Mejeri
Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025
Årets vindere af Mejeriforeningens Gourmetprisen er Syrnet fåremælksfløde fra Hårbølle Mejeri, Fyrtårnsost fra Thise Mejeri og Sølvræv fra Arla Unika samt Gammeldags kærnet smør med
Det er blevet dyrere at spise varme hveder
Selvom Store Bededag ikke længere er en helligdag, så ynder danskerne fortsat at spise varme hveder aftenen inden. Men med stigende fødevarepriser er denne tradition
Mejeriprisen 2025: Nu med nyt koncept og forbrugerperspektiv
I 2025 relanceres Mejeriprisen med et nyt og styrket koncept. For første gang bliver prisen landsdækkende - og det er nu hele butikskædens mejeriafdeling, der
Breaking news: Arla på vej mod fusion
Arla Foods og DMK Group kan i dag annoncere, at de har til hensigt at fusionere og skabe det stærkeste andelsmejeri i Europa. Fusionen samler
Hyrden: Nyt møde mellem ged og ko fra Arla Unika
På Arlas mikromejeri i Tistrup tager en ny ost form. Arla Unika begynder nemlig produktionen af Hyrden. En fastmodnet ost, der kombinerer 47 pct. gedemælk
Balanceret årsresultat hos Thise
Thise Mejeris resultat for 2024 udviser et overskud på 30,6 mio. kr. Det er er et balanceret resultat, men også på mange måder et minimumsresultat,
Populær madlavningsost: Nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Direktørskifte hos Thise Mejeri
Efter godt et år på posten som administrerende direktør på Thise Mejeri, er der mellem parterne – direktør Svend Schou Borch og bestyrelsen for Thise
Ny salgsdirektør i HKI Ost
Stefan Nordahl-Pedersen bliver forfremmet til salgsdirektør i HKI Ost, der er ejet af Dagrofa Foodservice. HKI Ost er blandt landets førende specialister, når det gælder
Vil løfte kaffe- og mælkeoplevelser til nye højder
Peter Larsen Kaffe og Arla indgår strategisk og værdiskabende partnerskab for at inspirere til bedre kaffe- og mælkeoplevelser. Kaffe og mælk er en uundværlig kombination
Hent flere