Foodservice
Alternativ til amerikansk cola: Hallernes Smørrebrød lancerer BRØL Kola Kola
I maj måned siger Hallernes Smørrebrød farvel til Coca Cola og byder i stedet velkommen til BRØL Kola Kola – en danskproduceret, økologisk og cirkulær
Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde
Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM er blevet kåret som vinder af Mavens Hule 2025 – en innovationskonkurrence for grønne fødevareiværksættere, arrangeret af Compass Group og Dagrofa
Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener
Hvordan taler vi om kvæg, bæredygtighed og ernæring på en måde, der giver mening både for dem, der passer dyrene, og dem, der laver maden til
Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker
Paptallerkener, pizzabakker og bagepapir købt i udlandet er ofte produceret med PFAS, som kan være sundhedsskadeligt. I Danmark har forhandlerne stort set fjernet problemet med
Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa
Lagkagehuset har underskrevet deres hidtil største samarbejdsaftale. Valget er faldet på fødevarekoncernen Dagrofa. Fremover skal Dagrofa Foodservice levere fødevarer til bagerkædens 108 danske butikker, og
Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år
Holdet der driver noon, catering- og kantinevirksomheden, og BaneGaarden, mad- og kulturdestinationen i København, går nu efter en trecifret millionomsætning i 2025 svarende til en
Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere
Eftersøgningen efter Danmarks bedste kok til mad over bål er skudt i gang. For andet år i træk afholdes DM i Bålmad – en krævende
Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse
Mad og drikke bliver de vigtigste forlystelser, når Tivoli igen byder inden for til Tivoli Food Festival. Ni dage i maj bliver Tivoli fyldt med
16 ISS-kantiner hos Bygningsstyrelsen får Svanemærket
ISS har netop opnået det ambitiøse miljømærke Svanemærket i de 16 kantiner, servicekoncernen driver hos Bygningsstyrelsen. Med certificeringen er de daglige 2400 måltider nu blevet
Det smager af larm: Hvordan påvirker støj smagsløgene?
Smagssansen påvirkes negativt, når vi spiser i lokaler med dårlig akustik. I forbindelse med International Noise Awareness Day i går satte global akustikambassadør fokus på,
Hent flere