• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltBrød og kagerDetailhandel og en gros07. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Lagkagehuset lancerer nyheder til frokostbordet 

AktueltBrød og kagerDetailhandel og en gros07. 08. 2025 By Mikkel Bækgaard

Der er nyheder på vej til frokostbordet og madpakken. Lagkagehuset udvider deres sortiment med det saftige surdejsrugbrød Mørkt Kernerug og et helt friskt udvalg af sandwiches med blødt og lækkert foccaciabrød. 

Sensommeren byder på nyheder til frokostbordet hos Lagkagehuset. I slutningen af juli vil det nye surdejsrugbrød, Mørkt Kernerug være at finde på hylderne, og i slutningen af august følger en række nye sandwichvarianter, hvor både brød og opskrifter har fået et løft.

“Frokostsortimentet byder på mere variation og smag for dem, der ønsker et hurtigt og velsmagende måltid på farten – eller bare hvis det skal være nemt. Med de nye sandwiches løfter vi hele frokostoplevelsen, og vi håber, det giver anledning til, at endnu flere kigger forbi deres lokale Lagkagehus,” fortæller Jens Jepson, tidligere Michelin-kok på nogle af verdens bedste restauranter i både ind- og udland.

Kerner til madpakken eller frokost på farten?

Det nye Mørkt Kernerug er bagt på surdej og med masser af kerner. Brødet har en saftig krumme samt en dyb og fyldig smag, der er den perfekte tilføjelse til Lagkagehusets eksisterende udvalg af lækkert bagerrugbrød.

Til en frokost på farten er det nye sandwichsortiment udviklet med sparring fra kok Jens Jepson, der har bidraget med opskriftsudvikling, valg af ingredienser samt input til trends og tendenser. Resultatet er bl.a. et nyt foccaciabaseret sandwichbrød, der giver et markant løft til favoritter som Club Sandwich og tunmousse, men også til en helt ny, italiensk nyhed; Mortadella & Stracciatella. 

”Med Jens Jepsons erfaring og blik for tendenser har vi skærpet vores opskrifter og justeret både råvarer og teksturer. Han har været en tæt sparringspartner, mens vi har arbejdet os igennem sortimentet og resultatet er et udvalg, der sikrer mere kvalitet og et bredere udvalg til vores kunder,” lyder det fra Lagkagehusets Produktansvarlige, Pernille Martinussen.

Om nyhederne

Mørkt Kernerug lanceres den 29. juli som en del af UGENS med en intropris på 30 kroner i uge 33. Herefter indgår det i ugens rugbrød i løbet af året. 

De nye sandwiches lanceres den 21. august. Sortimentet består af følgende varianter: 

  • Club Sandwich
  • Laksemousse Sandwich
  • Tun Sandwich
  • Skinke & Ost Sandwich
  • Hummus & Avocado Sandwich 
  • Mortadella & Stracciatella Sandwich (nyhed)
  • Spicy Kylling Sandwich
  • Skinke & Trøffel Sandwich (nyhed i udvalgte butikker)

Skrevet i: Aktuelt, Brød og kager, Detailhandel og en gros

Seneste nyt fra redaktionen

Danske svinefarmere får massiv kritik af uafhængigt råd

Kød, fisk og fjerkræLandbrugPolitik og eksport26. 08. 2025

Dansk svineproduktion må nytænkes, og det er på tide, at dyrenes velfærd tilgodeses - frem for vækst og bundlinje. Det er konklusionen hos Dyreetisk Råd i deres nye udtalelse, der kritiserer en række af industrilandbrugets ømme punkter: Fiksering af søer, halekupering, og alt for lidt plads og

Fødevareminister Jacob Jensen

Nyt undervisningsmateriale: Elever skal smage og lære madkultur fra fortiden

Forskning og uddannelsePolitik og eksport26. 08. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) lancerer nyt undervisningsmateriale til madkundskabsundervisning i grundskolen. Materialet baserer sig på en folkeindsamling af opskrifter og skal inspirere de kommende generationer til at forstå og værne om dansk madkultur. Hjemmelavet mad er en vigtig og stor

Hele Danmark fejrer Øllets Dag den 6. september

AktueltDrikkevarerMesser og konferencer26. 08. 2025

Første lørdag i september fejrer Danske Ølentusiaster Øllets Dag. Dagen markeres i hele landet, hvor lokalafdelinger står bag smagninger, bryggeribesøg, gadeaktiviteter og små ølfestivaler. Lørdag den 6. september 2025 holder Danske Ølentusiaster Øllets Dag, der er foreningens fødselsdag og en

Historisk dag, mener Brancheforeningen for kaffe og te

AktueltDrikkevarerPolitik og eksport26. 08. 2025

Regeringen meldte i fredags en fuld afskaffelse af kaffeafgiften ud. Det er en afgiftslettelse, der vækker stor glæde i den danske kaffebranche – og ikke mindst for de mange forbrugere, der hver dag nyder en kop kaffe. Henrik Frellsen, formand for Brancheforeningen for Kaffe og Te,

