• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice29. 08. 2024 | Mikkel Bækgaard

Pincho Nation med god start i Odense

Foodservice29. 08. 2024 By Mikkel Bækgaard

Feststemte og farverige Pincho Nation har fået en god start i Odense og har hen over sommeren haft 17.000 gæster. Første del af 2024 har været solidt for de etablerede enheder, hvor Aarhus er i gang med det første fulde kalenderår. Derfor fastholdes forventningerne til året om en vækst på 30% målt på antal gæster. Fokus på at skabe en unik stemning fremhæves som en af nøglerne til succes. Med restauranter i landets fire største byer har Pincho Nation sikret sig en stærk positionering, og flere nye franchisetagere forventes at blive budt velkommen inden længe.

I slutningen af juni åbnede Pincho Nation i Odense og henover sommeren har 17.000 odenseanere besøgt restauranten. Ligesom med åbningen i Odense udvikler de øvrige enheder sig planmæssigt, og i løbet af årets første syv måneder har 300.000 gæster besøgt en Pincho Nation restaurant. Derfor fastholdes forventningen med 500.000 gæster for hele året i Danmark. Det er en stigning på 30% i forhold til de 385.000 i 2023.

”Jeg vil gerne lykønske teamet i Odense for den fornemme start og samtidig også sige tak til odenseanerne for at tage så godt imod os. Åbningen af en flagskibs-restaurant i Odense har længe været et stort ønske for os. Overordnet set står vi et godt sted, hvor vi stødt og roligt formår at åbne nye restauranter samtidig med, at de etablerede enheder har skabt et solidt fundament,” siger Flemming Christophersen, CEO i Pincho Nation Danmark.

Stemning giver sænkede skuldre

I den franchisedrevne restaurant i Randers har man for nylig sat rekord for flest antal gæster på en dag. Det skete under dette års festuge, hvor der om lørdagen var 454 gæster, der besøgte restauranten. For året som helhed ligger Randers 13% over sidste års niveau. Med et menukort bestående af tapasretter fra hele verden adskiller Pincho Nation sig fra de fleste andre restauranter, og lægger man hertil indretningen, er der ingen andre, som ligner. Netop indretningen med festlige temaer inspireret af cirkus og kabaret, som er fulde af farverige og fantasifulde motiver, er en af grundstenene i hele konceptet.

”Man kan have en gråvejsdag, men når du træder ind i en Pincho Nation restaurant giver det et smil på læben og sænkede skuldre. For os som restauratører er det afgørende med en god start på gæsterelationen, og her er det min erfaring, at Pincho Nation kan noget særligt, fordi der bliver brugt så mange ressourcer på at skabe en god atmosfære. Det er også en af hovedårsagerne til, at vi selv har valgt at investere i konceptet,” siger Tommy Refshøj, franchisetager og medindehaver af Pincho Nation Randers.

Restauranten i Randers drives af franchisetagerne Tommy Refshøj og Begitte Nyborg, som også står bag den kommende restaurant i Herning sammen med Per Larsson, og som forventes at åbne i begyndelsen af 2025.

Stærk positionering åbner døren for yderligere franchising

Med åbningen af Odense er Pincho Nation nu repræsenteret i landets fire største byer med to restauranter i København samt en i henholdsvis Aarhus, Odense og Aalborg. Pincho Nation åbnede den første restaurant i Danmark i 2018 og i slutningen af 2019 kom nummer to – begge i indre København. På bagkant af COVID-19 har man systematisk udbredt konceptet samtidig med, at man skabt solide økonomiske resultater, hvilket blandt andet har givet status af gazelle-virksomhed i 2023. I Pincho Nation har man en klar målsætning om, at franchising skal være med til at drive væksten i Danmark – på samme vis som i Sverige og Norge. Det solide fodfæste i Danmark betyder, at interessen for Pincho Nation nu er betydelig i det ellers snævre marked for franchising.

“Vi har gennem en periode på syv år vist, at Pincho Nation er et attraktivt restaurantkoncept i et særdeles konkurrencepræget marked. Derfor oplever vi også, at der i øjeblikket er stor interesse fra franchisetagere og ejendomsselskaber, der ser restauranterne som potentielle langsigtede lejemål,” siger Henrik Fischer, Head of Expansion for Pincho Nation.

