• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice12. 11. 2024 | Mikkel Bækgaard

Gastronomiet styrker bestyrelse og ledelse

Foodservice12. 11. 2024 By Mikkel Bækgaard

Efter 20 år med vækst og 2 år efter Dansk Ejerkapital indtrådte som ligeværdig medejer, forstærker Gastronomiet nu bestyrelsen med anerkendte kapaciteter. Samtidig starter byggeriet af et stort køkken, der skal fordoble produktionskapaciteten, mens jagten på målet om at fødevarer fra lokale landmænd og producenter skal udgøre 60 pct. af det samlede råvareindkøb intensiveres.

For 20 år siden grundlagde Janne og Jacob Nagel Gastronomiet med ambitionen at servere firmafrokost lavet fra bunden hver dag med høj kvalitet og udgangspunkt i kunden. Siden har virksomheden støt og roligt vokset sig stor og stærk til nu at være en af de førende leverandører på markedet for frokostordninger, kantinedrift og catering til events og private begivenheder. For to år siden investerede Dansk Ejerkapital i Gastronomiet og virksomheden opkøbte samtidig konkurrenten Nordic Catering, hvilket blandt andet udvidede porteføljen med det historiske venue Marketenderiet i Valby samt et større fokus på kantinedrift. 

Efter to år med effektivisering er virksomheden nu maksimalt fintunet som en samlet enhed under navnet Gastronomiet og klar til at lægge ekstra tryk på væksten. Velkendte kapaciteter forstærker bestyrelse og ledelse – blandt andet Michael Ingemann og Kim Rahbek Hansen, mens den hidtidige bestyrelsesformand Jens Christian Andersen indtræder som kommerciel direktør.

Ambitiøs forretning, der er toptrimmet

Medstifter og adm. direktør, Jacob Nagel, er begejstret for den nye, stærke konstellation:

”Ekstraordinær service, det gode håndværk, høj råvarekvalitet og kærlighed til lokale fødevarer har altid defineret os i markedet. Vi er stolte af, at så markante kapaciteter som Michael og Kim har købt ind på vores visioner og grundværdier, og ser meget frem til at udvikle virksomheden videre sammen med et stærkt hold i både bestyrelsen og ledelsen.”

Den nye bestyrelsesformand Michael Ingemann er ligeledes fuld af beundring for de første 20 års arbejde hos Gastronomiet og ser en ambitiøs forretning, der nu er toptrimmet.

”Gastronomiet har formået at skabe en solid forretning gennem to årtier og på imponerende vis forvaltet det store ansvar, det er dagligt at bespise tusindvis af danskere. Det er en virksomhed med historie, substans og et team, der slår alt andet på markedet, hvilket ikke mindst ses gennem den imponerende kundeloyalitet – hvor den gennemsnitlige kunderelation på fire år vist må være en brancherekord. I forvejen er Gastronomiet en af de tre største aktører på frokostmarkedet og med bygningen af det nye køkken, der fordobler produktionskapaciteten, forventer jeg yderligere markant vækst med masser af mætte og tilfredse kunder.”

Insisterer på at knytte land og by sammen

Kim Rahbek ser en transparent virksomhed, hvor maden tegner den grønne profil, som er foran markedet når det gælder viljen og stædigheden til at arbejde med de bedste råvarer fra små, lokale producenter. 

”Janne og Jacob har skabt en god, veldrevet forretning med 20 år på bagen. En familievirksomhed af den slags, der danner rygraden i dansk erhvervsliv. Gastronomiet er gennemsyret af en sund kultur, hvor man arbejder sammen om at servere velsmag og tilmed gøre et ærligt og stædigt forsøg på at højne den gastronomiske råvaredannelse og ændre det fødevaresystem, vi har i dag, og som ikke gør meget godt for hverken krop, klima eller biodiversitet. Deres insisteren på at knytte land og by tættere sammen, samarbejde med lokale producenter og servere danske råvarer i sæson er ganske enkelt imponerende – og vejen frem for både muld og mennesker”, siger Kim Rahbek

Nyt stort køkken på Avedøre Holme

I slutningen af 2024 påbegynder Gastronomiet indretningen af et nyt stort køkken. Ud over at fordoble produktionskapaciteten, har projektet til formål at reducere virksomhedens klimaaftryk, styrke arbejdsmiljøet for de ansatte samt sikre biodiversitet på grunden. Solceller og væksthuse på taget tilfører sammen med særligt udstyr, der understøtter det intense fokus på hjemmelavede produkter, grundlaget for et helt unikt køkken, som løfter standarden for cateringkøkkener på markedet.

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Toms Gruppen giver nyt liv til den ikoniske Guldæske

Konfekture04. 09. 2025

Toms Gruppen relancerer den ikoniske Guldæske med fokus på mindre emballage og bedre genanvendelighed. Det klassiske design og antallet af de elskede praliner bevares, mens æsken får et moderne og funktionelt løft. Toms Gruppen annoncerer en relancering af den ikoniske Guldæske, som er

Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og bagværk

AktueltBrød og kagerFoodservice04. 09. 2025

Der er fokus på alt godt fra kornet i den seneste udgave af magasinet Food&Drink. Læs blandt andet om de seneste trends og om brødserveringen på den nye Restaurant Paula. Vi har dog også fyldt glasset med dansk pinot noir og ser på Sveriges største madmesse i Malmø. Det er årets femte

1400 studerende fra amerikanske universiteter skal opleve dansk madkultur og gastronomi