Millionløft til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdeti ny finanslov

FoodservicePolitik og eksportTop26. 08. 2025

En flerårig bevilling sikrer op til 5,5 mio. kr. årligt til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdet frem til 2029. Midlerne skal både styrke talentudviklingen i dansk gastronomi og fastholde Danmarks position som et gastronomisk fyrtårn på verdensscenen. Regeringen har med sit forslag til finansloven

Grisene strømmer til Danish Crown

FødevareproduktionKød, fisk og fjerkræLandbrug21. 08. 2025

Kombinationen af en målrettet indsats og en konkurrencedygtig afregning har nu sikret Danish Crown over én million ekstra grise det kommende år. Derfor opretter koncernen nu reelt en venteliste og lukker for nye aftaler om blandt andet væksttillæg. Det er under et halvt år siden, at Danish

Ny koffeinfri kaffe fra Lavazza

Drikkevarer21. 08. 2025

Produkter fri for udvalgte ingredienser vinder frem og præger danskernes forbrugsvaner. Flere og flere vælger alkoholfrie løsninger, og positive tendenser ses også inden for koffeinfri kaffe. Stadig flere vælger koffeinfri alternativer, men det betyder ikke, at de behøver at gå på kompromis med

Med nyt charter udstikker Organic Summit vejen mod 25 pct. økologi i 2030

AktueltFødevareproduktionLandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed21. 08. 2025

Ved afslutningsdebatten på Organic Summit fik finansminister Nicolai Wammen overrakt det charter, som deltagerne på Organic Summit i løbet af de sidste to dage har tilsluttet sig. Charteret udstikker vejen mod 25 pct. økologi i EU i 2030. Et nyt europæisk charter har taget form på Organic

Brønnum inviterer til åbningsfest i Aarhus

AktueltFoodservice21. 08. 2025

Oluf Brønnum & Co. A/S har eksisteret i 150 år. Altid med Herlev som base, men nu slår de også dørene op til ny lokation og showroom i Aarhus. Derfor inviterer virksomheden til åbningsfest d. 12. september. "Vi har eksisteret i 150 år, og selvom vores base altid har været i Herlev, har vi

Smag på succesen: Hoteller bruger mad og forkælelse til at skille sig ud

FoodserviceTop21. 08. 2025

En ny rapport fra en af verdens allerstørste ejendomsmæglervirksomheder JLL viser, hvordan internationale hoteller opnår markant højere belægning og indtjening ved at integrere restauranter med kendte kokke og prisvindende køkkener. Samme tendens gør sig også gældende for hotelbranchen i

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Her er nøglen til at undgå kontakt med defekte lithium-ion-batterier

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Guide: Hvornår skal du reparere vs. udskifte din vakuumpumpe?

  • DENIOS ApS

    NYHED: Brandsikkert opsamlingskar til opbevaring i sprinklerområder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer nyt globalt websted

  • DENIOS ApS

    Slut med at lede – få overblik over dine materialer 24/7

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mindre vedligeholdelse takket være avanceret vakuumgenerering fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Mere end 500 er allerede tilmeldt – skal du med?

  • Alflow Scandinavia A/S

    “Vi sender ikke bare ventiler over Øresund – vi sender ekspertviden med”

  • DENIOS ApS

    Ny certificering: Vores batteriskabe bestod testen

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch præsenterer verdens største tørtløbende og luftkølede vakuumpumpe: COBRA NC 2500 C

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Danske svinefarmere får massiv kritik af uafhængigt råd

    26.08.2025

  • Nyt undervisningsmateriale: Elever skal smage og lære madkultur fra fortiden

    26.08.2025

  • Hele Danmark fejrer Øllets Dag den 6. september

    26.08.2025

  • Historisk dag, mener Brancheforeningen for kaffe og te

    26.08.2025

  • Millionløft til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdeti ny finanslov

    26.08.2025

  • Grisene strømmer til Danish Crown

    21.08.2025

  • Ny koffeinfri kaffe fra Lavazza

    21.08.2025

  • Med nyt charter udstikker Organic Summit vejen mod 25 pct. økologi i 2030

    21.08.2025

  • Brønnum inviterer til åbningsfest i Aarhus

    21.08.2025

  • Smag på succesen: Hoteller bruger mad og forkælelse til at skille sig ud

    21.08.2025

  • Dagrofa går på barrikaderne for dansk frugt og grønt

    19.08.2025

  • McDonald’s og Danish Crown sikrer nye danske arbejdspladser

    19.08.2025

  • Mere grønt på gaflen: Den Nationale Grøntuge skal inspirere og vende ærgerlig udvikling

    19.08.2025

  • Madland åbner Madsystemskole, der vil styrke unge i systemforandring fra jord til bord

    19.08.2025

  • Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme

    19.08.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik