Hvordan smager sensommeren? Det giver Ismageriet og Copenhagen Cooking
et bud på med en helt ny is, der blev lanceret mandag d. 11. august. Isen er udviklet særligt til festivalen med udvalgte ingredienser fra både Danmark og Provence, og den ny variant forhandles eksklusivt hos Ismageriet i hele festivalperioden frem til 24. august.

I midten af august indtager Copenhagen Cooking igen København med middage og pop-ups fra Sydhavnen til Nordvest – og i år suppleres event-programmet af et nyt, iskoldt samarbejde:
”Vi har længe drømt om at samarbejde med Ismageriet, fordi de i vores optik er blandt de ypperste ismagere i København,” fortæller festivalchef Katja Seerup Clausen og uddyber:
”Gennem en årrække har Ismageriet udmærket sig ved at forene smag, innovation og høj kvalitet, og så bliver vi tilmed ”naboer”, når vi om lidt åbner festivalpladsen på Flæsketorvet lige ved siden af deres butik i Kødbyen. Derfor synes vi det var helt oplagt at lave et samarbejde, og vi er vildt glade for den nye is, der indkapsler smagen af dansk sensommer med et elegant nik til Provence, som er Copenhagen Cooking’s venskabsregion i år”.
Dansk sensommerhøst med et provencalsk pift
Den nye isvariant kan findes i alle Ismageriets fem butikker fra mandag 11. august, og Ismageriets grundlægger og ejer Kim Tøvlesø Simonsen har selv udviklet isen:
”Vi har ladet os inspirere af de bedste danske bær og frugter fra sensommeren, og så har vi tilført et provencalsk pift i form af de sødmefulde mandler, som Sydfrankrig er kendte for,” siger Kim Tøvelsø Simonsen, og fortsætter:
”Basen er en cremet mælkeis med solmodne sensommerhindbær og danske rabarber. Den har vi vendt med rålakrids for at understrege det danske islæt og give modspil til hindbær- og rabarberisen, og så har vi drysset med hjemmelavede chokolade-dragé-mandler, der er vendt med hindbærstøv for at give et lille ekstra kick og knas,” siger Kim Tøvlesø Simonsen og slutter:
”Vi er super glade for resultatet, der er både sødt, blødt, syrligt og med kant, og vi glæder os meget til at servere den for vores gæster i hele festivalperioden”.