Flertallet af de mere end 80 Pincho Nation restauranter er drevet af franchisetagere, så som franchisetager har man adgang til afprøvede arbejdsprocesser og omfattende støtte inden for kritiske områder som udvikling af menuen, daglig drift, IT, marketing og indkøb. Flere franchisetagere har tidligere drevet egne restauranter eller været franchisetagere i et andet koncept.

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Skolemad er kommet godt fra start i Guldborgsund Kommune

FoodserviceForskning og uddannelseMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed18. 12. 2025

I juni blev Sundskolen i Nykøbing Falster den eneste folkeskole på Lolland-Falster, som kom med i det nationale skolemadsforsøg, hvor 191 skoler over hele landet afprøver skolemad. Skolemadsforsøget blev sat i gang i november og har indtil nu været en stor succes. Formålet med skolemadsforsøget

Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Med en ny AI-metode har forskere fra Københavns Universitet genopdaget 51 gamle ærtesorter, som ikke længere bruges i landbruget, men som kan vise sig lovende til produktion af plantebaserede fødevarer. Metoden er en genvej til at finde nye ressourcer i de grønne skatkamre, som genbankers enorme

Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

FødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Brancheorganisationen FødevareDanmark frygter konsekvenserne af den nye kvælstofaftale. Sammen med seks andre organisationer fra landbrugs- og fødevareerhvervene opfordrer organisationen til, at den grønne trepart sættes på pause, indtil konsekvenserne er fuldt belyst. Det er stort set umuligt

Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

AktueltDrikkevarerPolitik og eksport16. 12. 2025

Det danske pant- og retursystem bliver undergravet af EU-krav om genpåfyldelige emballager, der vil lukke størstedelen af Danmarks mikrobryggerier, mener Bryggeriforeningen. Fra 2030 pålægger EU alle supermarkeder og barer at sikre, at mindst 10% af deres emballager til øl, sodavand og

Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

AktueltDetailhandel og en grosMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Lidl Danmark har forpligtet sig til Science Based Targets Initiative (SBTi) og har validerede Net Zero-mål for 2050 – foruden validerede FLAG- og E&I-mål for 2034. Som Europas største dagligvarekæde er ambitionen, at Lidl vil være med til at vise vejen mod en verden, hvor der bliver tænkt på

CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

Brød og kagerTop16. 12. 2025

CBP fra Vejle, leverandør af råvarer til produktion af brød og kager, udvider nu sit hovedsæde med et topmoderne innovationscenter og fuldt udstyret bageri. Hvor brød dufter, finder mennesker hinanden – og nye ideer opstår for morgendagens brød og kager. Med det afsæt har CBP lavet et 250

Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

Messer og konferencer11. 12. 2025

Kød, klima og grøn kost er alt sammen på tallerkenen, når Foodexpo samler fødevarebranchen til tre horisontudvidende dage spækket med spændende oplevelsesuniverser og fremsynede events. Nordens største faglige mødested for alle, der lever for og arbejder med mad, finder sted i MCH Messecenter

Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

Mejeri11. 12. 2025

Der er masser af erfaring fra både Arla og resten af verden med i bagagen, når Henrik Jessen nu overtager ledelsen af Arla i Nr. Vium 350 medarbejdere hos Arla i Nr. Vium har nu fået vished om, hvem der fremover skal stå i spidsen for mejeriet. Det bliver 60-årige Henrik Jessen, der i

Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

AktueltFoodservice11. 12. 2025

2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000 gæster og passerer en vigtig milepæl: ti restauranter på det danske marked. Udviklingen afspejler både en stigende efterspørgsel og en solid

Rekord i antal julebryg

AktueltDrikkevarer11. 12. 2025

Aldrig før har der været så mange forskellige julebryg at vælge imellem som denne jul. Desuden er paletten af julebryg i 2025 den mest farverige. Danske øl-nydere kan glæde sig over, at de har rekordmange julebryg at vælge imellem i december 2025. Hele 219 forskellige julebryg står på

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Gemmer dit løfteudstyr på skjulte farer?

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Skolemad er kommet godt fra start i Guldborgsund Kommune

    18.12.2025

  • Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

    16.12.2025

  • Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

    16.12.2025

  • Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

    16.12.2025

  • Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

    16.12.2025

  • CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

    16.12.2025

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik