser, laks, ris, pasta og pastasovs. Dagrofas premiumbrand OMHU har lige fået tilført mere end 40 nye varer, som er rettet mod forbrugere, der også kigger efter luksus

    Ostefest i København: Smag på 86 danske oste

    AktueltMejeriMesser og konferencer11. 09. 2025

    Lørdag den 20. september serverer ’Cheese Copenhagen’ et stort - og gratis - ostebord i TorvehallerneKBH: 86 danske oste fra store og små mejerier.  Er man interesseret i ost, bør man lægge vejen forbi det københavnske madmekka TorvehallerneKBH lørdag den 20. september. Fra kl. 11 til 16

    Aarhusiansk kaffefestival skaber arbejdspladser til personer med særlige udfordringer

    DrikkevarerMesser og konferencerTop11. 09. 2025

    Festivalen Kaffe & Sensorik, der vender tilbage til Aarhus i oktober, samarbejder med den socialøkonomiske virksomhed Social Craft om at skabe nye arbejdspladser til dém, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Når festivalen Kaffe & Sensorik indtager Aarhus Congress Center den

    Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

    Detailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed09. 09. 2025

    Fødevaregrosissten Dagrofa Foodservice og techvirksomheden FoodOp har forenet kræfterne i et nyt partnerskab, der skal gøre det nemmere drive et professionelt køkken. En digital assistent skal sikre, at der kommer mere fokus på madglæde og på kampen mod madspild i en travl hverdag. Dagrofa

    Bager fra Ørum skal kæmpe for Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning

    AktueltBrød og kagerForskning og uddannelse09. 09. 2025

    Line Munk Erikslev, der er bager hos KonditorBager i Ørum, deltager ved EuroSkills 2025 i Herning. Med masser af træning og lokal opbakning sætter hun barren højt og sigter efter øverste trin på podiet.  Den efterhånden rutinerede Skills-deltager og bager Line Munk Erikslev, som sidste år vandt

    DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

    LandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 09. 2025

    I de seneste to år har DLG Group arbejdet for at fremme det regenerative landbrug, og nu tager andelsselskabet endnu et skridt, når man samler 10 udvalgte landbrug i et pilotprojekt, der skal opsamle data og beregne effekterne på dyrkningsformen. ”Et er, at vi kan se og mærke med vores egne

    To nye profiler i Danish Crowns bestyrelse

    FødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ09. 09. 2025

    På et møde i sidste uge har Danish Crowns repræsentantskab godkendt, at Mogens Nørgaard Mogensen og Carsten Rasmussen træder ind i bestyrelsen for Danish Crown AmbA. På indstilling fra Nominerings- og Evalueringsudvalget har Danish Crowns repræsentantskab i sidste uge godkendt to ændringer i

    Nyt ambassadørkorps skal styrke Food Festivals fremtid

    AktueltMesser og konferencer09. 09. 2025

    Danmarks største madfestival ”Food Festival” stifter et nyt ambassadørkorps med målet om at konsolidere og styrke festivalens fremtid. Blandt ambassadørerne er blandt andre Aarhus’ borgmester Anders Winnerskjold, regionsrådsformand Anders Kühnau og næstformand i Salling Fondene Karin

    Tilmeld Nyhedsbrev

    Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

     
     
     
     
    Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

    /Nyheder

    • Busch Vakuumteknik A/S

      Busch Vacuum Solutions fremviser avancerede produkter fra Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions på LabDays

    • Dagrofa Foodservice A/S

      Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære

    • DENIOS ApS

      Ses vi på HI-messen?

    • DENIOS ApS

      Her er nøglen til at undgå kontakt med defekte lithium-ion-batterier

    • Busch Vakuumteknik A/S

      Guide: Hvornår skal du reparere vs. udskifte din vakuumpumpe?

    • DENIOS ApS

      NYHED: Brandsikkert opsamlingskar til opbevaring i sprinklerområder

    • Busch Vakuumteknik A/S

      Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer nyt globalt websted

    • DENIOS ApS

      Slut med at lede – få overblik over dine materialer 24/7

    • Busch Vakuumteknik A/S

      Mindre vedligeholdelse takket være avanceret vakuumgenerering fra Busch

    • Dagrofa Foodservice A/S

      Mere end 500 er allerede tilmeldt – skal du med?

    Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

    Seneste Nyheder

    • Rekordstor opbakning til inspirationsmessen ’Madscenen – for professionelle’

      11.09.2025

    • Anuga Fine Food 2025 starter med rekorddeltagelse: Over 4.300 udstillere præsenterer premium-fødevarer

      11.09.2025

    • Dagrofa reagerer på efterspørgsel: Mere end 40 nye varer i eget brand

      11.09.2025

    • Ostefest i København: Smag på 86 danske oste

      11.09.2025

    • Aarhusiansk kaffefestival skaber arbejdspladser til personer med særlige udfordringer

      11.09.2025

    • Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

      09.09.2025

    • Bager fra Ørum skal kæmpe for Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning

      09.09.2025

    • DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

      09.09.2025

    • To nye profiler i Danish Crowns bestyrelse

      09.09.2025

    • Nyt ambassadørkorps skal styrke Food Festivals fremtid

      09.09.2025

    • Toms Gruppen giver nyt liv til den ikoniske Guldæske

      04.09.2025

    • Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og bagværk

      04.09.2025

    • 1400 studerende fra amerikanske universiteter skal opleve dansk madkultur og gastronomi

      04.09.2025

    • Danmarkshistoriens største uddannelsesevent starter snart

      04.09.2025

    • Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

      04.09.2025

    Alle nyheder ›

    Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

    Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

    KONTAKT

    TechMedia A/S
    Naverland 35
    DK – 2600 Glostrup
    www.techmedia.dk
    Telefon: +45 43 24 26 28
    E-mail: info@techmedia.dk
    Privatlivspolitik
    Cookiepolitik