Foodservice
Takeawaychef: Her er fire store trends for takeaway i 2024
Tal fra Dansk Erhverv viser, at vi danskere spiser takeaway som aldrig før. Oliver Frost, landechef for foodora Danmark, udpeger her de fire største tendenser
Nytænkende cocktails med gelato-softice
Isfirmaet I Scream Ice Cream lancerer en smagfuld eyecatcher til sommerens fristelser på barer, caféer og restauranter. De lancerer således det nye koncept Softice Gelato
Fish’n’chips på nye måder: Læser professionelle køkkenfolk opskrifter?
Det vrimler med opskrifter og madinspiration på nettet og i blandene. Men har professionelle køkkenfolk brug for mål og vægt og fremgangsmåder penslet ud? Det
Kendt fynsk kokkekonkurrence skal igen afholdes på Det Fynske Dyrskue: Bliver en del af ny stor fødevarefestival
En ny, stor fødevarefestival ser dagens lys, når Det Fynske Dyrskue åbner i juni. Med interessante foredrag, spændende workshops og et stort fødevaremarked går dyrskuet
Cofoco åbner italiensk restaurant på nyt hotel
København har netop fået en ny italiensk restaurant. Navnet er Donna, og restauranten er det seneste ambitiøse projekt fra den københavnske restaurantgruppe Copenhagen Food Collective,
Alt-i-en-løsning forenkler processer og kan øge omsætningen i restaurationsbranchen
Teknologibanken Viva.com har i samarbejde med all-in-one restaurationsløsningen Fresto udviklet en cloud-baseret alt-i-en-løsning til restauranter og caféer. Blandt andet restauranten Mother har integreret løsningen og
Burgerfest vender tilbage til København
For andet år i træk bringes smagen af saftige burgere og lyden af pulserende musik til København, når Københavns Burgerfest omdanner Den Hvide Kødby, Flæsketorvet,
Singapore Airlines giver danske delikatesser luft under vingerne
Med konceptet ”Farm-to-plane” har Singapore Airlines i mere end et årti forkælet passagerernes smagsløg med lokale råvarer. Nu lancerer flyselskabet to ikoniske danske delikatesseprodukter på
Viden og vejledning skal bremse voksende problem med norovirus, også kaldet roskildesyge
Selvom norovirus er skyld i en meget væsentlig del af de fødevarebårne sygdomsudbrud, så er der fortsat usikkerhed om håndteringen af risici blandt køkkenchefer og
Pincho Nation åbner i Herning og baner vejen for franchisevækst i Danmark
Det svenske restaurantkoncept Pincho Nation, der er kendt for sin særlige indretning, farverige cocktails og tapasretter fra hele verden, fortsætter sin ekspansion i Danmark. Således
Hent flere