FoodserviceForskning og uddannelse04. 09. 2025

By- og madoplevelsen Moveat går i partnerskab med uddannelsesinstitutionen DIS og skræddersyer 26 gastronomiske gåture i 10 byer i Danmark. 1400 studerende fra USA bliver introduceret til dansk madkultur og lokal gastronomi. De skal opleve klassikere som smørrebrød, tarteletter og gammeldags

Danmarkshistoriens største uddannelsesevent starter snart

AktueltForskning og uddannelse04. 09. 2025

H.M. Kong Frederik 10. gæster EuroSkills Herning 2025, hvor han blandt andet skal overvære en række konkurrencer og møde en stribe af de danske deltagere. Det officielle europamesterskab for unge faglærte finder sted i MCH Messecenter Herning 10.-12. september, hvor Herning samtidig er vært for et

Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

Detailhandel og en grosFødevareproduktionTop04. 09. 2025

Sol over Gudhjem har, sammen med Kvickly og SuperBrugsen, igen sat dansk madiværksætteri i centrum med kåringen af vinderne i Produktprisen og den nye Irma-Prisen 2025, hvor vinderen nu kan se frem til at indgå i Irma-vareserien. Den spændende finale fandt sted på Coops hovedkontor i Albertslund,

McDonald’s og Toms lancerer McFlurry Heksehyl

FoodserviceKonfekture02. 09. 2025

Efter succesen med McFlurry Skildpadde går McDonald’s og Toms igen sammen om at give danskerne en ny is-variant. Denne gang er det den ikoniske lakridsslik Heksehyl, der flytter ind i ismenuen hos McDonald’s. McFlurry Heksehyl kombinerer McDonald’s klassiske vaniljeis med en intens lakridssovs,

Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger

Frugt og grøntKød, fisk og fjerkræMesser og konferencerMiljø og sundhedTop02. 09. 2025

Når Food Festival 5.-7. september slår dørene op til Danmarks største madfestival, sætter det professionelle program fokus på et brændende aktuelt emne: Høje priser på især oksekød tvinger både offentlige og private kantiner og storkøkkener til at tænke nyt og grønt. Med målrettede arrangementer

7-Eleven og Carlsberg lancerer limited edition-øl brygget på upcyclet kaffe

Detailhandel og en grosDrikkevarerØkologi og bæredygtighed02. 09. 2025

7-Eleven gentager succesen med at sætte limited edition-øl på hylderne. Sammen med Husbryggeriet Jacobsen lancerer conveniencekæden ’Jacobsen Coffee Corner’ – en limited edition kaffestout brygget på upcyclet kaffe fra Peter Larsen Kaffe, som ellers ville være gået til spilde. Øllen fås eksklusivt i

45 millioner æbler reddet siden opstarten af Årets Ævlerov

AktueltDrikkevarerFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed02. 09. 2025

Når verden forandrer sig, vokser behovet for det, vi kan regne med. For mange fynboer er Årets Ævlerov netop dét: en årlig, nærværende tradition, hvor man i fællesskab samler æbler i haven og kører dem til Ørbæk, så de kan blive til most – en tradition hvor fællesskab, omtanke og lokale værdier står

Madspild koster Danmark 11 milliarder kroner årligt – kunstig intelligens kan være løsningen

AktueltFoodserviceFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed02. 09. 2025

En ny rapport fra tænketanken ONE\THIRD afslører, at Danmarks madspild nu koster samfundet 11 milliarder kroner årligt. I lyset af de bekymrende tal peger tænketanken på kunstig intelligens som en afgørende teknologi til at vende udviklingen - både hos private og virksomheder. Den nye rapport,

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions fremviser avancerede produkter fra Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions på LabDays

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære

  • DENIOS ApS

    Ses vi på HI-messen?

  • DENIOS ApS

    Her er nøglen til at undgå kontakt med defekte lithium-ion-batterier

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Guide: Hvornår skal du reparere vs. udskifte din vakuumpumpe?

  • DENIOS ApS

    NYHED: Brandsikkert opsamlingskar til opbevaring i sprinklerområder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer nyt globalt websted

  • DENIOS ApS

    Slut med at lede – få overblik over dine materialer 24/7

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mindre vedligeholdelse takket være avanceret vakuumgenerering fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Mere end 500 er allerede tilmeldt – skal du med?

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Toms Gruppen giver nyt liv til den ikoniske Guldæske

    04.09.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og bagværk

    04.09.2025

  • 1400 studerende fra amerikanske universiteter skal opleve dansk madkultur og gastronomi

    04.09.2025

  • Danmarkshistoriens største uddannelsesevent starter snart

    04.09.2025

  • Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

    04.09.2025

  • McDonald’s og Toms lancerer McFlurry Heksehyl

    02.09.2025

  • Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger

    02.09.2025

  • 7-Eleven og Carlsberg lancerer limited edition-øl brygget på upcyclet kaffe

    02.09.2025

  • 45 millioner æbler reddet siden opstarten af Årets Ævlerov

    02.09.2025

  • Madspild koster Danmark 11 milliarder kroner årligt – kunstig intelligens kan være løsningen

    02.09.2025

  • Findus gør comeback i dansk detailhandel

    28.08.2025

  • Danmark har fået sin første herboende Master of Wine

    28.08.2025

  • Ny madkonkurrence vil samle generationer om kartoflen

    28.08.2025

  • Nye tal: Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære

    28.08.2025

  • Anuga med koreansk partnerskab og ti fagmesser

    28.08.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik