Foodservice
Nu slår DSC dørene op til helt nyt madkoncept: Første åbning er i Glostrup Shoppingcenter
For første gang nogensinde har Danske Shopping Centre (DSC) været med til at skræddersy sit helt eget kulinariske madkoncept sammen med Noahs, der åbner i
Bellagroup når vigtige milepæle i arbejdet med bæredygtighed og sætter ambitiøse mål for fremtiden
Trods travlhed i forretningen har Bellagroup i 2023 holdt fokus på arbejdet med bæredygtighed, og hospitalityvirksomheden er efter blot fire år nu kvart i mål
Copa Jerez: Sherry-kokke-konkurrence vender tilbage til Danmark
Sidste år vandt det danske hold den internationale kokkekonkurrence Copa Jerez. Nu løber den danske indledende del af stablen igen ved en konkurrence på Restaurant
Danske servicestationer førende i verden på dyrevelfærd
Danske servicestationer er nu førende i verden på dyrevelfærd for slagtekyllinger. Det er et faktum efter, at Q8 og OK Plus i lighed med resten
Mavens hule: 5 iværksættere dyster i fremtidens madvarer
Den 2. maj er fem madiværksætter inviteret i ’Mavens Hule’, hvor de skal pitche deres nytænkende madprodukt for et dommerpanel, der kan give dem adgang
Takeawaychef: Her er fire store trends for takeaway i 2024
Tal fra Dansk Erhverv viser, at vi danskere spiser takeaway som aldrig før. Oliver Frost, landechef for foodora Danmark, udpeger her de fire største tendenser
Nytænkende cocktails med gelato-softice
Isfirmaet I Scream Ice Cream lancerer en smagfuld eyecatcher til sommerens fristelser på barer, caféer og restauranter. De lancerer således det nye koncept Softice Gelato
Fish’n’chips på nye måder: Læser professionelle køkkenfolk opskrifter?
Det vrimler med opskrifter og madinspiration på nettet og i blandene. Men har professionelle køkkenfolk brug for mål og vægt og fremgangsmåder penslet ud? Det
Kendt fynsk kokkekonkurrence skal igen afholdes på Det Fynske Dyrskue: Bliver en del af ny stor fødevarefestival
En ny, stor fødevarefestival ser dagens lys, når Det Fynske Dyrskue åbner i juni. Med interessante foredrag, spændende workshops og et stort fødevaremarked går dyrskuet
Cofoco åbner italiensk restaurant på nyt hotel
København har netop fået en ny italiensk restaurant. Navnet er Donna, og restauranten er det seneste ambitiøse projekt fra den københavnske restaurantgruppe Copenhagen Food Collective,
Hent flere